Gözünün dışarıda olmasındaki sebep nedir?
Eşin güzel değilse, bakımlı olmasını sağlayabilirsin. Bu konuda ona ufak tefek makyaj malzemeleri, yeni kıyafetler alarak yardımcı olabilirsin. Buradaki amaç gönlünü kırmamak.
Cinsellikte seni tatmin etmiyorsa; ona yaşamak istediğin cinselliği anlatabilirsin.
Ona karşı herhangi bir sebepten dolayı uzak duruyorsan, yakınlaşmak için bahaneler arayabilirsin.
O senin eşin. Bu devirde kıymeti bilinmesede, hastalıkta, sağlıkta hep beraber olacağınıza söz verdiniz. Ömür boyu birlikte olacağınızada inanarak çıktınız bu yola. Bu ciddi bir durum.
En kısa sürede diğer ilişkilerini fazla örselemeden bırakmanı, eşine dönmeni tavsiye ederim.
Onunla birlikte yemek kursuna gitmek, tatile gitmek, birlikte uğraşacağınız hobiler bulmak, spora gitmek, hafta sonu düzenlenen günübirlik turlara katılmak bu konuda sana yardımcı olacaktır.
Ben şuna inanıyorum; eşinle birlikte cinsel hayatın düzgün bir şekilde ilerliyorsa, birbirinize karşıda saygınız ve sevginiz varsa bu iş düzgün bir biçimde ilerler. Sevgi, saygı olmadan zaten cinsellikten bir tat alamazsınız. Cinsellik olmazsa ayrılık yakın demektir. Umarım kısa sürede bu durumdan kurtulur, eşinle birlikte mutlu bir hayat sürersin.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben inanıyorum ki burada ahkam kesenler senden çok aldatıyordur ama kimse dürüst davranıp açıklamıyor emin ol:))
010 Yorumla- +1 yıl
Nolmuş yani onlar da aldatıyorsa? Sen şimdi laf mı soktun? Bu adam diyor ki sorusunda çok pişmanım yardım edin. Sen niye herkes yapıyor diye bir yorum yapıyosun ki? Evli adam ya evli, eşi evde beklerken karıların kızların yanında vakit harcıyor. Yaptığın yorum bu mu yani.
- +1 yıl
yo laf sokmadım burdaki arkadaşların birden hepsinin çok ahlaklı hiç kötü bişey yapmıyormuş gibi ahkam kesmeleri tuhaf. pişmansa yapmasın sizden alacağı akıllamı haraket edecek sanıyorsunuz.
- +1 yıl
Eder etmez soruyu soran o sen değilsin. Sana mı sorucam vereceğim akılı?
- +1 yıl
dikkat edersen sen bana yorum yapmışsın ben değil. ne yorum yaptığın da beni ilgilendirmiyor zaten
Soran+1 yılherkes yorumu için saolsun hakretler vs saolun kararım bellı doktora gıdıp tedavı olacagım eger hala devam edersem esımle bosanacagım onu aldatamam artık :(
- +1 yıl
ben bu soruya yaptıgın yorumdan bahsedıyorum herneyse ya
- +1 yıl
Umarım Dediğin gibi yapabilirisin.Boşandın başka biriyle evlendin yine devam edersen nolcak merak ettim.
