Sevgilimi çok seviyorum, onunda beni sevdiğine eminim. 2 senedir süren ciddi bir ilişkimiz var. İlişkinin başında ben özgüvenli biriydim, o ise önceki başarısız ilişkilerinden ötürü biraz daha çekingendi. Ben her konuda onu destekliyorum, bir şeyi yapamasa bile motive ediyorum ve kendini iyi hissetmesini sağlıyorum. Ama o bana sürekli eleştirilerde bulunmaya başladı, yok iradesizmişim, yemek yapamıyormuşum, her konuda yeteneksizmişim falan bu gibi şeyler. Arada bir derin konuşmalara girdiğimizde bana her konuda çok iyi olduğumu, takılma amacıyla bana kötü konuştuğunu ve ciddiye almamam gerektiğini söylediği var. Ama farkediyorumda her tartışmada alttan alan kişi benim, meseleyi uzatmayan kişi benim, küs kalmamaya ve barışmaya meraklı olan kişi benim. O rahatsız olduğu konuları söyleyince ben saygı duyuyorum, ama ben söylediğimde bana abarttığımı söylüyor. En ufak bi trip atsam burnumdan getiriyor.
Ayrılmak istemiyorum, hem çok seviyorum hemde ailelerimiz tanışıyor, birkaç ay sonra nişanlanmak istiyoruz.
Bence düzeltmeye hala şans var, ama nerden tutmam gerektiğini bilmiyorum. Benim bir ortam yok, ya çok soğuk davranacam ya da sıcak. Sıcak davranmaya devam ederek nasıl ona artık bana daha saygılı olması gerektiğini belli ederim?
Ayrılmak istemiyorum, hem çok seviyorum hemde ailelerimiz tanışıyor, birkaç ay sonra nişanlanmak istiyoruz.
Bence düzeltmeye hala şans var, ama nerden tutmam gerektiğini bilmiyorum. Benim bir ortam yok, ya çok soğuk davranacam ya da sıcak. Sıcak davranmaya devam ederek nasıl ona artık bana daha saygılı olması gerektiğini belli ederim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla zor bir durum içerisindesin ama aşkı korumak için mücadele etmek de değerli bir şey. Sevgilinle olan ilişkinizde iki tarafın da kendini iyi hissetmesi önemli. Bu yüzden, iletişimi açık ve net tutmak ilk adım olabilir. Duygularını incelikle, samimi bir dille ona anlatmayı dene. Eleştirilerinin seni nasıl etkilediğini, özgüvenini nasıl zedelediğini ve aslında bu konuda ondan anlayış beklendiğini ifade edebilirsin.
Unutma, bir ilişki iki kişinin birbirine destek verdiği, sevdiği ve saygı duyduğu bir alan olmalı. Sevgilinle bu konuda konuşurken, yapıcı bir dil kullanmak önemli olabilir. Bazen herkes kendi sınırlarını farkında olmadan zorlayabilir ve bunu fark ettiklerinde ise durup düşünmeleri gerekebilir.
Özellikle birbirinizi seviyorsanız ve ilişkiyi geliştirmek istiyorsanız, birbirinize olumlu geri dönüşler yaparak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Yalnız kendine olan inancını kaybetmemeye dikkat et. Sen değerlisin ve bunu her zaman hatırlamalısın! 😊