Uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum 😄 Yanlarında çook güçlü hissediyorum. Mesela bugün birkaç poşet taşıdım. Kollarım ağrıdı hemen.. Şimdi demeyin sana poşet mi taşıyacak jdjdjd Güvende ve güçlü hissetme arzumdan geliyor..
Haa soracak olursanız, önceliğim boy da değil. Eski sevgililerim 174 180 arası oldu hep. Ama kadınların doğasında bu korunma ihtiyacı var..
Bu istek neden yadırganıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yanlarında güçlü mü hissediyorsun mantıken onların senin yanında kendini güçlü hissetmesi gerekiyor
Tabiki güçlü hissediyorum. Çünkü güç veriyor
Boy ve güzellik dünya üzerindeki her canlının ilgisini çeker, bu konudaki seçimleri yargılayanların yarası oluyor genelde.
Doğal bir istek, özgüvensiz kişiler yadırgıyor genelde.
Cok özgüvenli olduğumu düşündüğüm zamanlarda, aslaaa bir erkeğe ihtiyacım yok derdim. Ancak oyle olmuyor.. Gerçekten seven , bağrına basan , koruyan , kollayan, bunu uzun boyla bagdastirmayin, o işin artı yönü, bunlar bir kadinin en doğal isteği ihtiyaci
Evet, kadınlar ve erkekler tamamlayıcı. Güç erkeğe özgü terim, güzellik de kadına. Erkek güzellik, kadın da güç ister. Kendi doğasını bilmeyen feministlerin söylediklerini umursama.
Kadınların doğasında korunma ihtiyacı var demek kadınlara zayıf demektir. Hemcinslerin bu komuya ne diyecekler bakalım. Herhangi bir erkek dese car car konuşurlar
Kadınlar hicbir konuda zayıf değildir. Ancak hayatimizdaki erkeğin bizi sevmesi, zor zamanlarımızda yanımızda daha sakin ve güçlü kalabilmesi bize güç katar, destek olur.. Ben de çalışan biriyim. Kimseye ihtiyacım yok ancak sevgilimle uyurken kucuk bir kiz çocuğu gibi mutlu ve huzurlu oluyorum.
doğal bir ihtiyaç dedin. Bunun anlamı kadınlar zayıftır demek.
Hangi kadına sorarsanız sorun ya da istediğinizi gözlemleyin. Hepsinin içinde kucuk bir kiz cocugu yatar ve ona güç veren samimi içten bir erkeği hayatinda ister. Evet Bu doğa kelimesine cok takildiysan, doğamızda var
Feministler duymasın tıslarlar
iyi de boyla korunmak ne alaka boy uzun oldukca daha güçlü olmuyor ki. d
Kız dediğin zaten sevimli ufacık tefecik bişiy olur
Saçma, ben 190 boyundaki kişiyi devirebilirim mesela boyum 170 olmasina rağmen.
Bakış açınız yanlış.
Uzun boylu erkekler de kısa boylu kızlardan hoşlanıyor zaten sorun yok
Korunma ihtiyacını polisler karsiliyor artik. Doganda o varsa git bi uniformali ile evlen abicim
Ne güzel sevindim senin için Allah daim etsin
Güvende hissetmenin boy ile olacağını düşünmüyorum.
Tam olarak boy da değil. 175 olup kalıplı duran erkekler de var. Her kadın hoşlanır
Bilemiyorum. Güçlü olma kısmını da zaten anlamadım. Bir erkeğe mi ihtiyacımız var bunun için
Babana olan sevgini bağlılığını düşünürsen, evet aslinda ihtiyacımız da var. Olmasa olur mu olur tabiki.
Yani benim güçlü olmak için babam da olsa ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Mesele kimse olmadan dik durabilmek. Babamın her zaman benim yanımda olabileceğinin garantisi yok maalesef.
Benim boyum 1.80 ve 1.80 sevgililerimin hiçbirine karşı bir güven hissetmezken 2.04 flörtüme kendimden çok güvenmiştim bu kızlarda bağımlılık yapıyor uzun erkek daha çok bağlıyor
Bende 1.74üm karşımdaki insan 2.05di evet boy önemli bizler uzun kadınlarız ama birazda karakter önemli o yüzden şuanda erkekte sınırı 1.80 koydum huzurlu olmaya bakıyorum ❤️🩹❤️🩹
Evleneceğim insanın uzun olmasını ben de isterim. Çocuklarım kısa olmasın diye.😌
Gücü seviyorsun anlaşılan
Her kız uzun erkek sever normal
Yadırgamıyorum.
cut.
güçlü niye hissediyon
Hakkın beğenebilirsin
Kaç istiyorsun
kısayı kimse sevmez
1.68 boyum var bnde poşet taşıyabilirim yani
Yani gayet normal bir istek bende öyleyim
Kendin anlatmışsın zaten
Seni koruyacak bir erkek istediğinden kızım.
Kısaları severiz
172 nasil sence 70 kiloyum enime genisim
Kısa kız uzun erkek ilişkisi komik duruyor
1.60 çok kısa beaa
Çok güzel boyasını bayan icin
Tamam kezban
Ne alaka?
Yai kaç
boyleyiz maalesef