Mesela yaşıtlarım evlenirken görünce ister istemez geç kaldığımı hissediyorum ve kıskanıyorum. Ben daha güzelim ve iyi kalpliyim de fakat bana uygun birini bulmakta zorlanıyorum. Geç kalmışlık hissini nasıl yenerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben bugün mağazada kendime cicili bicili kıyafetlere bakarken yanımda da 3 çocuğuyla debelenen daha yirmili yaşlarının başında olan bir kızcağız vardı. Başkası da karısına "çok masraf yapma, bi tane al" diye zorluyordu. Evli arkadaşlarımsa hergün birisi bana dert yanıyor... Yani evet sevmek, sevilmek çok güzeldir. Çocuk desen cennet. Fakat bilmiyorum, yapamam gibi geliyor. Bu yüzden kendini geç kalmış gibi hissetme. Dünya genelinde 30 yaş furyası var artık. Millet 30 olmadan evlenmiyor. Çünkü geliştikçe ve dönüştükçe insan evliliğin olmazsa olmaz, zorunlu olmadığını anlıyor
48 Yorumla
Soran5 ayDimi oyle insanları görünce insna baska düşünüyor herkes mutlu degil
Soran5 ayCogu rol yaoiyor disaridan
Soran5 ayAma evlenirim dimi yaa eninde sonunda
Soran5 ayUmarim bulur😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayEvlilik adına evlilik yapmaktan iyidir 🤷♀️
28 olacağım bekarım ha hayatımda birileri oldu ama seçicilik durumu olunca ileriye götürülmedi 🤷♀️
Bazen keşke 22-25 yaşlarımda evlenseydim diyorum ama şimdi daha bilgili deneyimli biriyim sorumluluk konusunda da bu saatten sonra yapılan evlilik daha sağlıklı gibi sadece biraz daha makul bakmak kalıyor eş adayına 🤷♀️26 Yorumla
Soran5 ayAma secici olmak lazim evlilikk bu hele ki bu ekonomide
Cevap sahibi5 ayOrantılı seçicilik diyelim 🤷♀️
Soran5 ayYa bir de sadik birini bulmak zor hep bana yanaşan tipler evli cikiyor
Cevap sahibi5 ayErken evlilik yapan bir çok arkadaşım şu yaşta evlenmek isterdim ya da asla o yaşta evlilik istemezdim sorumluluk ağır geliyor deniliyor ve gerçekten genel ifade bu 🤷♀️
Yaş küçük olunca üçüncül kişiler çok etken oluyor sınır çizmesi zor oluyor bana sorarsan 🤷♀️
Soran5 ayBence birbirlerinden sıkılıyorsa arayışa giriyorlar sonra ben bunu fark ettim erken evlenenlerde. Genelde yanlış kişileri seçiyorlar
Cevap sahibi5 ayBekarı bile tek düşüncesi yürüyen libido gibi oluyor bu tür erkeklerden de uzak kalmak en iyisi
Gizli Üye(30-35)5 ayYaşıtların boşanırken de ne kadar şanslıyım dersin. Yaşıtlarım da yaşıtlarım diye kafayı yedi herkes. Yaşıtlarınız size en ala zorbalığı yapan tiplerdi ya gidip bir de onlarla kendinizi kıyaslayıp, kıskanıyor musunuz? Deli misiniz ya derdiniz mi yok? :D
32 Yorumla
Soran5 aySende olmuyor mu😂
Cevap sahibi5 ayOlmuyor ben kendi beynime göre yaşıyorum ♒️😌
5 ayHerkesin hikayesi, yolu farklıdır dostum. Hiç kimseyle kıyaslama kendini, elbet bir gün olacak sende doğru kişiyi bulacaksın.
rafadan ve iyi pişmiş yumurta olarak düşün, rafadan yumurta kırıldığında akar ve en lezzetli kısmı çöp olur, tam pişmiş ise tüm lezzetiyle hala bir bütündür25 Yorumla
Soran5 ayAma istedikce bulamiyorjm hep bos beleş sorumluluk almayan tipler cikiyor
- 5 ay
Doğruyu söylemek gerekirse bende aynı durumdan şikayetçiyim, boş vermeye çalışıyorum ama bazen olmuyor. Hayatın planları mı farklı acaba diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum, yine düşünceler gitmiyor.
Bu sorunun cevabını bende gerçekten bilmiyorum, sadece mantıklı düşünmeye çalışıyorum o kadar
Soran5 ayMantik lazim zaten evlilikte sonra boşanmalar oluyor iste
- 5 ay
Sence aşk evliliği mi mantık evliliği mi?
