Merhabalar, 2 yıllık sevgilim var, daha ciddi bir şey olmadı aramızda, söz, nişan falan. Yani ben hep açıyorum konuyu, "Şu an param yok, bir şey bekliyorum" deyip hep erteliyor. Bu zamana kadar geldik, ben de sevdiğim için bırakamıyorum. Bu ay ya da mayısta nişan falan bekliyorum ondan ama daha ses seda yok, yani ümidim kırıldı açıkçası. Biraz da önüme bakmak istiyorum, yaşım 31 sonuçta, küçük değil. Çok da öğretmenim ama kurumsal bir şirkette emlak danışmanlığı yapmak istiyorum, belgelerimi de aldım ama kendisi istemiyor, "Asla izin vermem, iyi meslek değil, çalışmayacaksın" diyor bana. Sonuçta oradan kazanacağım parayı kendisi veremiyor, ondan maddi olarak bir şey beklemiyorum, yapmıyor da zaten, para ancak kendisine yetiyor. Yani bana karışması hoşuma gitmiyor. Bu hafta içi bir yere başvuracağım, sizce onunla nasıl konuşmam gerekiyor, tepki olarak onun haklılık payı var mı sizce ya da benim nasıl bir yol sergilemem lazım? Aklım çok karışık, yardım eder misiniz, kafam çok karışık, fikre ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Geçim için para önemli ama ciddiyet daha önemli. Bu işin adını koyalım adı belli olsun diyor mu? Ona bakmak gerek. Para azmış çokmuş bunlar sonraki sorun. Daha omadı ayrılın. Bekara boşamak kolay derler ama ciddi olan insan evlenemiyorsa bile nişan yapar en azından aileler arasında. Nişan yok, çaba yok kuru gürültü seni seviyorum. Selvi boylu al yazmalım filmindeki gibi sevgi=emek. Kız ya da erkek tek taraflı çabalar da sadece kuru gürültü bekle seni seviyorum ama bekle ile karşılaşırsa düşünmesin yol versin bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 ayHem seni engelliyor çünkü ondan fazla maaş almanı istemiyor çünkü kendisi ezik ruhlu hemde seninle eğleniyor evlenmiyor. Tavrını koy zaten 2 sene olmuş 31 yaşında daha neyi bekliyor? Ya 2 ay içinde aileler tanışır söz nişan olur ya da bu ilişki biter diyeceksin. Emin ol düşünceini ancak böyle anlarsın. Ben mesela eşimle görüşeceğim zaman söyledim, boşa vakti yok evleneceksen öyle görüşelim. 1-1.5 sene içinde aileler tanışır zaten nişan düğün derken insna tanır dedim. Eğer hayır deseydi asla başlamazdım
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@udeniz22 maaşının az olmasına eziklik demedim ben, adamın kendini ezik görüp kasını aşağıya çekmesine ezik dedim. Yoksa tabi ki az maaş alabilir ama iki kişi çalışır kazanır birikim yapar
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Hayat senin hayatın karışma hakkı yok bence neticede sen kaç zamandır katlanıyorsun güçlğ olmanı istemiyor ve bunu kıskançlık krizine çeviriyor emlak işi öyle kötğ bi iş te değil geliri güzel hakkıyla yapana sen kendinden eminsen olduğu gibi kpnuş baktın izin vermek istemiyor ozaman işin adını koymak için çabalamasını öner
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ay2 büyük problem çıkarıyor sevgilin, daha büyük kararlar vermeye çekinip bir de yetmiyormuş gibi kariyerine karışıyor! Buna izin vermemelisin. Kariyerin için kimseyi dinleme. Mantıklı olanı yap.
42 Yorumla- 2 ay
Öyle yani seviyorum evet ama ben öyle mutlu olacağıma inanıyorum konuşacağım tekrardan tanıdığı arkadaşının emlak ofisi varmış onun yanında çalış diyor gözüm arkada kalmaz diyor ama ben kurumsal Remax gibi firmada çalışmak istiyorum
- 2 ay
O zaman kendi kariyerin için bunun yanlış olacağını, kendin için doğru yapacağını belirt.