Soran+1 yılevlenmem artık
- +1 yıl
kötü bir yorum yapmadım sadece burada şahit olduklarımı, gördüklerimi yazdım
- +1 yıl
bence de doktora git madem bu kadar muzdaripsin halinden. umarım faydalı olur hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde
bence senin durumun madde bağımlılığı gibi bir şey.. evliliğe yeterince hazır olmadan evlenmişsin bence bir kadınla hayatını birleştirmeye karar vermişsin onunla aynı sabaha uyanıp aynı sofraya oturmayı ondan olan çocuklarınla ölene kadar mutlu yaşamayı dilemişsin ama ilişkinizde bir şeyler mi eksik bence bunu sorgulamalısın. eşinin sana veremediği nedir ki sen bunu dışarıda başka kadınlarda arıyorsun bir yerlerde bir hata mı yapıyor veya sen onu yeterince sevmiyor musun? eğer sevmiyorsan zaten sonunda beraber olmanız ikinize de iyi gelmeyecektir ama eğer diyorsan ki hayır seviyorum o zaman sevdiğin bu kadın bütün bunları öğrenir ve seni terk etmeye karar verirse naparsın bunu düşün.. her sabah onun yüzünü görmeden gece uyumadan önce son gördüğün şey onun sana gülen gözleri olmadan ona sarılıp uyuyamazsan ne yaparsan bunları düşün.. yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve değiştirmek istiyor gibisin bence bu konuda yardım alabilirsin ve bu konuyu eşinle konuşmalısın senin yaptığını o sana yapıyor olsa eminim bilmek isterdin ve bu hakkındı o da bilmeli. eğer herşeyi öğrendikten sonra seninle kalırsa emin ol birlikte olduğun diğer kadınların hiçbiri sana bu kadının verdiği sevgiyi veremez umarım hayatında herşey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılseni kesinlikle yadırgamıyorum. olabilir herkes sütten çıkmış ak kaşık değil herkes doğruyu her zaman yapıcak die bir kaydede yok. ama yaptığının hoş olmadığını söylebilirm ki sende bu durumun farkındasın. herşey sende biter. pskolga gitmen ya da bizm sana tavsiyelerimz boş. otur düşün eşini kendi yerine koy. hiç hoş gelmemiştir. dua et. hayatındakileri çıkar. unutmaki sen milletin namusuna dolanırsan bır gün gelır o zamanda senin namusuna dolanırlar. RABBİM şeytana uydurmasın. unutma herşey sende biter...
21 Yorumla
Soran+1 yılhklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evliyim ve eşimden başka bir erkeğe gözümü çevirip bakmam bile. Eşini seviyor olsan aldatmazdın. Kusura bakma da aldatana ne sebeple olursa olsun adam demem ben. Aynı şeyi eşin yapsa ne yapacaksın tamam karıcım ben de seni aldattım ödeştik mi diyeceksin? O durumda kadını öldürürsünüz be. ama kendiniz aynı haltı yiyince nedense bir sorun yok. İyi valla ha. Karınıza acıyorum cidden.
16 Yorumla
Soran+1 yılbakın bana hakaret etmenıze hakkınız yok ben pişmanım moralım bozuk sadece fıkır almk için danıdım bu sıteden lanet bı sıteymıskı bukadar hakaret edicıı yazıları kaldrmıor
- +1 yıl
Hakaret içeren herhangi bir yazı yok burada. Hakaret içeren yazılar zaten kalkıyor. Burada yazdığım sana hakaret içeren bir tane bile cümle yok.
Soran+1 yılsadece senın için demıyorum butun yorumlara bakarmısın ne adamlımız kldı ne serefımız
- +1 yıl
Yorumları inceledim büyük kısmını. Bizzat şahsına yapılan herhangi bir hakaret yok.
Soran+1 yılişinıze gelmemış bnce hıç adeletlı deılsnz öl geber ne demek sayın bayan?
- +1 yıl
Sizin yazdıklarınızı da görüyorum millete yobaz demeler falan sırf işinize gelmediği için.
+1 yılbirçoğumuz böyleyiz aslında, doğamız gereği çok eşliyiz ancak evli olunca eşine saygın gereği yapmamalısın. Eğer yalnızca cinsel amaçlıysa eşinle paylaşmalısın fantezilerini. Yatak odana renk katabilirsin cinsel ürünler ve seksi giysiler kullanarak. Ancak cinsel amaçlı diil de gönül ilişkisi kuruyorsan durum kötü, ozaman iş karmaşıklaşır, umarım yalnızca cinseldir aldatman ve umarım nihayet bulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgıde var sanırımm
- +1 yıl
sende böylemisin diyecektim ama bekarsın peki sende doyumsuzmusun yani her arının balından tatmak istiyormusun?
