Güzel bir elbise giymiştim ama bacak bacak üstüne atınca her yerim gözükmüş ben farkında değilim tabi. İnsanlar da görmüşler ve o adamla yakışmıyorlar bi kıza bak bi adama bak. Kız ölçülü değil demişler. Adam da insanların düşüncelerine önem veren birisi. Ne yapıcam da bu durumu düzelticem?
Kıyafet gayet normal ve ölçülü sadece oturup kalkarken sorun olmuş, bu uüzden de yakışmadığımızı söylemişler,
Daha doğrusu ben adamın yanına yakışmıyormuşum?
Kıyafet gayet normal ve ölçülü sadece oturup kalkarken sorun olmuş, bu uüzden de yakışmadığımızı söylemişler,
Daha doğrusu ben adamın yanına yakışmıyormuşum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya bişey dicem başkalarının düşüncelerine önem veren birisiyle neden berabersin bugün önem vermedi peki yarın
Frikik verdiysen ve görenler erkeğin tarafı ise çoktan yollu damgasını yemiş olabilirsin. Edepli olmaya çalış bundan sonra belki etkilenirler.
Sanırım tam olarak bu oldu. Bundan sonra dikkkat etsem düzelir mi her şey
Çok fazla bir şey görünmediyse düzelebilir ancak göründüyse aklına takılmıştır bile çoktan
Hassss di ordan beeee deseydin , beğenmeyen … sin gitsin
Bir kadin neden giyimine kusamina dikkat etmez ki? Anlamadigim bir sey var kadinlar orasini burasini gostererek giyinmeyi neden severler?
Hşçbir yerimi göstermedim elbise ayaktayken dizin biraz üstünde normal. Ama oturacağım yerde kimse yoktu gelişigüzel oturdum ama baya mini olmuş etek ben de sonradan farkettim ama nasılsa kimse yok diye umursamadım ama sonradan anladım başkaları da varmış
Yani elbise normal ama bir hata oldu. Heryerim falan gorunmus deyince bende farkli dusundum. O zaman hata oldugunu anlatacaksin nisanlina.
Baştan yanlış bir ilişki
milletin görüşü senden önemliyse hadi ordan et
boşver gitsin
Elbiseyi görmeden yorum atmak olmaz ki
Çok mu mini olmuş
Otururuken çok mini olmuş ben sonradan farkettim ayakta durunca elbise normal dizin biraz üstünde.
Öyle elbise ile dikkatli olmak lazımmış
Olay şu o yorumu yapan insanların ben orda olduğunı bilmiyordum başta bilseydim eteği düzeltir ya da üstüne bir şey atardım.
Yorum yapmaları mı rahatsız etti bşr yerlerinin görünmesi mi
Bir yerimin görünmesi, yprum yapmaları ve ilişkimin bundan etkilenmesi. 3ünde sorun.
İlişkine ne oldu
Ölçülü olmadığımı düşünüyor kafasında bitirecek gibi. Brnim onun yanına yajışnadığımı düşünmeye başladı çrvreden etkileniyor
Sevgili misiniz
*yakışmadığımı
Evet aslında yeni başlamıştı ilişkimiz
O nasıl biri? Dindar mı
Çok dindar değil ama ölçülü biraz. Kızın da ölçülü davranmasını ölçülü giyinmeisni isteyen biri. Elbise zaten ölçülü ya. Bumdan sonra dijkat etsrm acaba he rşey hallolur mu? Gerçi çevreden etkilenmiş sürekli tartışıyoruz.
Çok mu açılmış
Evet
Çamaşır falan
Çamaşır gözükmedi
Görünen ne o zaman
Bacaklarım baldırlarım
Zaten elbise diz üstü. Ne olmuş ki
Ya oturunca her yerim gözükmüş bi gözükmeyen iççamaşaırım
Boşver ya unut gitsin
Abartmışlar. Az açılmış sadece
Saçmalamış lar diyorum
Ayrıldınız mı