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin seni hem oyalanıyor hem de kariyerine karışıyorsa burada ciddi bir güç savaşı var gibi görünüyor 😕 Sen 31 yaşındasın, kendi ayaklarının üstünde durmak istemen kadar normal bir şey yok, üstelik belgeni almışsın, hazır hissediyorsun 👏🏻
Kimsenin “asla izin vermem, çalışmayacaksın” deme hakkı yok. Partner fikir söyler, yasak koymaz. Evlilik konusunu da net konuş bence: “Tarih belirleyelim ya da yolumuzu ayıralım” diye açık ol. Ama iş konusunda onun iznini değil, sadece fikrini alırsın. Bence başvurunu yap, sonra “Bu benim hayatım, kariyerim, saygı duymanı istiyorum” diye sakin ama kararlı bir şekilde konuş 💬
Senin içinden ne geçiyor şu an, ayrılmaya daha mı yakınsın yoksa konuşup bir şans daha vermeye mi? 🧐03 Yorumla- 2 ay
Yani bizden olacağını pek düşünmüyorum zaman kazanıyor gibi geliyor bana erteleyerek açıkçası yoksa çoktan biletler olurdu aramızda maddi olarak bir desteği yok zaten bana bide benim üzerimden ego yapması hoşuma gitmiyor bir kere girmiştim emlakçıya ayrışıpa kadar getirdim ilişkimizi bitti falan demişti sonra çıktım işten
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayAaa tatlım sen resmen adamın egosuna kurban gidiyorsun ya 😔💔
Senin anlattığın ilişkide sevgi değil kontrol kokusu var resmen.
Hem “evlenelim” demiyor hem de “çalışmayacaksın” diyor
Hem maddi destek yok hem özgürlüğüne karışıyor
Hem emlak işine girince ayrılığı masaya koyuyor
Bu resmen “Benim dediğim olacak yoksa ilişkiyi bitiririm” demek oluyor. Yani sevgi değil baskı bu 😕
Sen 43 yaşındasın hayatının direksiyonunda sen olmalısın canım 💪
Kendi paran kendi işin kendi özgürlüğün… Bunlar senin hakkın. Evlilik ertelenir kariyerin asla ertelenmemeli.
Bence önce kendine şu soruyu sor:
“Ben bu halimle mutlu muyum? Böyle devam ederse 1 sene sonra nasıl hissederim?”
Cevap muhtemelen yine kırgın yine kısıtlanmış olacaksın.
İş konusuna gelince: Başvurunu yap bence 🔥
İlişkiyi de şu netlikte konuş:
“Ben çalışmak istiyorum bu konuda pazarlık yapmam. Buna saygı duyarsan devam edebiliriz. Bana işimi yasaklamaya çalışırsan bu ilişki bana iyi gelmiyor demektir.”
Senin aşkın gibi emeğin de çok değerli ama yanlış adamda heba olmasın noluuur 😢
Kalbim seninle valla ben olsam önce kariyerimi seçerdim sonra değerimi görmeyeni hayatımdan çıkardım 💔✨
İstersen hissettiğin en baskın duygu ne onu söyle bana, oradan biraz daha konuşalım 🥺💬💕- 2 ay
Onu kaybetme korkusu o da onu çok sevdiğimi biliyor ondan sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
2 ayHem hicbir sey yapmiyor hem de horozlaniyorum onun adamligini erkekligini s. kiyim diyecem de olmayacak sana karisamaz hicbir sekilde onunla konus ciddi ciddi ben bu sene Nisan istiyorum de eger yapmayacaksan bitirelim diyeceksin bu cocuk oyuncagi degil ayrica benim paraya ihtiyacim var ve ben çalısacagim dee benim maddi durumumu sen mi karşılıyon da karışıyorsun de hem ortada söz nişan evlilik yok oyalayip duruyorsun hem de bana karışıyorsun dee
