Neden artık kendini korumuş kızlara bakmıyorlar, neden bu önemsiz mesele haline geldi, evlilik konusunda bile kendini muhafaza etmiş kızlara bakmıyorlar
Evlilik nikah konusunda
Evlilik nikah konusunda
Hayır bu gönül meselesi iki kalp birbirini sevdikten sonra gerisi önemli değil ve tabiki herkesin kendi tercihi ama kendini korumuş kız daha değerlidir.
Bu konu seni baya yaralamış gibi hissediyorum 💔 Haklısın, dönem çok değişti. Eskiden bekâret, evlilikte ilk kriter gibi görülüyordu, şimdi çoğu insan karaktere, uyuma, iletişime, hayata bakışa daha çok önem veriyor.
Kendini korumuş olman asla değersiz değil, sadece artık tek başına “seçim kriteri” olmuyor. Doğru adam, senin değerlerini de saygıyla sahiplenir zaten 💫 Sen biriyle evlenirken en çok hangi özelliğine değer versin istersin? 🥰
Cevap
11Cevap
Herkes dengini bulur kerhane kizini arayan bulsun sen dengini bulacaksin guzellik
Sende geniş erkeklerle konuşmaktan vazgeç mk bakire olmayan kızı ben peçete yerine bile koymam
önceden sevgilileri olmuş kızı kabul edersiniz olay sadece cinsellik değil
Etmiyorum kardeş benim oldumu da karşıdakini kabul edeyim dengimi ararım geçerim cinsel olsun olmasın sevgilisi olmuşsa bile bitmiştir elleşme okşama öpüşme her bk yaşamıştır zihninde bile skşse yeter mk
Vay be 🧿
Eminmisin çünkü öyle kızlar arıyorum ve diğer erkeklerinde öyle kızlar aradığında eminim acıtasyon yapma mk kim patlamış mal ister
Ben halen kendini kormuş tertemiz bir kız arıyorum varsa gönderinn
Bak erkekleri burada ki gibi değerlendiriyorsun büyük bir hata beni sksler buradan bi kadınla tanışmak kendini bilmeyen ne istediğini bilmeyen insanlarla dakika geçirmem
Devir değişiyor ama bakir/bakire her zaman değerlidir yeter ki doğru kişi olsun
Korunmamış biri ile işim olmaz
Birini tanımak kötü bir şey değil sınırların olduğu sürece çok dar bakmamak lazım bu bodoslama dalmak olur cahilce yani uyumlu olduğunu anlamak için iletişim şart sadece kendini düşünmek olur geleceğinde sadece siz yoksunuz
Yoo bakıyorlar evlenirken bakşre isterler
Önceden sevgilileri olmuş olan kıza hayır demezler ama
Cidden öyle mi acaba? Bence degildir o kadar.
Yok ben gelenekselciyim
Erkekler her zaman aynıydı
Ben değişmedim
Kızlar eski zamandaki gibi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?