Benimle sürekli alay edildiğini düşünüyorum, ne yapmalıyım?

Bizim sınıftakiler sürekli benimle alay ediyormuş gibi geliyor. eskiden alınmazdım ama artık takmaya başladım.

Ne zaman dalga geçtiklerini ne zaman da benle şaka yaptıklarını anlamıyorum, dolayısıyla gerekli cevabı da veremiyorum. bu yüzden sınıfımızda alay konusu olmaya başladığımı düşünüyorum. 2-3 ayda bir sınıftan birileriyle feci kavga ederdim mağdur ezilen ben oluyordum, ayrıca hiçkimse beni tutmuyor karşıdaki tarafı tutuyor.

kavga ederken de çevredekiler bana bakarak gülüyor. ayrıca gerçek anlamda sinirlenip bunu dile getirdiğimde sınıftaki bazılar arada laf atarak gülerler. Hatta sınıfta biri arkamdan konuştuğumu iddia etti az kalsın dövecekti ve süründüreceğini söyledi. diğerleri de gülüyordu. o kadar rezil oluyorum ki tartışmalarda sonra 2-3 ay boyunca kendime gelemiyorum.

ufak olaylar da var tabiki sürekli benle alay ettiklerini düşünüyorum hatta sınıfta aşırı saf biri diye bilinmeye başladım kısacası bazen dalga konusu oluyorum sını arkadaşları da sıılınca bana takılıyorlar ben de ne cevap vermem gerektiğini şaşırıyorum hele kavgalarda üstüme geliyorlar bn cevap veremiyorum. bazen laf söylerler ben kavga çıkarmamak için cevap veremiyorum çünkü yine mağdur kalmaktan korkuyorum.

kendimi bundan dolayı çok kötü hissediyorum. aslında bakılırsa bunların hiçbirini de haketmedim. herkesle iyi geçinmeye çalıştım, herkese iyi davrandım, kimseye kötülaf söylemedim neden bana böyle davranıyolar? ben bir sorun mu var acaba? varsa nedir dalga mı geçiyorlar şaka mı yapıyorlar artık bunun kuşkusunda yaşamaktan bunaldım. arkadaşlar da kavga ederken saçma sapan sebeplerden dolayı mesela benim suçum yoktu ama benim karşımdakien bağırığımı demişler o kız tarafıneden da a kalsın dövülecektim 4-5 kişi onu zarzor tuttu.

kendimi çok ezik hissediyorum cevap vermeyi de beceremiyorum en yapmalıyım? Acil yardım böyle yaşamaktan sıkıldım! Sınıf arkadaşların arasında aşırı saf korkağın teki diye geçtiğimi düşünüyorum! Çok kötüyüm!
Güncellemeler
+1 yıl
ama diğer sınıflardan gelen arkadaşlrla hiç öyle bişeyim yok bana gayet iyi davranıyorlar sadece benim sınıfım öyle
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bir şeyler yazın lütfen!
Benimle sürekli alay edildiğini düşünüyorum, ne yapmalıyım?