Ciddi olacan bunda sen hatali degilsin haksızda degilsinnn konuş bir kac gün bekle sonra tekrar ne yapiyoruz de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bak işine karıştırma bu böyle başlar diğer konulara da sirayet eder eğitimci bir insansın öncelikle bilinçli bir bireysin kimsenin hayatta alacağın kararlara müdahale etmesine izin verme Danış fikir al ama kimsenin aklıyla hareket etme bu ailen bile olsa hatırlıyorum bir iş başvurusuna gidecektim ailem boşa gitme almazlar seni dedi ben şansımı denemek istiyorum demiştim para vermediler ben de o aralar çalışıyor kendi paramı kazaniyordum zaten yolu kendi cebimden karsiladim görüşmeye gittim işi kaptım onları dinleseydim belki bugünkü işimin temellerini atan o güzel işte calisamayacaktim neyse uzattım konuyu biraz ama sen anladın zaten çek konuş rahatsızlığını dil getir
00 Yorumla
2 ayCanım yanlış anlamadiysam öğretmensin doğru mu? Eğer doğruysa cidden böyle bir adamla ne yapmalıyım diye bile sorman absürt daha şimdiden tercihlerine saygı duymayan biri evlenince hiç duyarmi? Ayrıca bende emlâk danışmanlığı kursu aldım aciktanda 2. Üniversite olarakta okuyorum kendi iş yerimde var ama oraya kaymayı düşünüyorum kursta emekli bir öğretmen ablamla tanıştım oda şu an emlak danışmanlığı işini yapıyor. meslegimi çok seviyorum öğrencilerimi de ama bugüne kadar harcadigim yıllarıma yanıyorum bir 10-15 yıl önce gecsey mısım diyor bende emlak danışmanlığına geçmeyi düşünüyorum
10 YorumlaKariyerine karışan erkek seni olduğun gibi kabul etmeyen erkektir hatta belki de başarılı olmandan korkuyor kompleks yapıyor. Doğru kişi seni olduğun gibi kabul edecek kişidir. Bence düşünme bile, ayrıl. İlerde daha mutsuz olursunuz sevgiliyken bile böyleyseniz. (Psikoloğum)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayOnun tepki verme gibi bir hakkı yok. Sizin hiçbir şeyiniz değil sonuçta. O imza atılana kadar hayatınıza karışamayacağını net bir dille ifade edin. Bu yüzden ayrılacaksa zaten ayrılmanız iyi bile olur.
Bu kişi sizin iyiliğinizi istiyor gibi görünmüyor.
Siz de önünüzdeki maçlara bakarsınız.
00 Yorumla
2 ayMerhaba gençmişsin daha hayatında neler olacak boşandıgım eşim de böyleydi benzetmek istemıyorum ama narsist bir insanla enınde sonunda bu oluyor. Bir de çocuk olmasın son bir kere daha konuş sana anlayışı yoksa bitirmeni tavsiye ederim. Şimdıden bu şekilde davranan evlenınce ne yapacagı belli olmaz kardeşim. Devam edersen de seni iyice aşağı çekip ozguvensiz başarısız bır bırey olacaksın. Psikolojınn bozulması ve ilaç kullanmak da bunlara eklenecek net görebiliyorum.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
2 ayGerçekçi olalım hiç bir adımı olmayan lafını bile acmiyan biriyle gelecek olmaz .. eğer daha iyi bir iş olduğunu dusunuyorsan kendi hayatına öncelik ver
20 Yorumla
2 ayGit başvurunu yap ve o adamdan ayrıl senin sadece zamanını çalıyor ayrılmak istediğinde seni suçlayacak ama umursama benim hayatım benim kararım de yoluna bak ondan çok daha iyisini bulacagına eminim bazen gönül 💩 konabiliyor çokta şey etme yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayBence bir an önce şutlamalısın.
Parası kendisine anca yetiyorsa ileride evi barkı nasıl geçindirecek. Ayrıca ne diye karışıyor, öğretmenlik iyi bir meslek değilmişmiş, hadi ordan be!
Ayrıl ve önüne bak04 Yorumla- 2 ay
Ya ne iğrenç düşünce bu şimdi?