Soran5 ayMantik bence mantıklı sevgi olmali ve denklik onemli
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bu his çoğu kişide var, kendini yalnız hissetmen hiç gereksiz 💔 Çünkü başkalarının evlenmesi, senin geç kaldığın anlamına gelmiyor; sadece onların yolu başka, seninki başka 🛤️
Sen kendini tanımış, ne istediğini bilen, iyi kalpli ve güzel birisin, bu zaten büyük avantaj 😌 Gerçekten sana iyi gelecek biri için bazen zaman gerekiyor. Acele evlenenlerin de hepsi çok mutlu değil, bunu da unutmamak lazım.
Kendini “yarışta geri kalmış” gibi görmek yerine, “benim hikayem daha farklı ve özel ilerliyor” diye düşünmeyi denesene ✨ Bir de merak ediyorum; şu an hayatında ilişki dışında seni en çok mutlu eden şey ne? 🎨📚🌍20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
5 ayNeden evlenmek zorunda olduğunu, bir aile kurmak zorunda olduğunu düşünüyorsun? Her kadın evlenmek zorunda mı? Her kadın doğurmak zorunda mı? Her kadının bir kocası olmak zorunda mı? Kendin için kocasız bir hayat düşünemiyor musun? Evlenmek senin için öncelikse, hayatının önemli bir hedefiyse 30 yaşına kadar seçici olma lüksün yok. Kimseyi kendine layık görmemişsin ki, evlenmemişsin. Seçici olup, kimseyi beğenmeyip sonra da 30 yaşında "ya ben geç kalıyorum" hissini yaşaman çelişki değil mi? Hayattaki en önemli hedefin evlenmekse, kriterlerine tam olarak uymayan birini, kusurlarına rağmen eş olarak kabul edebilmiş olman gerekirdi. 30 yaşından sonra da evlenmenin çok da matah bişey olmadığını idrak edeceksin. Evli çiftlerin, boşanmış çiftlerin hayatlarına bakıp "iyi ki evlenmemişim" demen de çok mümkün. Sana tavsiyem, evlenmesen de seks hayatın olsun. Olmazsa, asıl travmayı o zaman yaşarsın.
01 Yorumla- 5 ay
"Benden önce evlenenlerden daha güzelim, daha iyi kalpliyim, şöyleyim, böyleyim" diyerek kendini başkalarıyla kıyaslıyor olman bile bir karakter defosu... Kendini başkalarından üstün görüyorsun. Eh, bu durumda seçici olman çok normal.
Bu hissi yaşayan tek kişi değilsin ne yazık ki. Benim arkadaşlarımın hemen hemen yarısı evlendi bende geri kalmış, geç kalmış hissediyorum lakin nasip bu bazen erken karşına çıkar hayırsız olur, geç çıkar doğru kişi çıkar hayırlı olur... Bilemeyiz ki o yüzden sabredip nasibimizi beklemek en doğrusu olur. Mevlam neylerse güzel eyler.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İlk önce daha yolun başındasin gençsin ve tam tavinda derler ya tam tavindasin kaldır kafanı önüne bak hayatını yasa o dusunceye hislere saplanıp kalma kendine bir hobi edinebilirsin mesela ben amatör olarak animasyonla uğraşıyorum mesela kafamı meşgul ediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bu senin kendi iç dunyan. modunla alakalı gizli üye. bende anlıyorum seni benzeriz cunku. bi de potansiyelin var ise. işte boyun kilon fiziğin güzelliğin maaşın işin mesleğin durusun tavrın karakterin. yani özetle erkekler dünyası için giderin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayKendince iyisindir ama iyi niyetle döşenmeyen şeylerin geri dönüşü hasetliğe döndüğü için seni o tarz şeyler bulmuyor olabilir. Herkes adına mutlu da olsan kısmet denen bir şey var işte. Çok iyi olmak da iyi şeylerin geleceği anlamını taşımıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Kızlar yaşıniz geçtikçe evlenmeniz daha zor olacak. Cunku artık hayatı daha iyi görüyor anlıyor olursunz. Birde aklinizda bir karakter oluşturup onun karşıniza çıkmasını bekliyorsunuz. Oda falzla ozelikli hayal ettiğiniz icin karşınıza çıkmıyor.. ya boydan kaybediyor ya kilodan ya maddi durumdan ya komikliktan olan soze oluyor evde kalıyorsunuz
00 Yorumla
5 ayöncelikle komplekslerinizi yenmelisiniz. başkalarına göre güzelliğiniz ya da iyi kalpli oluşunuz görecelidir. bunu kabul etmek ile başlayabilirsiniz. her şeyin en iyisinin sizin başına gelmesi beklentisinden uzak durun. arkadaş çevrenizde birisi son evlenen olacaktır.(kalanların hepsi aynı gün evlenmez ise). bu siz de olabilirsiniz. hayattaki durumları normal karşılayın. önemli olan saadeti yakalayabilmektir. bu konuda ilk ya da son olmak hiç bir anlam taşımıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı.
