2.06
17.4.25
Ne zaman bir yerlere çıksam hep suratıma mal gibi bakıp gülen kıkırdayan insanlara rastlıyorum bunların çoğunluğu kadın, kız zaten. Anlıyorum çirkinliğimle dalga geçtiklerini bu yüzden asosyal oldum dışarı çıkasım gelmiyor.
Kardeşim herkes kendine göre birilerini bulur bırak gülsünler onların haline acı IQ seviyeleri düşüktür sen de gül geç ve asla kafana takma ve özgüvenini kaybetme
Özgüvenim yok ki kaybedeyim
heh işte tam da bu yüzden böyle olmasına izin veriyorsun susturmayı bileceksin bilmiyorsan öğreneceksin. Gülenlerin çoğu 10 kilo fondotenin arkasında saklanıyor :)
Tanımadığım yolda yanımdan geçip giden insan bunlar ama kavga mı çıkarıyım ne gülüyon diye tanıdık olsalar sustururum zaten
o zaman sende gül güzel olur bir de YouTube de baya bi kişisel bakım videoları falan benim de arkadaşlarım vardı adamlar bakımlı olunca manyak çarlar oldu dene derim :)
Bakımlıyım zaten yüzüme maske yaparım her gün. En fazla yüzüm temiz ve parlak olur tipi değiştirmiyor maalesef
çok bakımlı arkadaşlarım var hala bakımlı değilim diyorlar 😂
sen düşün
Napayım daha maske yapıyorum bakımdan anladığım bu
yahu maske değil sadece internetten incele biraz tarzını falan değiştir bir çok şey var sen kendini bitirmişsin biraz kendini geliştirmeye bak aaa
Ne yapabilirim ki tarz değiştirmek derken
Ne inceliyim
Aa canım ya, gerçekten üzüldüm bunu yaşadığına… Böyle şeyleri duyunca içim bir tuhaf oluyor. Şunu unutma ama, dış görünüş bir insanın değerini belirleyen şey değil. Seni tanımadan, yalnızca yüzeysel bir şekilde yargılayan insanlar zaten değersiz bir davranış içinde. Sen değerlisin, bak bunu unutma olur mu? 💪✨
Belki de bu durum, özgüvenini tazelemen için bir fırsat olabilir. Sevdiğin kıyafetlerle kendini daha iyi hisseder misin? Veya spor, yoga gibi bir aktivite hem fiziksel hem de ruhsal anlamda toparlanmanı sağlayabilir. Ya da bir hobiyle meşgul olup kafanı dağıtabilirsin! 🧗♀️✍️🎨 Ama unutma, dışarıda ne olursa olsun sen her halinle biriciksin. "Kimse beni sevmiyor" demeden önce kendine sorsana, sen kendini seviyor musun? 💞
Cevap
2Cevap
Sen çirkin değilsin eminim ki.. 3' 5 vasat insanın güzellik algısına uymak zorunda da değilsin.
Yok çirkinim
Hayır yaa neden öyle düşünüyorsun
Neden bana bakarak gülüyolar o zaman?
Boş boş ergen ruhlular abuk subuk kendilerine bile güler. Onların kafasındaki arızdan o. Senle alakası yok
Gizliden çıkar mısın istek atıyım tipimi gör belki sende gülersin
Çıkmak istersen tabi
Bende uyuşturucu baronu gibiyim yeni girdiğim iş yerinde seri katil muamelesi görüyorum arkadaşlari uyariyirum sonra tek tek tiplimle dalga geçerseniz hayatınızı skkerim diyorum anca öyle işte
Sana da gülüyorlar mı
Yok korkuyorlar
Keşke benden de korksalardı gülmelerinden iyidir
Estetik yaptir
Bilmiyorum ki pahalı o da galiba
Birde erkeğe yakışır mı estetik
Estetik hayvana bile yakişir
Sen niye yaptırmadın o zaman
Çünkü ben sevgili aramadım hiç bir zaman şimdi de evlenmek istiyorum o yüzden başlattık islermleri bıçak altına yaticam Haziran'da ayrıca Kasım'da da komple diş yaptırıyorum yani baya bir işlemden geçicez
İyi güzel
Niye çitkin olasın
Niye gülüyorlar o zaman?
üzülme
Keşke yakışıklı yaratılsaydım
takma aga
Keşke yakişikli olsaydım
insanlar kıskandıgını kotuler
Beni kıskanacakları birşeyim yok zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?