- 2 ay
Bir çok şey para ama düzgünce 1 kadınla yaşayabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Valla bence kendi yoluna bak. Sana hiç bir konuda destek olmayan adamla olmaz. Ciddi iliski kapasitesi yok bu adamda ayrıca belli bir yaşa gelmissin aileden para istemek insana rahatsızlık veriyor. Bu adamdan olmaz ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kumar oynamıştır, kazanmayı bekliyordur. Goy tekmüğü. Nişan düğün vs uğraşma. Huzurlu evlilik istiyorsan da direk nikahta imzayı bas geç (kim olursa olsun). Burakın bu düğün kafasını artık.
014 Yorumla- 2 ay
Benim gözüm çok yüksekte değilki ama en azında küçük bir düğün olsa bile yeter sonuçta ilk evliliğim ve hevesim var
- 2 ay
O onuda istemiyor her şey iyiolsun diyor kendi diyor bahanemi yapıyor bilmiyorum ama
- 2 ay
Sizce nasıl konuşma yapmalıyım
- 2 ay
Seviyorum o sebebden zorlanıyorum sevmesem çok kolay zaten Mayıs sonuna kadar kendimce verdim vakit bayrama kadar
- 2 ay
Evet istene hiç bişey zor değil zaten bişey söyleyim mi instagramına daha resmimizi bile paylaşmadı 2 yıldır
- 2 ay
Komik durumdayım evet resmen gözüm kör olmuş
- 2 ay
Ne yaşadığımı bilmiyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Emlakçılar ev geziyor milletle baş başa diye istemiyor sanırım ama sana güvenmiyorum demenin farklı bir yolu bu. Sonuçta kimse zorla üstüne atlamaz
05 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle mayan bozuksa eğer her meslekte zaten oynaşırsın
- 2 ay
Evet hayatıma bir katkısı yok yani maddi olarak da yani bir erkek bir kadının kariyerine karışıyorsa maddi olarak destek vermeli ki karışabilsin
- 2 ay
Aynen öyle yani beni bitirme ile bende yaparım ederim diye tehdit ediyor sonrasında manipüle ediyor yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
2 ayKesinlikle ayrıl. Daha sevgiliyken böyle davranan, evlenince kim bilir nelere karışır. Ayrıca evlilik yaşlarındasınız. Parası yoksa evlenemez bu kadar basit. Bunu düşünmesi lazım bir erkeğin.
022 Yorumla- 2 ay
Zaten evlenemiyoruz parası yok ben ertelemesine göz yumuyorum bırakmıyorum onu ama bana köstek oluyor bu konuda
- 2 ay
31 yaş az bir yaş değil. Daha ne kadar bekleyebilirsin ki?
- 2 ay
Haklısın of çok kötüyüm gerçekten seviyorum da ne yapacağımı inanın bilmiyorum etrafımda akıl danışacağım kimse de yok sizce nasıl bir yol sergilemem gerekiyor
- 2 ay
Sen paranı kazanıyorsun, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Zor tabii ki de, yani ayrıl demek bizim açımızdan kolay ama sen içinde bulunduğun için tabii ki zor. Ama hayatın getirdiği gerçekler de var. Bu gerçeklere göre değerlendirdiğin zaman, sorunlar çok net görünüyor.
- 2 ay
Sizce nasıl konuşmam ne yapmam gerekiyor ben kafam da kurban bayramına kadar süre verdim yani Mayıs sonuna kadar o bana şubatta evlenme teklifi edeceğim demişti yapmadı bende kafamda bu şekilde düşündüm
- 2 ay
Evlilik yoluna girseniz bile çok sorunlar yaşarsınız gibime geliyor yani evlilik teklifi bence sorunlarınızı çözmez gibi
- 2 ay
Nereden anladınız
- 2 ay
E çünkü en basiti sana şunu yap bunu yap diye karışması başlı başına bir sorun. Buna daha mantıklı ve akılcı şekilde yaklaşmak gerekir. İnsanlar farklı işler yapmak isteyebilirler ve bu konuda destek beklerler. Aksi tavırda davranmak fayda etmez ki.