5 ayYenemezsin, bu yüzden akışına bırakmaya gayret göstermelisin.
122 Yorumla
Soran5 ayKaygiya sebep oluyor
- 5 ay
O kaygıyı da yenemezsin.
Bunlarla yaşamaya alışıp sonuca varana kadar sabırlı olmalısın.
Soran5 ayYa tek kalırsam korkusu var
- 5 ay
O korku özünde hepimizde var aslında
Soran5 ayAma herkes mutlu da degil evlenip kafa dengi biriyle evlenmek onemli
- 5 ay
Mutlu olmak için evlenmeyiz.
Dengeli bir hayat yaşamak için evleniriz.
Soran5 ayIste uyumlu olan bulmak önemli
- 5 ay
Denklik çok önemli işte, o yüzden sabırla bekleyişe ve arayışa devam edeceğiz.
Soran5 ayEvett denklik sart cogu kisi sevgi yeter saniyoe ama yetmez
- 5 ay
Sevgi her şeye yetmez
Soran5 ayValla parasız olmuyor evlilik bu ekonomide sevgi kurtarmıyor sadece.
- 5 ay
Para da olacak denklik de olacak beğeni de olacak.
Hepsi dengeli şekilde bir arada olacak
Soran5 ayIste hepsini nasil bulucaz ki oyle birinj bulmak zor
- 5 ay
Evet zor ve zor olani severiz
Soran5 ayBekar kalmam dimi ua
- 5 ay
Sanmıyorum:)
Soran5 ayİnşallah cok kafama takıyorum:))
- 5 ay
Kafana takmak çözüm değil, gençsin, enerjiksin, senin gibi birisini isteyen onlarca erkek olduğunu bilerek yaşa, kaygılar gülüşünü eksiltmesin
Soran5 ayAma evlilik isteyen erkek bulmak mesele isre
- 5 ay
İnşallah denklesirsin🙏
Soran5 ayİnsalalh dua et bana😂
- 5 ay
Olur, hadi bakalım :))
Inan bu geç kalınmış hissi hayatın her alanında var. Ben evlenene kadar öyle hissettim şimdi çocuk için tedavi görüyorum, benden sonra evlenenlerın bıle bır sürü çocuğu oldu. Çoğu zaman neden böyle diyorum ama hayat buu anın tadını çıkarmak lâzım. Evlilik güzel şey evet doğru kişiyi bulduysan müthiş hemde ama hiç bır evlılık sosyal medyada pazarlanan o sahte görüntüler gibi de değil emın ol 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBaşkalarının mutluluğunu kıskanan birine iyi kalpli demezdim. Herkesin kendi hedefleri ve hızı var. Kendini elalemle kıyaslamaya devam ettiğin müddetçe sefil olursun.
32 Yorumla
Soran5 ayAma benim de mutlu olmak hakkin
- 5 ay
Öyle mi, emin misin? Başkasının mutluluğuna tahammül edemeyen insanları hayatından anında defetmeli.
Gizli Üye(30-35)5 ayKıskançlıkla birlikte egoistliği de bırakman gerek sevilip mutlu olman için. Başkasının mutluluğu seni ilgilendirmemeli. Mutluluk için güzelliğin bir kıstas değil. İç güzelliğe ve sosyal, kültürel uyuma önem vermeden doğru kişiyi bulamazsın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayNasip kısmet işlerinde geç kalma olmaz doğru zaman beklenir. Hayata dair değerli bir amacı olan geç kalmış değildir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
5 aynedenn insanlrın haptıklarıyla ilgileniyorsun ki kendin ol kimseyi takma kim evlenmiş kim boşnmış sana ne hayatını yaşa keyfine bak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
5 ayherkesin hayati farklı senin yaşantın onu gerektirmiş boyle dusunmek lazim gec kalmak kime gore neye gore degisir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayYok be ne alakası var genciz güzeliz bi ara evleniriz 😂
20 Yorumla
5 ayEvlenme kardesim evlenme heves etme oku calis para kazan gez toz ye ic gununu gun et.
