2 ay
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Direk ayrılmalısın katlanman kabahat böyle erkek mi olur.
Bu oğlan sana fiziksel şiddet de uygular. Laflara bak, g**t herif !
Devam edin böyle size müstehaktır yakında seni de haberleede görürüz 🙄🙄
Şu çöp ruhlu yaratıkları Nereden buluyorsunuz hiç anlamıyorum
Terbiyesiz aciz bir insan belli ki, bence yazdığı an engellemen lazımdı
Tovbestagfirullah kardesim sence "sev"gili olabilir mi bu sen bunun nesini sevicen
Senin layığın bu galiba çünkü bunlara rağmen sevgilim diyebiliyorsan hoşuna gidiyordur
Rahatladım ayrılmışsın kız çok sevindim
Bu kadar sözü yutup devam etmeyi düşğnebılıyosun yani ayırlmalımıyım dıye sorabılıyosun
Sen zaten kendine saygın olsaydı bu soru bile millete sormazdın. Yol verir engeli basardın.
Sevgi körlestirir ve sağırlaştırır buyuruyor Efendimiz a. s.
Gerçekten öyle normal bi insanın seninle böyle konuşmasına izin vermezsin eminim ama kendine saygın varsa devam etme
beyefendiye söylesene aynısını bana yapmayı denesin, ver yolu daha neyi soruyosun
Direkt bitirip engellemelisin. Buna niye katlanır bi insan
Tek bir şahsıma hakarette, küfür demiyorum biter. Buna katlanmak akılsızliktir
Evet bu yüzden insanlardan akıl almak için yazdım buraya
Bu küfürlere hala katlanmalımıyım diye soruyor musun bide
Otomatik düzeltme olmuş emin ol gayet aklı başındayım teselli bir akıl almak için yazdım buraya
Direk ayrıl baktın Rahatsız ediyor git şikayet et ya da ailene söyle ağzını burnunu bi güzel kırsın
Kesinlikle doğru bir şey değil bu yaptığı ama hikayeyi kurttan da dinlemek lazım
O kurttan dinlersen manipüle eder diye düşünüyorum hiç bir zaman haksızlık yapmayan bir kızım her fedakarlığı yaptım elime payıma düşen nankörlük oldu aldatmadim etmedim bana bunları demeye hakkı yok bu ettiği hakaretler de kız arkadaşlarimla yakın olduğum içindi sadece bir alan vae ve o alanın içinde kendisinin olmasini istiyor narsist bir insan
O zaman bitmişsiniz
Hala sevgili mi diyorsun sen buna? Sizin beyinler neden çalışmaz halde? Böyle bir şey olamaz ya! Olamaz!
Engelle ve bir daha sakın görüşme bu kişiyle Çünkü görüşme bahanesiyle seni öldürebilir zaten sende aklı başında bir insan değilsin Ben olsam hem engellerim - hem hayatımdan silerim hemde bu ekran görüntüsüyle dava açarım
Sen gerçekten deli misin insan bu adama bir saniye dayanamaz soruyorsun takıntılı değildir umarım sana karşı
İlk kendine değer vermediğin sürece kimsenin sana değer vermesini veya biçmesini beklenilemeyeceğini ben öğrendim.
Yani bu soruyu sorarken ne hissettin veya düşündün o öncelikle bu kişi değişmez eğer öyle bir dusuncen var ise diğer taraftan bu kadar değersiz olduğunu dusunuyorsan devam et
Sorum çok farklıydı otomatik düzeltme olmuş soru da tutunca böyle oldu
Yani son guncellemeye baktım söyleyeceğim tek şey bu kişilikte birine şans bile vermeyin hakaretleri ile size davranışı ile git gide sizi düşürür ve şiddete normal bakar olursunuz
Sen bence dava aç buna haberlere çıkmak istemiyorsan
Gerek yok kendisi kökten bitirdi engelleştik
Böyle diyenler sonunda öldürüp atıyorlar kadını bunlar normal erkek değil çünkü
Oha yuh bunu direk savcılığa ver. Aranızda bişey geçti mi bişey yaşandı mı
Anana küfür ediyorsa anası değersizdir kendisinin bu yüzden boşa gitsin
Böyle bir insana halâ sevgilim diyebilmek bile akıl tutulması. Şikayetçi olman gerekirken sen ayrılmalı mıyım diyorsun. Siz kendi kiymetinizi kendiniz bilmezseniz, hiç kimse bilmez.