- 2 ay
Evet çok mantıklı konuşuyorsunuz yani sonuçta belkide istediğim paraları kazanacağım nasıl bir konuşma yapmam lazım sizce ikna edici
- 2 ay
Ekstra bir konuşma yapmana gerek yok, bu durumu zaten düzgün bir şekilde anlatınca karşındaki insanın da mantıklı bir şekilde dinleyip buna göre yorum yapması gerekir.
- 2 ay
Ne yapmam lazım peki
- 2 ay
O ne iş yapıyor, ilişkiniz ne denli yoğun?
- 2 ay
Optik işi abisinin yanında çalışıyor yani her gün beraberiz o da ben de hayatının merkezindeyiz
- 2 ay
Yani iş olarak çok bir şey vaat etmiyor, bunu senin değerlendirmen gerek biraz da
- 2 ay
Evet işte sevdiğim için nasıl ayrılacağım sonra üzülür müyüm kötü olur muyum özler misin onun korkusu var içimde o yüzden ayrılamıyorum
- 2 ay
Yani insan hayatına bir şekilde devam ediyor. Başka birini bulmak da var bu hayatta ama senin nasıl hissettiğin burada çok önemli.
- 2 ay
Haklısınız ben ona bağımlıyım çünkü tartıştığımız da o genelde uzaklaşır benden ben ise ararım ederim nefes alamıyor gibi hissederim bu durumu atlatmam gerekiyor
- 2 ay
Kesinlikle. Kendinden çok vermişsin, bağlamışsın kendini ona. Tabii ki gönül ilişkisi bu, yakın olunacak ama bu denli olunması ve onun uzaklaşıyor olması iyi değil.
- 2 ay
Evet 1 ay müddet verdin baktım hala ilerleme yok son konuşma yaparım ve biter ölüm yok kimse aşk acısından ölmedi durduğuma göre sadece bu iş konusunu pazartesi konuşmak istiyorum nasıl konuşacağımı bilemedim ama konuşacağım
- 2 ay
Konusunu aç ve konuş, çok düşünme üstünde
- 2 ay
Tamam çok sağolun fikirleriniz olgunca konuşmanız için
- 2 ay
Rica ederim, ne demek
2 ayBi adım atmazken senin hayatını onun insiyatifine bırakman bana doğru gelmedi..
Bacım hayat çok kısa açıkça konuş isteklerini beklentini söyle artık 20 yaşlarda değiliz ki bi o kadar da bekleyelim olmuyorsa da Allah herkesin yolunu açık etsin kuşlar uçuyor ve bahar yeniden gelir ❤️10 Yorumla
2 ayHep erteliyorsa seni oyalıyordur. Benim sevgilim de öyle yapmıştı, ayrıldım en son. Aradan zaman geçince öğrendim ki zaten daha önce aldatmış. İyiki ayrılmışım diyorum.
10 Yorumla
2 ayYaşım 31 diyosun anlattığına bakarak ben burdan gülüyorum sana zoruna gitmesin. Tamam hayatına işine karışma hakkı ancak kendisi sana güzel bir hayat sunduğunda sençn çalışmana gerek yok dediğinde sende buna kanaat getiridğinde böyle konuşabilir üstelik erteliyor neyi erteliyor. Sende öyle çok masraf açacak bir birey değilsin anladığkm kadarıyla güzel sade nir saadet istiyosun
00 Yorumla
2 ay43 yaş yazı ergen ilişkisi gibi 🤣 hadi hayırlısı
00 Yorumla
2 ayAsko 30 yaşındada param yok dıyen adamla devam etmen saçma sevgi böyle şeylerin önüne geçiyor anlıyorum seni ama ona cokta gerek yok zaman kaybı beklentini karşılamıyosa sende ısrarla daha devam edersen bigün bu ilişki bittiğinde daha cok üzüleceksin yol yakınken dön
00 Yorumla
2 ayKızlar lütfen bazı dengeleri bozmayın şimdi herkes dicek ki yok paragözsün bilmem ne ama ben gerçekleri söylicem erkek her zaman kadından daha çok kazanmalı ve kadın çalışmasa bile çalıştığı zaman kazandığı parayı kadına sunmalı tatlım sen ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın senin yükselmenden korkan alçaklarda süzülen bir adama değil güçlü bir adama ihtiyacın var
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Evli dahi olsanız karışamaz. Siz yetişkin bir birey olarak kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz. Buna bile saygı duymayan biri ile gelecek düşünmek bence büyük bir hata..
