Nişanlıyım Ama Çok Mutsuzum?

Arkadaslar.. Evet ben nişanliyim 8aydır ama çok mutsuzum. benimle nişanli gibi konusmuyor haftalarca yazmaz aramaz.. ben onu sevmiyorum hic ayri dunyalarin insanlariyiz.. aile rizasi evlendim yani hic bir birimizi dogru duzgun taniyamadik bile once 1defa gittik cay icmeye ve ondan sonra geldiler istemeye sonra da buyuk Nisan. hersey birden oldu yani hic anlamadim.. Ama benim gönlüm onda degil.. mutsuzum.. Eski sevgilim vardi akrabayiz ortak dostlar cok.. yani beni 8yildir istiyordu biliyorum.. yazda baska kizla nisanlandi.. ben cöktüm mahvoldum.. gunlerce cok agladim.. ve bu arada o beni 6aydir engellemisti instagramdan.. onun Nisan gununden 2hafta gecti benim dogum gunum geldi. ve bir de baktimki dogum gunumde beni engelden kaldirmis.. yani ozel gun benim aklimda demek istedi gibi.. ne zaman profiline baksam ya mutsuz gonderiler, ya da bana imali gonderilerde bulunuyor. nişanli olmasina ragmen.. Ve bu da beni hem ümitlendiriyo hem de çok yıpranıyorum yeter ya bu ne bicim hayat yoruldum ben de insanim ya neden mutsuzlugu haketmiyorum amaa😔😔😔
Nişanlıyım Ama Çok Mutsuzum?