Sevgilim hem evlilik kararını erteliyor hem kariyerime karışıyor. Sizce ayrılmalı mıyım yoksa konuşup şans mı vermeliyim?

Merhabalar, 2 yıllık sevgilim var, daha ciddi bir şey olmadı aramızda, söz, nişan falan. Yani ben hep açıyorum konuyu, "Şu an param yok, bir şey bekliyorum" deyip hep erteliyor. Bu zamana kadar geldik, ben de sevdiğim için bırakamıyorum. Bu ay ya da mayısta nişan falan bekliyorum ondan ama daha ses seda yok, yani ümidim kırıldı açıkçası. Biraz da önüme bakmak istiyorum, yaşım 31 sonuçta, küçük değil. Çok da öğretmenim ama kurumsal bir şirkette emlak danışmanlığı yapmak istiyorum, belgelerimi de aldım ama kendisi istemiyor, "Asla izin vermem, iyi meslek değil, çalışmayacaksın" diyor bana. Sonuçta oradan kazanacağım parayı kendisi veremiyor, ondan maddi olarak bir şey beklemiyorum, yapmıyor da zaten, para ancak kendisine yetiyor. Yani bana karışması hoşuma gitmiyor. Bu hafta içi bir yere başvuracağım, sizce onunla nasıl konuşmam gerekiyor, tepki olarak onun haklılık payı var mı sizce ya da benim nasıl bir yol sergilemem lazım? Aklım çok karışık, yardım eder misiniz, kafam çok karışık, fikre ihtiyacım var.

Sevgilim hem evlilik kararını erteliyor hem kariyerime karışıyor. Sizce ayrılmalı mıyım yoksa konuşup şans mı vermeliyim?