Bağlanmak ve kaybetmek... Biri kalbin kapılarını sonuna kadar açmak diğeri o kapının bir daha hiç açılmamak üzere kapanması🥀

Bağlanmak ve kaybetmek... Biri kalbin kapılarını sonuna kadar açmak diğeri o kapının bir daha hiç açılmamak üzere kapanması🥀

Kalp bazen iki uçurum arasında yürür:
Birinde bağlanmak vardır kendini yavaş yavaş birine bırakmak, sınırlarını eritmek, “ben”den “biz”e akmak… Ve o akışta kaybolma ihtimali.
Diğerinde kaybetmek çoktan kök salmış bir duygunun sökülüp alınması, içinden bir parçanın eksilmesi gibi. Sessiz bir boşluk, adı konulamayan bir yokluk. Bağlanmaktan korkan, kalbini kapı eşiğinde tutar; içeri girmez ama dışarı da çıkamaz. Kaybetmekten korkan ise içeri girer, hatta yerleşir ama her an kapının çarpılacağını düşünerek yaşar. Biri hiç başlamamayı seçer, diğeri başladığı şeyi bitirmeye kıyamaz. Ve insan çoğu zaman fark eder ki, asıl korku ne bağlanmaktır ne de kaybetmek…asıl korku, bir gün hiçbir şey hissedememek ihtimalidir.
Bağlanma olayı kendiliğinden gerçekleşiyor zaten dur ben şuna baglanayim demiyoruz eğer hata bendeyse tâbi ki kaybetmek istemem ama kaybolanlarin çoğu o ya da bu nedenden kayboldular gittiler arkama dönüp bakmadım bile
Birine alışmaktan korkarım. Aslında kaybetmek beni hiç korkutmadı; asıl rahatsız edici olan, her şey bittikten sonra anıların ve hayallerin zihnimde canlanması..
Teşekkür ederim cevap için. her şey istediğin gibi olsun
Bir korkum yok ki. Allah benimle olduğu sürece hayatım bir şekilde ilerleyecek Güzelce. O ne yazdıysa onu yaşarım sorun etmem bağlanmak ve kaybetmek korkum yok.
Ne güzeeeellll
Yess
Yes nedir evet de 😅
Nikah mı kıyıyoruz ne fark ediyor 😂
Hakikaten nikâh kıyılırken yes desek acaba ne olur? 😂
Acaba iptal edilir mi🤔 Aklımda canım saçma sorular 😂
😂😂😂
Beni daha çok kaybetmek korkutuyor sanırım… 🥀 Bağlanmayı seviyorum, aşk kadınıyım sonuçta, kalbimi kapatınca sanki hayata da yarım bağlanmış gibi hissediyorum. Ama sevdiğin insanı kaybetme ihtimali kalbinin ortasına saplanmış iğne gibi duruyor hep. Yine de risk almadan gerçek sevgi gelmiyor gibi. Sen hangisinden kaçıyorsun, bağlanmaktan mı yoksa kaybetmekten mi? 💭✨
Cevap
35Cevap
Kaybetmekten korkmam ama yanlış kişiye bağlanmaktan korkarım
Allah yanlış kişileri bizden uzak tutsun 😅
Bağlandıktan sonra kaybetmek
Ahhh çok acı
Yaşatmasın Rabbim.
Amin 🩷
Korkudan uzak kalmak lazım yoksa insan mutsuz olur gadası
Korkum yok hiç bir şeyden.
Kaybetme korkusu var bende. Onun için bağlanmaktan kaçarım. Kimse kimseyi üzmesin lütfen. Gidenin arkasından da asla koşmadım.
Bağlanıp ve kaybetmek oda bizde varrr çokça zor bir durum kötü 😔
Bağlanmak daha çok korkutuyor artık, eninde sonunda herkes gidiyor nasılsa bağlanmayınca çok daha hayırlı kalbim yorulmaz en azından...
Bağlandım kaybettim içimde zerre sevme isteği güvenme isteği kalmadı şimdi insanların gözünde vicdansız olmuşum 😏
Yanlış kişiye bağlanmak sıkıntılı bunun dışında korkmam.
İkisinden de korkmam. İkili ilişkilerle ilgili kayıplar yaşadım yeterince ve öldürmüyor. Her şey zihnimizde bitiyor kimse o kadar vazgeçilmez değil.
Kayıp beni korkutmaz çünkü kimseye bağlanmam
İkisi bir arada. Kaybetmek. O yüzden bağlanmak istemem
Kaybetmekten korkmam bağlanmaktan korkarım...
Şimdi yalanttılar kafaya takarsam bir şey yapmam onun için herkes aynı değil
Bağlanmaktan korkmam. Kaybetmekten korkarım ama kaybedersem de peşinden koşmam.
Bağlanmaktan niye korkayim? Sonu ne olursa olsun birine bağlanmak, aşık olmak çok güzel bir duygu.
Bağlanmak korkutuyor ya. Herkes gidici onun farkındayım, bu yüzden bağları çok sıkı tutmuyorum.
Şeref haysiyet yoksunu birine bağlanmadıkça sorun yok.
ikisi de korkutur hocam bu zamanda iyi bir insan kalmadı bağlanmak istemem.
Allah korusun kötü ya bağlanmak kaybetmek
cümlemizi hocam
Eğer sevdiysem kaybetmekten korkarım
Bağlanmak maalesef
Bağlandığım birini kaybetmek.
Bağlanmak korkutur
Yanlış insana bağlanmaktan sonrada korkarım Allah kaderinizde olmayanı kalbinize koymasın zor
Galıba hıcbırsey korkutmuyor anı yaşamaya bakıyorum
Unuttuk öyle şeyleri
Hatırlamamanız dileğiyle
Yarası derin biri gibi konuştunuz.
birine baglanamam
Ne mutlu sana 😅
Bağlanmak iyi bir şey değil
Hemde hiç değil
Zaten kayıp olacak.
Ben her şeyden korkar oldum
Soru sorarken fotoğraf nasıl ekliyorsunuz ya
Bağlanmak hiç korkutmadi o kadar ya
İkiside korkutmaz.. niye korkutsun ki :))
bağlandığında kaybedersin zaten lose lose olayı :D
Birine alışıp kaybetmek çok zor oluyor
Biz bağlanıpta kaybedenlerdeniz.
İkisi de korkutmuyor artık
Kaybetmekten korktuğun zaman bağlandın demektir
Kaybetmek
Evet üzücü bu da
Zamanla alışılıyor
Mutlaka
Kimsenin kimseyi kaybetmemesini diliyorum 🙏
Amin teşekkür ederim
Rica ederim