Evlendim 22 yasimda simdi 26 yasindayim 3 tane cocugum var ama cok yorgunum bitkinim ruhum olmus bedenim dunyada savruluyor.
Kaynana kufuru hakareti beduadi esin aldatmasi umursamamazligi kayinbabanin emirleri genc yasimda yaslandim08 Yorumla
Soran5 ayPeki kac uas uygun evlikik icin
- 5 ay
Kayinbaba ne emir verio merak ettim?
- 5 ay
Bilmiyorum benik olsa asla evlenmez kendim icin yasardim uygun adam degilse hayatinizi karartiyor resmen.
Kayin babab bulasiklari yika onu yap bunu yap goruyoki ayakta zor duruyorum cocuklarada bakmiyorlar emir yagdiriyorlar - 5 ay
Birde kendine hizmet ettiriyordr doğrumu?
- 5 ay
Evet gezmek istiyorum 6 aydir evden disari cikartmiyorlar 1 yildir baba evine gitmiyorum.
Ama emir veriyorlar - 5 ay
İşin içinde taciz vs yok deilmi
- 5 ay
Yok henuz oyle birsey olmadi
- 5 ay
Dikkat et açık giyinme fazla
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hissi yenmek yerine problemi çözmen gerek.
Kendine uygun birine rastlayabilmek için seçenekleri arttırmaya çalışmalısın.
Mesela bu soruyu gizli sorarak bile belki de doğru kişinin sana rastlamasını engelliyor olabilirsin.00 Yorumla
5 ayGerçekten bende de aynı durum var konuşalım ben walla artık sevecek birisini arıyorum...
10 Yorumla
5 ayYoo benim de yaşıtlarım evleniyor ama benim hedefim hayallerim başka , herkesin nasibi vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 5 ay"Başkalarına göre güzelim ve iyi kalpliyim"
Demek ki kendini üstğn görüyorsun kimseyi kendine layık görmüyorsun. Hadi problemi çözdük devamı sende11 Yorumla- 5 ay
On numara tespit...
5 ayEvlilikte geç mi olurmuş sevdiğinle ister 40 yaşında evlen ister 25 böyle kompleksler yapmayın allah aşkına gençliğinizi anı yaşayın
12 Yorumla
Soran5 ayIster istemez oluyor yaşıtlar gördükçe
- 5 ay
Herkesin yolu hayatı farklı kıyaslama yapmadıkça her zaman mutlu olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayYüksek kriterlerin, egon ve kibrin, herşeyi kontrol etme arzun seni zaten elde edemediğin herseyden uzak tutuyor.
20 Yorumla
5 ayYa ben evcilik değilim evlilik bir yanına yaklaşmam artık. Bir araba, bir ev uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum. Hem içten hem dıştan yıpranıyorum
00 Yorumla
5 ayOf aynı kıskançlık bende de olmuştu ya. Sonra şimdi evlenip mutsuz olacağıma geç evleneyim hayırlısı olsun dedim.
08 Yorumla
Soran5 ayGrcti mi peki
- 5 ay
Bir anda geçmedi yavaş yavaş geçti. Birde çevremdeki herkes aynı anda ya evlendi ya nişanlandı. Benden küçükler bile. Sonra kendime baktım ben öyle evde oturup kocamın işten dönmesini, beyefendi gezdirirse öyle gezmeyi tercih etmem. Öyle bir evlilik yaşamaktansa geç evleneyim mutlu bir evliliğim olsun dedim.
Soran5 ayBen de seninle aynı seyi yasiyorum iste insnain elinde olmuyor bu. Bir de kaci cidden mutlu göstermelik bence fazlası
- 5 ay
Benden küçükler evlendi çocukları oldu. Instagrama giriyorum ya evlilik teklifi storyleri ya Nişan ya düğün, diyorum ki benim doğru düzgün ilişkim bile olmuyo insanlar nasıl evleniyor, ister istemez kıskanıyorum. Hatta bi ara kıskançlıktan ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, insanız ve bu duygular çok insani belki onlardan da bizi kıskananlar vardır.