+1 yılEşinle sürekli birlikte ol o zaman sürekli cinsellik yaşayın eşinden nasul zevk alıyorsun anlat ona oda ona göre bişeyler yaparsa vazgeçebilirsin bu huyunda eşinle tatile çık, gez dolaş bir yerleri hep ona bak kendini sık asla başkalarına göz çevirme zorlanıcaksın ama işe yarıyacaktır kadına gerçekten yazı kendini o kadının yerine koysana bir ne kadar acı ve yıkıcı değilmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir konuya değinmişsiniz bende aynı durumdayım evliyim ve konuştuğum bir iki kişi var ama görüşmedim hiç sadece telefon muhabbeti işte insan duygusal açlığını, yalnızlığını bu şekilde gidermeye çalışıyor doğru değil tabi ki ama asıl korkum nefsime yenilip ileri gitmek, kendime bunu kesinlikle yapmam diyorum ne büyük bir hata olduğunun farkındayım. bugün pişman olup konuşmayı sonlandırıyorum 3-5 gün sonra başka biriyle konuşuyorum neden böyle oluyor neden hakim olamıyorum kendime :(
03 Yorumla
Soran+1 yılal işte bak aynı durumdayız burdakı yobazlar anlamaz bunu
- +1 yıl
bu sorunun cevabını böyle bir soru sayfasında bulamazsın kardeşim bir ilişki uzmanına danış ve öncelikle de eşine.
- +1 yıl
daha tlf da bana sıra gelmedi sanırım bende seninle aynı fikirdeyimde :)
karını sevdiğini sanıyorsun ama insan sevdiğine aynı zamanda saygı duyar...elinde imkan var arzulanan bir erkeksin ama bu sana bu hakkı vermez dostum eminim karında istese bulur yatacak bir sürü adam ve sen bunu kaldıramazsın.. alışkanlık oldysa bişey yapamayız biz.. biraz vicdan yapmaya çalış bir psikiyatriste falan git nefsin karnı doymaz hiçbir zman
00 Yorumla
+1 yılArtık psikologa mı gidiyosun napıyosun yap bu iğrenç huydan kurtul ama kesinlikle söyle karına (eşine diyemiyorum eş değilsiniz çünkü siz.) yaptığını anlat. Herhalde yüzüne bakacak gülecek öpecek kadar düşmezsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılbnde kurtulmak ıstıorum ama burada bukadar hakaret yıyecegımı bılsem yazmazdım herkes 4 4luk burada
- +1 yıl
ya sen önce bir kendine baksana sanane burdaki insanlardan çopu evli bile değil ki sen yuva kurmuşsun yuh yani ya yuh nasıl yapılır aklım ermıyo
- +1 yıl
nıye evlenıyosunuz kardesım o zaman
Soran+1 yılduzelıcek ıns ya da ayrılcamm kararım bu
- +1 yıl
bide eşini terk mi ediyosun
Soran+1 yılmecbur onu uzmemek için doktora gıdıcem aynı böle olursa aldatmıcam ayrılcam :(
- +1 yıl
karına aldattıgını ıtıraf et de sonra napıyosan yap
Soran+1 yılonu söleyemem işte
- +1 yıl
bu vicdan azabıyla geber o zaman
Soran+1 yılgeber felan hoş deıl terbıyesızlesme
Evliliğini mantıksal olarak yaptıysan ve eşini duygusal anlamda sevmediysen buna yönelebilirsin.Bence bunlardan zevk alacağına eşinle neler yapsan tat alırsın onları keşvet.
Eşini seviyormusn sana huyu suyu güzelliği yetiyormu?02 Yorumla
Soran+1 yılseverek evlendım sevıyorum ve mutluyum benım srnum nefs:(
+1 yılGüzel kardeşim.. seninki nefis her insanda var. evli olmandan dolayı belli bi yıldan sonra heyecan kalmıyor evlilikte... bunun sebebi tahminim evlenmeden önce yapılan flörtler.. yapacağın tek şey nefsine hakim olmak bunu dizginlemek.. ya da bu çok zor ve farklı bi durum araştır derim.. eşinle aranı bozma, varsa bi ilişkin nikah kıy günaha girme ahiretini bitirme.. benimki bi düşünce araştır...
