Evlendiğim günden beri canım sıkılıyor ve mutlu değilim. Başkalarını görünce de kıskanıyorum. Huzursuzluğum nasıl geçer?

Çoğunlukla ailelerin karışmasıyla, eşimin nişanlandıktan sonra 180 derece değişmesiyle ne düğünüm ne kınam hiçbir şeyim içime sindiği gibi olmadı. Balayına da gitmedik. Tatile bu senede gidemeyecek gibiyim. İnsan haliyle başkalarının bunları yaptığını görünce canı sıkılıyor belkide kıskanıyor. Eşim borçla dertle bir şeyler yapabilecek biri değil. Ailesinden yardım almak isteyecek biri de değil. Çok gururlu davranıyor. Ve ben nasıl orta yol bulacağım bilmiyorum.

Durumumuz kötü değil eşim biz evlendikten sonra yeni bir iş kurdu daha önce başkasından yanında çalışıyordu ve hiçbir şey yapamıyorduk şimdi yine kötünün de iyisiyiz en azından.

Bana en az 1,2 sene sabretmemi söylüyor. Yanına işçi alabilecek duruma geldiğinde her şey senin istediğin gibi olacak diyor, ben sabretmek istemiyorum, inanmakta istemiyorum.

Evlendiğim günden beri canım sıkılıyor ve mutlu değilim. Başkalarını görünce de kıskanıyorum. Huzursuzluğum nasıl geçer?