Bekarlar
Evliler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu an 30 yaş üstü çok sayıda çok sayıda bekâr akrabam arkadaşım. Maalesef öyle. Kadına ulaşmak eskiye nazaran daha da zorlaştı. Evlenme oranları düştü, boşanma oranları da arttı.. Çünkü kadınların hayattan maddi beklentileri yükseldi.
Yaklaşık 40 yıllık feminist sosyal inşanın sonunda ülkemizde kadın hipergamisi tüm zamanların zirvesinde. Vasatın altında kızlar, ortalama erkekleri bile beğenmiyor. Ortalama kızlar, kendine Brad Pitt arıyor. Çok güzel kızlar da Türkiye'den değil yurtdışından sevgili buluyor.
Türkiye'de erkekler de feminenleşti. İnsel popülasyon her geçen gün artıyor. Evlilik oranları azaldı. Boşanma oranları arttı.
Böyle gidilirse eğer... GÜNNNN GELİCEKKK... Mecelle Hukukuna geçilecek. Erkeklerin en az yüzde 80'i insel olacak. Geri kalan yüzde 20'lik chad grup erkeğe 4 kadınla evlenme hakkı verilecek.
İşte o zaman erkek düşmanı tüm kadınları çatısı altında toplayan feminizm çökecek ve süreç kadınların kendi arasında güç/karakter savaşımına doğru evrilen bir kaosa dönüşecektir.
Hiç arkadaşım yok gerçek hayatta kuzenlerim var ama onlarla da uzun süredir görüşmüyorum zaten. ama benden küçük olduklarını düşünürsek evlendiklerini sanmam. ki öyle bir şey olsa da zaten haberim olurdu.. ama kimin evlendiği ya da evlenmediği benim umurumda bile değil.. herkesin kendi hayatı isterse tüm arkadaşlarım evlensin.. ben sadece kendi hayatıma bakarım onlara da mutluluk dilerim sadece. zaten her önüne gelen evleniyor kolay bir şekilde..
Cevap
16Cevap
Arkadaşlarımı sayması gerçekten yorucu olacak ama bir yerden başlamak lazım.
...
Bitti, eşit.
Evli de var bekar da var boşanmış olan da her nevi, Çoğunluk şu diyemem. Ama evlenmek isteyip evlenemeyenlerin dramı ağır basar 😂
Valla 5 tane boşandı gerisi devam ediyor bakalım ne zaman anlayacaklar evliliğin tozpembe olmadığını :D
Yarı yarıya gibi aslında, evliler biraz daha fazla olabilirler sanırım.
Hepsi evli çocukları bile oldu. Tek ben kaldım. Kendimi tuaf hissediyorum.
Arkadaşlarımın yaklaşık %90 'ı evlendi, evliler. :d
Komik ama evliyken yakın arkadaşlarım da evliydi şu an bekarım çoğunlukla görüştüklerim bekar 😅
Çoğu evlendi. Birkaç tane bekar kaldı, direniyoruz bakalım.
Tek bekar ben kaldım ve en üzücü yanı her zaman görüşemiyoruz karıları izin vermiyor 😃
Evliler aklı olan evlenmesin dedim ama dinlemediler.. 😅
Yakın arkadaşlarım bekar. Öyle arkadaş diyip geçtiklerim evli
Neredeyse hepsi bekar ama sırayla hepsi evleniyor bu aralar shshd
hiç arkadaşı, kardeşi (tek çocuk), kuzeni (görüşmüyoruz) olmayan bi benim galiba
Evli bekar 1 kişi kaldı içimizde en akıllı o 😀😀
Arkadaşlarımın hepsi evlendi 😂Sadece bekar ben ve 3 kız kaldık😂😂
Evlendiler çoluk çocuğa karıştılar bile
Ben evli insanlarla anlaşamıyorum 😂
Bekar zaten çok arkadaşım yok 🥹
İki arkadaşım var ikisi de evli.
Evlendiler ve aramız koptu..
Çoğunluğu evliler djbdjd
Daha evli bir arkadaşım olmadı 😂
2 tanesiden gerisi bekar...
Düğününe çağıran oluyor ama gitmiyorum ya 😂😂
Evli, mutlu, çocuklu