00 YorumlaHem vaktini çalıyor hem de geleceğine taş koyuyor daha neyi bekliyorsun? Yol ver gitsin seni desteklemeyen adamdan ne koca olur ne de yoldaş.
10 YorumlaSeni bir şeyden alıkoyabiliyosa sana o imkanları sunuyor olmalı. Aksi halde lütfen karıştırtma. Bencil olup kendini düşünmeyi öğrenmen lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hem seni cepte tutup evliliği erteliyor hem mesleğine karışıyor sen neden hayatının önemli kararlarını ona soruyorsun
00 YorumlaZeki bir kadınsan şayet, önceliğini kariyerine verirsin. kendisi tıpış tıpış arkandan gelecektir zaten
00 Yorumla
2 ayKesinlikle kariyerini bırakma yanında duruyorsa dursun zaten seni bekiyor o büyük ihtimalle evliliği kaldırmaz cesaret edemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
2 ayÖncelikle kendinizi düşünmelisiniz. Uzak olmayan bir tarihe evlilik hakkında bir plan sunmazsa ayrılmak en iyisi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anladım kadarıyla ben merkezci ve egolu bir insan bu da seni ona karşı zayıf düşürüyor ileride patron benim diyecek olabilir iyi düşün derim sadece
00 YorumlaSevgilinden bağımsız hayatına bakmalısın bence. Hem hayatına dahil etmiyor hem de seni durduruyor. Yolun bahtın açık olsun
00 YorumlaBir sevgiliye göre fazla konuşuyor, yol ver hayatında sana çelme atacak değil ayakta tutacak insanlar olsun yoksa bir yere varamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
2 aySana karışmaya hakkı yok, her şerde hayır işte daha arada bir şey olmamışken ayrıl gitsin ileride pişman olursun.
00 Yorumla
2 ayÖnüne bak. Sonuçta bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz. Ve hayat senin hayatın. Bir şeyler için çabalamıyorsa. O şekilde yaşasın.
00 Yorumla
2 ayTavrını çiz geleceğini kur onun lafıyla is yapmaya devam edersen emin ol cok ağlarsın
02 Yorumla- 2 ay
Öyle zaten iki yıldır ne evlendim ne bişey oldu hep oyalamaca
- 2 ay
O yüzden diyorum zatenn
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Hem kısıtlıyor hem de vermiyor, bu ilişkinin dengeleri şaşmış gibi duruyor.
01 Yorumla- 2 ay
Evet siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
2 ayKariyerine burnunu sokmasına izn verme seni ayakta tutan tek şey o evli olsan dahi asla vazgeçme
01 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
1 aySana para vermiyorsa çalışacağım yere de karışamaz nokta
00 Yorumla
1 ayMesajı okurken üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
00 Yorumla
2 aykonus acikca fikrini belli et eger kabul etmiyorsa ayril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 aySenle geyik peşinde. Sana ondan yarın çıkmaz. Zamanını boşa barcama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
2 ayOturun bir konuşun isterseniz derdi neymiş bir öğrenin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayOnunla ilgili tek bir güzel şey söylememişsin. Ne yapmak istediğin de ne gerektiği de belli bence.
00 Yorumla
2 ayAbla 43 yaşına gelmişsin hala ne anlatıyon evlilik falan geçmiş yav
02 Yorumla- 2 ay
Kanka nasıl okuyayım yav destan yazmış😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
2 ayBu yaşa gelip hala hayatını kuramamış bir insan var karşında yol yakınken dön
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
2 ayHoşuna gitmiyorsa neden onunla evlenmek istiyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
2 ayBu daha fragman. Her şey ortada ama sen görmeyi reddediyorsun üzücü...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
2 ayDetaya girmedim. Başlığın kendisi bile zaten direkt cevabı veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 aySenin hayatına işine bu kadar karışmaya hakkı yok. Bugun yarın diye seni oyalıyor o yüzden fazla uzatma seviyor bile olsan sevgide bir yere kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİzin vermiyor diye bir şey söz konusu olamaz çünkü kendisi bu konuda izin istenilecek yetki sahibi biri değil.
