Nişanlım ile ayrılmalımıyım yoksa devam etmelimiyim?

Nişanlımm ile 5 senedir beraberiz ve 1 senedir nişanlıyız düğüne 5 ay kaldı

Sevgiliyken her şey çok güzeldi tartışsak bile basit konulardan ötürü kavga ediyorduk ama iş artık ciddiye bindikten sonra işler çok değişti , benim ailemle bağlarım kuvvetli olmadığı için sorunlar yaşadık , onun aileside beni istemedi zaten kızları istediği için bana iyi davrandılar , düğün alışverişlerine gittiğimizde ise hep sorun yaşadık benim ailem fazlasını almak istemedi borca girmek istemediler , kavga dövüş zorla mobilyasıdır alındı , beyaz eşya ve yatak odasını ben kendim aldım , kız tarafı ise 2 beyaz eşya ve oturma odası ve mutfak eşyalarını almışlar , geçenlerde ise evin halısını perdesini almaya gittik ama kız tarafı şöyle istiyordu tüm odaların perdesini bizim almamızı halıyı ise ortak almayı istiyordu ve ailem ise perdeyi biz aldık halıyıda siz alın artık dedi ve tartışma başladı en sonunda halıyı ailem perdeyi ise kız tarafı aldı , nişanlım ise tartışma esnasında onlardan yana olmadığımı söyledi ve aramızda tartışma başladı samimiyetimiz kayboldu , ve her defasında konu ayrılmaya geliyor birbirimizi çok seviyoruz ama artık ne yapacağımı bilemiyorum ayrılmak ta istemiyorum , ailem çok borca girdi bir bardak alacak kadar durumları kalmadı artık maddi olarak çöktüler ben destek olsam bile zor yetiyor , kız tarafı ise bu zamana kadar biriktirseydiler diyor borçları bizi ilgilendirmez diyorlar , ne yapmalıyım bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum, fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.. :(

Ayrıl
Devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Nişanlım ile ayrılmalımıyım yoksa devam etmelimiyim?