00 Yorumla
+1 yılşöyle düşünmek gerek acaba eşinde bir eksiklikmi var veya hep tek düze bir hayat mı değşiklik yapın hayatınızda mesela yatak odasında fantazilerinizde felan
00 Yorumla
+1 yılEşine yazık yapma böyle şeyler çok günah erkekte olsan zina gibi birşey yani
11 Yorumla
Soran+1 yılbırakacm inş:(
mutlu olduguna emin misin? mutlu insan aldatır mı yaa:/
03 Yorumla
Soran+1 yılmutluyum sevıyorum çok hmde ama aldatıyorum tedavıye ıhtıyacım var sanırım
Soran+1 yılnefsıme hakım olamıyorumm
Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. İlerde belki çocuğun olucak en azından onu düşünerek davranışlarını kontrol etmeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılEşine neler yaptığını anlat. Bırak o karar versin seninle ne yapacağına.
10 YorumlaAldatacaksan eşine anlat ayrılın, yazık değil mi kadına.
10 Yorumla
+1 yılsayin esin gözünü cikarsin böylese kör ona muhtac kalirsin
00 YorumlaYa uzuldum :( flortlerii birak. Ve esine odaklan bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılıns olacak oda :(
Soran+1 yıl:((((((((
+1 yılpsikologa git, uzmanda destek al. ama karakterin böyleyse yapacak pekte bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun nefsin diyorsun eee buraya kadar biliosunda..
esini aldatinca nikah düsüyo bunuda biliyormusun?
zina nin sonuclarini biliyormusun?02 Yorumla
Soran+1 yılbılıorummm
Cevap sahibi+1 yılölene kadar vicdan azabi cekeceksin..
esinin yüzüne bakinca o sana güzel sözler söyleyince kendini igrenc hissetmiyormusun?
cocuklariniz varsa...nasil bir baba demezler mi?
baban anneni aldatsa ne hissederdin?
bence biraz yanliz kalip düsünmek lazim
ne yaptiginin gercekten farkina varman lazim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki eşin de seni aldatıyordur. Her şeyin dünyada karşılıklı olduğuna inanırım çünkü. Hayatta hiçbir zaman yaptıkların yanına kâr kalmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yıleşim aldatmaz bunu bılıyorum
Cevap sahibi+1 yılO da senin için öyle şeyler söylüyordur emin ol. Hiç belli olmaz bu işler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöl? ( cevabım çok kısaymış, aslında öz açık ve net ama neyse)
14 Yorumla
Soran+1 yılyürü gıt işine agzımı bozdrma adam gbı tavsıye ıstedık çoluk çocuga klmısız
Cevap sahibi+1 yıladam gibi tavsiye adama verilir... sen zaten ne yaptığının ve ne yapman gerektiğinin bilincindesin... aferim deyip sırtını sıvazlayacak birini arıyosun... bu durumda ben miyim çoluk çocuk?
Soran+1 yılne alaka ya doktor onerısı olur ılac olur su olur bn onun derdndeyım
Cevap sahibi+1 yıldedem dayıma kızılcık sopası önerdiydi aynı durum için? çok faideliymiş...
Bence sen vicdansız bir adamsın. Belki karın da seni senin en yakın arkadaşlarından biriyle aldatıyordur, kimbilir :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYapma abi vallhi yapma yaa yazik kadina.. İradenin farkına var yapmicam de yapma.
10 Yorumla en kötü zina oldugunu düsün yapma ya da psigiyatriye git tıpda utanılacak bisi yok :D
00 Yorumlagerçekten istersen yapmazsın gerçekten istemiyorsun demek ki
00 Yorumla
+1 yılEşini biraz olsun seviyorsan ayrıl. Kadının hayatını daha fazla mahvetme.