04 Yorumla- 2 ay
Bencede ama bitirme ile ya da bende yaparım ederim olamam gibi şeylerle tehdit ediyor manipüle ediyor ona göre kötü kadınlar çalılırmış emlak sektöründe
Cevap sahibi2 aySen yol ver.
Ne demek emlak sektöründe kötü kadınlar çalışır ya?- 2 ay
Boş evleri mi gezdirecekmişim adamlara mantığa bak mayan bozuksa her iş de oynaşırsın eğer niyetin var sa zaten ben bğretmenim ama istemiyorum kendi mesleğimi yapmak emlak danışmanlığı belgemi aldım bu sektöre girmek istiyorum tanıdığımın yanında çalış diyor bende kurumsal Remax gibi firma da istiyorum anlaşamıyorum bilmiyorum nolcak
Cevap sahibi2 ayYol ver.
2 ayDuygusal hareket etmeyi bi kenera birak Şu an acilen karar vermek zorunda degilsin mesleğini eline al sonrasına bak mantığın duygundan agır bassın işe giren kadar sonrasında zaten onun tavrıyla ilişkinin bitip bitmeyecegine daha rahat karar verirsin
00 YorumlaKimse sana karışmamalı kendi yolunu kendin belirle seni mutlu eden bir kariyerin varsa go girl ama eğer ilişkinizi etkiliyorsa bunu birdaha düşün mutlaka fakat evliliği erteliyor dedin bilemedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ay31 yaşındasın hiçkimse sana şunu yap şunu yapma diyemez olgun bir kadınsın
10 Yorumla
2 aySenin ondan daha çok kazanmanı istemiyor muhtemelen. Kariyerine engel olmasına izin verme. Seni aşağıya çeker
11 Yorumla- 2 ay
Hayır hafta içi iş görüşmesine gideceğim zaten aşağıya çekti yeterince
Açık açık söyle armızdaki ilişki resmileşmediği sürece senin benim hayatıma müdahale etmeni istemem gibi Bi gör o zaman ne diyo
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayŞey konudan bağımsız kapaktaki filmi bilen var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayEmlak danışmanlığı değil de başka bir işe geçecek olsaydınız yine karışacak mıydı onu bir sorun
00 Yorumla
2 ayBence önüne bakmadan once konus hem evlılıkte yok dıyorsun olsa ılla soz vsyapardı canım zaman kahbetme tek tavsıyem ya konus guzelcenılerlet ya da ayrıl onune bak❤️❤️❤️ama vakit kaybetme degmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayKaç sene olduğu önemli değil
Kararlarına saygı duymuyorsa ayrıl
00 Yorumla
2 ayIkizler burcu falanmı bu. Aynı olay benim başımdada vardı bi ara. Beni hem yalnız birakıyor hemde bulduğum işi beğenmiyordu.
01 Yorumla- 2 ay
Yok he an benımle her zaman beraberiz ama emlak konusuna karışıyor yani o sektörde iyi kadınlar çalışmazmış yok boğa burcu
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
2 ayAdam ne yapsın kardeşim millet bitmiş evin işin yoksa evlenmenin anlamı yok hem şu an moda oldu artık 2 sene sonra boşanmalar filan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBence ondan bi cacık olmaz eski sevgilim de aynı zırlak biyşdi aglıyotdu habire ailem arkamda defol yapamam edemem diye bunu diyene kdr da oyaladı beni (2 senelik nir ilişkiydi.) gtne tekmeyi koydum bitireli 2 yıl oldu gram pişmanlığım yok
00 YorumlaKendimden biliyorum bu yolda ilerliyorsa bir erkek muhtemelen kafasında sizinle alakalı oturmayan bazı endişeleri vardır.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat