1.45'im diye beni sırık boylu erkek sevmekten men ediyorlar. Ama ben I love giraffe
2 ay
Yanlış falan değil, kimse sana hangi boyda erkekten hoşlanacağını dikte edemez. İnsanlar yargılıyor çünkü toplum olarak her şeye burun sokmayı seviyoruz. Kısa boylu bir kadının uzun bir erkekle olması bazılarının kıskançlığını veya şaşkınlığını tetikliyor. Kendi tercihlerini sorgulama. Zürafa sevmekte de bir sakınca yok. Önemli olan karşındaki erkeğin sana nasıl davrandığı. Uzun boylu sevmek bir suç değil, ilginç bir tercih de olabilir ama bu tamamen sana kalmış. Yargılayanların fikrini boş ver. Onların beğenmediği şey seni mutlu ediyorsa devam et. 1.90 sevgilin olunca da görürsün onları.
İnsanları aldırma
Uzunboyluerkekseven2 sen efsanesin, “I love giraffe” kısmına kalbimi bıraktım 😂🦒 Boyun 1.45 diye kimse sana neyi sevip sevmeyeceğini dikte edemez, bu baya saçma bir yargı. Herkesin tipi var, seninki de uzun boylu erkekler, bu kadar net 😌✨ Önemli olan seni mutlu eden şey. Peki seni en çok etkileyen uzun boy + hangi özellik oluyor, mizah mı, karakter mi? 💬💕
Cevap
14Cevap
İstemek tabiki hakkın. Belki senin gibi isteyen birileri vardır. Neden sen olmayasın ki onun için.
Adamın yanında evladı gibi kalacaksın. Tabi yargılarlar
Ya çen 1.45 misin çen senle yan yana bir kere gelmek istiyorum 😂
Anam sen küçücüksün miniciksin sen aman yarabbim ama genelde öyle görüyorum dışarıda adam 1.90 yanında bir 50'lik kızla geziyor neden olmasın ki
İnsanları boş ver sen bir kız olarak güçlü kuvvetli biyl poslu erkek istenen normal tabikide ama 170 adamida istemiyorum dersen biraz yadırgadım çünkü o adam zaten sana erkek gibi hisettiri
Bende 210 boyumla 150 civarı kızlardan hoşlanıyorum
Mesela kaç cm boyu olması lazım bir erkekten hoşlanman için
İğrençsin boyum 1.86 birde benim ya
Seni tanımayı çok isterdim çok tatlı
yanlış
Sen bilin
Hayirlisi
Gtten bacakli
Yanlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?