00 Yorumla
+1 yılHocam benimde uzun iliskim var hic aldatmadım ama seni cok iyi anlıyorum dayanamıyorum bende her an bu haltı yapabilirim sıkma canını insanlık hali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik adamı değilsin ya da evlenecek kıvama gelmemişsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılumarım eşinde seni aldatıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılyaw hehe
- +1 yıl
aa ne hakareti? bu dünyada herşey karşılıklıdır şekerim
+1 yılNiye evlendin o zaman?
03 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorumm
- +1 yıl
O nasıl bir sevgidir öyle?
Hem kadını aldatıyosun ve sevdiğini söylüyosun. İnşallah öğrenirde bırakır senin gibi birini...
Soran+1 yılofff bı bıtmedınızz
+1 yılarsız diye nitelendirdikleri sen olsan gerek?
00 Yorumla
+1 yıl2 tane flörtöz? yazık.
00 Yorumla
+1 yılmutlu değilsin bence kandırma kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılbnden ıyımı bılıorsun mutluyum
+1 yılGerçekten sevseydin böyle bir şey yapamazdın bence
00 Yorumlaaynısının sana yapıldığını bir düşün
10 Yorumlane psikopat adamlar var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikopatla ne alakası var be kızım ya offf baydınız
Mutlu musun? Bence sen öyle sanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılhyr sadece gözum hep dsrdakı kadınlarda :((
Niye eşin yetmiyomu sorun ne
01 Yorumla
Soran+1 yılyetıyo aslında
anormal bir durum değil, yalnız da değilsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılnıhayte anlayan cıktı dostum burdakıler ne ayak söledıklerıne baksana
Soran+1 yılbırakmk ıstıorum aslında elımde deıl burada kı yobaz mıllet agzına gelenı söluyor kendılerı dört dörtluk ya
Neden birakamiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibisini hadım etmek lazım..
011 Yorumla
Soran+1 yılsanene yaa he sananee
Cevap sahibi+1 yılahahah işine gelmedi di mi ee bize sormuşsun biz de cevabını veriyoruz işte;)
Cevap sahibi+1 yılkarın sana aynı şeyi yapsa ne olurdu?
Soran+1 yılsana srmadım ama sanane neolursa olur gıt burdan
Cevap sahibi+1 yılgitmiyorum alla alla :D karın seni aldatırsa naparsın hem de 2 kişiyle off var ya ne güzel olur ha dersini almış olursun
Soran+1 yılHerkesin duaai kabul olsa kemik yagardo ben essegimi saglam kazgi baglarim cicim
Cevap sahibi+1 yılseni de kazığa bağlarlar merak etme
Soran+1 yılSeni baglamislar herhalde
Cevap sahibi+1 yılbeni değil senin gibileri bağlıyorlar:) sen burada bu soruyu yazarken kimbilir karın sana boynuzları takmıitır mesela:) hahahaha
Soran+1 yılSende kandir bole kendiniiste evdde kalmis kiz kurusu
Cevap sahibi+1 yılah canım ya senin eşin sırf evlenmek için senin gibi bir boynuzluya düşmüş ama naapsın işte başka erkek bulamamış benim öyle bir sıkıntım yok ama eşinin varmış baksana sana kalmış=)
Allah akıl fıkır wersın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçapkın erkek :D can çıkar huy çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkması lazım ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdansız umarım karında seni aldatıyordur inş
03 Yorumla
Soran+1 yılhadı gıt ısınee
Cevap sahibi+1 yılKes sana ne söylesem az bir şey derdimde değmez adam ol
Cevap sahibi+1 yılSöyleyende terbiyel ve insan olsa bari. İspanyol erkekleri çok sadık senin gibi türk erkekleriyle işim yok toz ol şimdi
+1 yılbende evliyim ama aldatıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
eşim cok duygusuz:(8
Soran+1 yılnasıl neden
- +1 yıl
ne neden
- +1 yıl
boşanırım bir ara:(
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşan bence
01 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorummmmm
tövbest.