Soran5 ayAyniyim seninle
Soran5 ayBence onlar da bizi kıskanıyor özgürüz diye ama bunu nasil yenicsz ya son zamanlarda çoğaldı bende
- 5 ay
Bende en son ilişkim bittikten sonra başladı. 1 ay falan oldu. Aynıyız gerçekten. Bence herkes bir şekilde birilerini kıskanıyor ama bunu açıkça ifade edebilen bı sen varsın bide ben. Bence bu da güzel bişey en azından hissettiğimiz duyguya bir isim koyabilecek kadar kendimizi tanıyoruz
Soran5 ayPeki sende su var mi birisi diyelim ki ayrildi felan icten ice mutlu oluyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
5 ayYalnız kaldıkça insan rahatlığa alışıyor ve bu da hayatına birini almayı zorlaştırıyor. Hiç bir şey için geç değildir. Mutsuz bir evlilikten ise hiç evlenmemek daha iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen sana talibim
İyi biriyim
Ciddi ilişki niyetiyle tanışalım
Şans verir misin bana30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayİyi kalpli ve güzelim kelimesine görünce ben mi yazdım diye düşündüm biran zbxbxbxk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. İnsanların yanlış bi ilişkiye başlamasındansa yalnız kalmaları daha iyidir
Milyonlarca evlilik mutsuzca devam etmekte00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kriterler ve beklentiler cok yüksek olunca kilo işi cedar peyniri gibi olursun. Bakip geçerler 🤣
Aklima boyle geldi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAman boş ver evlilik gibi bi şey de kıskanılır mı ya iyice saçmaladınız 2 ay sonra boşanıp hamile haliyle veya 2 yıl sonra boşanıp çocukla ortada kalacaklar keşke basit bi evlilik yerine daha iyi şeyleri kıskansanız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen de benim gibisin bilmiyorum zoruma gitmedigi degil evim var arabam var simdi askerligi aradam cikariyorum sadece atama kaldi duzenli kriterlerimi karsilayacak kadin bulamadim
014 Yorumla
Soran5 ayValla evi olanı bulsam birakmam
Cevap sahibi5 ayTanisalim istersen
Soran5 aySehir neresi
Cevap sahibi5 aySehir karisik benim jhggg
Cevap sahibi5 aySenn
Cevap sahibi5 ayİstek attkm gizlen
Cevap sahibi5 aySoruyu soran ssn zannetyim nhngg
Cevap sahibi5 ayBirikimim vardi
Cevap sahibi5 ayYillarca calisarak altin yatirim yaptim bi de asiret paketin destegide var 🤣🤣🤣
Cevap sahibi5 ayNeyin kacak kullanmisiz uydurma kanka tanimadan bilmeden gunahimi aliyorsun
5 ayGörücü ile evlen mümkünse geciktirme ve kendine iyi davran akışına Bıtak faydalı şeyler yapmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen 34üm evlenmedim, öyle de hissetmiyorum. "Ben daha güzelim" ve "kıskançlık hissi" yazılarını okudum. Erkek olsam ben de evlenmem. İyi kalpli falan değilsin cadalozun teksin kıskanma lan demek ki karakterin bu. Kötülükleri görüyorlar
11 Yorumla- 5 ay
Sakin ol kız 😏
Gizli Üye(30-35)5 ayBöyle düşünenler ve kıskananlar kotu evlilikler yapıyor bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ay3-4 seneye onlar sayıp söverken sen keyfine bakacaksın
110 Yorumla
Soran5 ayNeden
- 5 ay
evlilik en mutlu halinde bile kısıtlar. sen özgür olacaksın
Soran5 ayAma. insan sevmek sevilmek seks istiyor
- 5 ay
Hiç biri için evlenmeye gerek yok ki
Soran5 ayNeden peki
- 5 ay
evlilik günümüzde gereksiz bir yük. eskiden iki tarafta önemli şeyler kazanıyordu. artık bir manası yok. heleki sevmek sevilmek seks dediğin şeyler için hiç manası yok. hepsi evlenmeden de rahatlıkla elde edeceğin şeyler
Soran5 ayPeli evlilik sence ticari ortaklik mi
- 5 ay
tam olarak öyle denemez. tabiki işin içinde sevgi ve saygı var güzel bir uyum oluyor. ama lazımmı dersen hiç bir gerekliliği yok.
