Evli arkadaşlarımla pek sorun yaşamıyorum ama bekar olunca ya sevgili sorunsalı ya aile sorunsalı oluyor.
1 ay
Evli arkadaşlarımla pek sorun yaşamıyorum ama bekar olunca ya sevgili sorunsalı ya aile sorunsalı oluyor.
Çoğu evli ben kaldım 🥲 vasıfsızlar bile evlendi yani o derece her gördüğüm de yüzüne vuruyorum 🤣
Hahshdhd harika görsel ya
Evet haşin kurt bakışlı hamsi 🤣
Elifçim sorunu o kadar iyi anladım ki 😅 28 civarı tam o “evli-bekar karışık tablo” dönemleri zaten. Çevrem baya karışık, hem evli hem bekar çok arkadaşım var, dengesizlik bazen bizde de oluyor 😂 Evli olanlar erken kaçıyor, bekarlar gece yeni başlıyor modunda oluyor. Sen bu buluşmalarda en çok neye sinir oluyorsun, “sevgili baskısı” mı “evlilik baskısı” mı? 💍💕
Cevap
9Cevap
Yavaş yavaş herkes evleniyor gadası
Darısı başına diyelim o halde
Hadi bakalım
dikkat etmedim
Farklı bir dünyaya girdiklerini hissediyorsunuz ve bir aktivite yapmak istediğiniz her zaman mümkün olmuyor maalesef.
En azından buluşunca pek sorun olmuyor bekâr olunca sevgilileri başlıyor darlamaya aman amann
Kadınlarda bu sorun daha fazla evet. Saçma buluyorum ya bu çiftler birbirine niye özel alan tanımıyor anlamıyorum.
Bekar az var evliler daha çok
Tanıdığım 4-5 bekar var gerisi full evli
Benim çevremde aşağı yukarı öyle
Bekar evli kişilerle arkadaşlığı tercih etmiyorum
Nasıl
Sıkıntı oluyor çünkü karar alırken genelde ortak bir hayat sürdükleri için eşlerine soruyorlar o an bir anlık kalkıp hiçbir şey yapamıyoruz daha yakın arkdaşlsrım bekar onlar evlenirse sürdürürüm tabii arkadaşlığımı ama sıfırdan evli biriyle arkadaşlık kurmaya uğraşmam
Anladım olabilir
Benim dışında herkes evli
Evli daha çok
Çoğu boşandı arkadaşlarımın
Geçmiş olsun hahshdh
Bekar
Evli hep
Her ikisi de fazlasıyla var
Bekar
Çevrem genelde evli
Sorun yok
Lezbiyen misin?