Bu sebepsiz mi küfür ediyor öyleyse ruh hastası.
Hiç mi gururun yok be kardeşim eşime eşşek diyemem ağzıma eder n
Ulan biz o kadar değe verdik başımıza Tac ettik terk edildik elalemdeki rahatlığa bak ya
Tabii ki katlanmalisin. Hatta yeni hakaretler ve kufurler bulmasi icin yardimci olmalisin yoksa sevgili ne işe yarar ki.
Ya ben böyle yazmamıştım otomatik düzeltme olmuş sorum da tutmuş cidden
İlkinde bırak sonradan bağımlılık yapar direk bırak kurtul at kaç
Umarım hala onunla görüşmüyorsundur. Peki onunla hiç yattın mı? Çünkü öyle biriyle yatmak ileride sana zul gelebilir nasıl yaptım diye
ya siz nasıl insanlarla flört ediyorsunuz bu nedir ya okuyamadım bile bu şeyleri ya insanlarla flört etmeden tanıyın biraz
Seversiniz böylesini git gide şaşıriyorum babaniz aile bireyiniz etse neler yaparsinız valla helal olsun bunları yutmak
cabuk acil ayrıl. bu ne yazık sana. kimse haketmez buhakaretler. kac kurtar kendini ondan. erkekmi yok hic. inan baskasi bilir kiymetini
Zaman kaybetmeden hemen ayrılın
Ne demek hakaret? Ne demek katlanmak o kimmiş
Evlen bide ya küfürler çok normalmiş ya çocuğu
Uzak dur o "son" görüşmeye de gitme. Bence ailene söyle başına bişey gelmez inşallah hırt ya
Klasik erkek modeli iyi olmuş ayrıldığın o ne öyle boş yere kufur edıyor hayırdıırr
Çok seviyesiz ve saygısız bir ilişki bitir
Bitirdim
Mantıklı bir karar
Ayrıl
Ayrıldım
Bitirmelisin bence de. Bu hakaretler ne?
Bitirdim zaten o bana bir küfürle geliyorsa ben de ona aynı şekilde geliyorum yani susup oturmuyorum bu bana yaptığı en son şeydi ben de bitirdim
Aferin sana go girll ✌💅💚☀️
Neden bunu sevgili edindin o zaman
Düzelir diye
Daha düzgünü yokmuydu. Nasıl bir yokluğun içinde yaşıyorsunuz be 21. Yüzyılın ilk çeyreği bitti. Artık kendine göre sevgili bulamıyorum. Kafasından çık
İlk sevgilimdi ilk son exsim de o oldu zaten daha yemin ettim bu zamanda sevgili yapmak akıl işi değil bu benim fikrim ayrıldım barismamak üzere
Başka sevgili yap boş kalma.
Neden engellemiyorsun?
Sevgilim demesen şu hayvana
Savcılığa git direkt.
Ayrılmak için neyi bekliyorsun okurken çıldırdım
Soğan erkeği bana yapsın gelsin
Bitir sana saygısı olayan insanı
Direkt savcılığa ver. Uğraşma.
Sen slksin biliyor musun?
Bitirmelisin kendine saygın varsa
Sanırım eski sevgilin sana küfür ediyor
iyi yapmissin bitirmekle
Bas tekmeyi gitsin durduğun kabahat
Böyle tiplerle bir insan neden flört ederki.
Öz saygıyı ne yaptınız?
Sorman bile hata bence
Bitirmeyenin kişiliği bitmistir
Kubat otuzşubatla mı sevgilisin