Soran5 aySen evlendin mi hic size yazabilir miyim
- 5 ay
tabiki
5 ayGüzellik göreceli bir şey evlilik de acele edilecek bir şey degil. Ne zaman evlenirsen evlen hep erken evlenmisim diyeceksin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
5 ayEvlenip napacaksın diye sorsam bana nasıl bir mantıklı cevap verirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay25 yaşındayım tüm arkadaşlarım ya nişanlandı ya da evlendi ailem ciddi baskı yapıyor valla ne yapacağım bilemiyorum doğru birisini bulmakta kolay değil ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kendinizi genç hesederek ve geride kalmadığımızı düşünerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenmek ilerlemekse tüm evliler medeniyeti yaşadığı için boşanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aymükkemliyetçi olmayı bırakmalısın bence insanlara bi şans ver ilerde daha çok başını duvarlara vurusun gibi
06 Yorumla
Soran5 ayTamm da evlilik hizli alınan karar devil mantıklı biriyle olmali
Cevap sahibi5 ayevlilik çok büyük sorun
Soran5 ayEvett sevgililik gibi degil
Cevap sahibi5 aysevgililikte cok büyük
Soran5 ayNe olscks böyle ama insan bunları da yaşamak istiyor
Cevap sahibi5 ayben svişmek istiyom hiç yapmadım sadece
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. GERÇEKTEN ne istiyorsun?
Önce kendine dürüst olacaksın.00 Yorumla
5 ayBende aynı geç kalmışlık hissi var ama kiskanmiyorum..
00 Yorumla
5 ayBende de durum aynı. Meğer ne kadar çok kişiyiz
13 Yorumla
Soran5 ayNe yapicaz
- 5 ay
Hiçbir fikrim yok. Ama aklımı başımdan alacak beyaz atlı prensi hala beklemeye devam. Umudum var. Her ne kadar devir kötü olsa da , ben içimdeki iyiliği umudu kaybetmeden beklemeye devam ediyorum. Aranmiyorum ya da kendimi göstermek için çabalamiyorum. Bakalım nasip..
Soran5 ayBen de snein gibi düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)5 ayİlerde evlenince de ahhhh s*lak kafam keşke daha geç evlenseydim ya da hiç evlenmeseydim diyeceksin.
11 Yorumla
Soran5 ayNedne
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
5 ayHersey nasiptir Kendini böyle sartlama Degerini bilen bir insan elbet cıkar karsına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAllah aşkına sen bu yasta bu durumdaysan biz ne yapalım?
06 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAmin, hepimiz icin hayırlısı olsun.
Soran5 aySenin yaşın kac
Soran5 ay@Oktay3474 kizi sordum😂😂 sen de mi evlenmedin hic
Gizli Üye(25-29)5 ayBirebir aynısını yaşıyorum. Daha yakışıklı ve iyi kalpliyim diye düşünüyorum aynı hissediyorum..
04 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBöyle olunca da işte kendimiz gibi birisini bulmak zor oluyor maalesef
Soran5 ayNeden oyle
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum, napıcaz böyle
Soran5 ayBende bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)5 ayGüzellik çok da önemli değil anlaşabildiğin birini bul ve geç kalmamalisin yoksa belli yaştan sonra zor oluyor her anlamda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBende 22 yaşındayım kuzenlerimin hepsi teker teker sırayla evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKıskançlık sorununu çözmen gerekiyor Önce 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYaşın kaç eğitimin nedir cevap vermek ister misin ve dahası nasıl birisini arıyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBir şey sordum
Gizli Üye(36-45)5 ayDerdin evlenmek mi gerçekten? Bu nesil olmadı ya, ciddi bir arıza var bunlarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHerkes geç kalmış hissedebilir. Bol dua edin kaderdeki gelir.
00 Yorumla36 yaşındayım ben ne yapayım evet üzücü ama zorlayarak veya ağlayarak da olmuyor
20 Yorumla
5 aySadece başlığı okudum Bakış acini degistirerek...
20 Yorumla
5 ayOnların evlendikleri erkekte ne bulduğunu keşfetmelisin
03 Yorumla- 5 ay
Evlenme teklifi de edeyim tam olsun 😉
Soran5 ayNw guzel. olur
- 5 ay
Peki, gizlisin ama 😉
5 ayKaç yasindasinki böyle hissediyon acele etme çıkar birisi karsina
01 Yorumla
Soran5 ay28
5 ayhepimizin hayatı farklı, şartlar öyle gerektirdi.
10 Yorumla
5 ayBen de benzer duygulardayım
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşıtlarım evlenirken kendimi geri kalmış hissediyorum, bu kıskançlık ve geç kalmışlık hissinden nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne