Sürekli arkamdan konuşuyorlar sanki. Beni umursamıyorlar. Alay ediyorlar. Giyim tarzım, hal ve hareketlerim ve vücudumdaki Piercingler yüzünden sürekli arkamdan konuşuyorlar. Emin değilim. Ama öyle düşünüyorum hep. Rahatsız oluyorum bu durumdan. Hep tedirgin ve huzursuzum. Bilmiyorum bana öyle geliyor herhalde. Nasıl kurtulacağım bu durumdan?
Cevabın nedir?
+1 yıleğer bu durum seni çok rahatsız ediyorsa psikiyatriden randevu alabilirsin. en güzel çözümü psikoterapi olmakla birlikte, teknik olarak devlet hastanesinde bunu pek yapamayacaklarından, antidepresan reçete edebilirler. kaygı azaltıcı antidepresanlar mevcut. merak etme normal şartlarda ilacı sadece 1 yıl falan kullanırsın ve bıraktıktan sonra olumlu etkileri devam eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa felan gidecek durumum yok. Şu an bir ilaç olsa kullanıp kurtulmayı isterim.
- +1 yıl
devlet hastanelerinde psikiyatri var sgk kapsamında. uygun görürlerse reçete yazarlar sana bedavaya.
Soran+1 yılOlmadı gideyim. Zaten başka sorunlarımda var.
- +1 yıl
Sakın gitme arkadaşım ben gittim adam arkamdan konuşmuş aileme karşı o para haram zıkkım olsun ona 1 senedir sadece paramı yemiş ailemde oturup bir beni savunmamışlar
En İyi Cevaplar
+1 yılZor bir durum bendede var sosyal fobi herkesin benle dalga geçtiğini benden nefret ettiklerini düşünüyorum olay aslında öyle değil ama sen böyle düşündüğün için karşındaki de bu durumu anlıyor senden uzaklaşmaya başlıyor. İlaç ve psikoterapiyle tedavisi mümkün.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭
+1 yılKendinde güven. Kıyafetlerin, piercinglerin, davranışların... bunların hepsi senin seçimin. Kimseye senin seçimlerini yargılatma hakkı tanıma. Olabiliyorlarsa senden daha iyi olmayı denesinler. Başkasının ne düşündüğünü bir kenara bırak ve kendini pekte önemi olmayan insanlar için boğma. Bu kadar daralamana değmez hiçbirisi.
25 Yorumla
Soran+1 yılAma işte sanki arkamdan konuşuyorlar, sanki beni kötülüyorlar diye için içimi yiyor.
- +1 yıl
Ya adres ver hepsini öldüreyim en iyisi
Soran+1 yılYok kalsınlar. Tek konuştuğum insanlar onlar. Ama keşke konuşmasalar arkamdan. :(
- +1 yıl
peki :/
- +1 yıl
Merhaba soruyu soran kişiye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz burada yeniyim
+1 yılKendi dünyanı oluşturmaya ne dersin?
114 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor maalesef. :(
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil...
Hayatındaki en önemli kişiyi bana söyleyebilir misin?
Soran+1 yılAblam herhalde.
- +1 yıl
Senden de mi önce geliyor kendisi?
Soran+1 yılAnne baba neyse. Ama ablam olmazsa galiba hayatta yaşayamam. :(
- +1 yıl
1. Kural: Bu hayat senin. Hayat sende başlar sen de biter. Merkez sensin...
Soran+1 yılYalnız başıma birşey yapamam.
- +1 yıl
İşte, yaşadığın sorunun temel nedenlerinden birisi de belki de bu: Kendine yeteceğine inanmıyorsun. Birilerine muhtaç olduğunu hissediyorsun. Haliyle de başkalarının senin hakkında ne düşündüğü çook önemli.
''Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri seni ilgilendirmez.''
Nevzat TARHAN
Soran+1 yılYapamıyorum ben tek başıma. Yardıma ihtiyacım var. :(
- +1 yıl
Yardımına hazırım.
Kabul ediyorsan, ister buradan ister mesaj yoluyla seninle yazışmaktan memnun olurum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ama durum benim için daha kötü olur.
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılMesaj atabilir miyim size?
- +1 yıl
Evet
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
29Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Farklısın ve bu onlara garip geliyor. Onlar , kendilerine benzemeyen herkesle dalga geçerler. Bırak , farklı ol. Onlar sıradan olmaya mahkumlar. Konuştuklarını düşünüyorsun çünkü aralarında değişik kalıyorsun. Dediğim gibi konuşuyorlarsa bile bırak konuşsunlar , sen farklılığını ön plana çıkar , istediğin gibi ol , kendin ol , o ne der diye beşik ben ne diyorum diye yaşa.
410 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söylüyorsunuz. Anlıyorsunuz galiba beni.
Soran+1 yılFarklı olmanın zararları sanırım. :(
Soran+1 yılSırf bu insanlar yüzünden istediğim gibi yaşayamıyorum.
Soran+1 yılteşekkür ederim. Çok iyisiniz.
Soran+1 yılMoral veriyorsunuz. :)
- +1 yıl
Merhaba soruyu soran kişiye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz burada yeniyim
+1 yılsen kendinden çok başkalarını düşünür bir haldesin biraz özgüven problemin var sanırım boşver başkalarını ne düşündüklerini ne söylediklerini insanlar genelde kendileri isteyip yapamadıkları şeyleri toplum baskısı veya şu ne der bu ne der diye düşünüp yapamadıkları şeyleri başkası yaptığın da onun hakkında konuşurlar sen en azından istediğini yapmışsın gerisini boş ver ne demişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBayağı bir özgüven eksikliğim var
Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. bu düşünceden kurtulmak için şöyle düşün insanlar ulaşamadığı yapamadığı şeyler hakkında daha çok yorum yapar kedi ulaşamadığı ciğere mumdar dermiş sen hayatı dilediğin gibi yaşadığın ve toplum baskısına aldırmadın için seni kıskanıyolar bu yüzden bırak cesaretsiz ne söylerse söylesin sen gönlümce yaşamana bak
119 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle rahat olamıyorum işte. :(
Soran+1 yılOlmaz galiba yürürken bile kafam öne eğik yürüyorum. :(
Soran+1 yılBilmiyorum. En son psikolog felan. :(
Soran+1 yılBunların çözüm olacağını sanmıyorum. Bazen çok büyük boşluğa düşüp depresyona giriyorum.
- +1 yıl
bak bende senin gibiydim sonra anladım ki bu dünyada tek başınayım ve ben istersem dünyayı yerinden oynatabielcek güce sahibim kitaplar okudum filmler izledim çalışma hayatına atıldım isteklerini ve hayallerini gerçeklerştirdim ve artık kimin ne dediğini ve yaptığı umrunda bile ben mutlu olduktan sonra gerisi beni bağlamaz sende bunları dene aşarsın bu sorunu
Soran+1 yılİnşallah aşarım. Sadece biraz güce ve sevgiye ihtiyacım var.
Soran+1 yılAma yanımda birisi olmadan yapamam. Yardım almam lazım.
Soran+1 yılİşte yok öyle birisi. :(
Soran+1 yılteşekkür ederim. İyi olur. :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Çok iyisiniz. :)
- +1 yıl
Merhabaaa tugba 20 bana ulaşabilir misin çok önemli bir konu lütfen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılpsikopat_hatun diyorki: Neden öyle düşünüyorsun ki sen kendini böyle beğenmiyor musun? Konuşsalar bile bırak konuşsunlar o ne der bu ne der diye yaşama sen nasıl rahat hissedersen öyle takıl gün gelcek hiç kimse olmayacak yanında...
019 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki öyle. Ama nedense rahatsız oluyorum bu durumdan.
- +1 yıl
psikpat_hatun diyorki: gerçekten rahatsız edici bir durum ama kendini sev.
Soran+1 yılKendimi bazen seviyorum bazen sevmiyorum.
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki. hep sev kendini hayat öyle daha güzel sen kendini seversen kimse arkandan bişey diyemez
Soran+1 yılKendimi beğensemde arkamdan konuşmalarını yine düşüneceğim. :(
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki: ohhoooo sen emeklemeden koşayım diyosun bir kendini sevmiyi dene bir bakalım
Soran+1 yılYine değişen birşey olmayacak ki. :(
- +1 yıl
psikoat_hatun diyorki. denemden bilemezsin haa bide özgüven eksikliği sezdim sanki :( onuda acil üstünden atman lazım yaptuğn herşyinle gurur duy
Soran+1 yılÖzgüven eksikliği var zaten.
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki: yaptığın her işin arkasında dur kendinle gurur duy bir kere dene bakalım aynısı olacak mı
Soran+1 yılPeki. teşekkür ederim. Deneyeceğim.
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki:rica ederim denemeye değer ;)
Soran+1 yılBen tek başıma birşey yapamıyorum. Yapamam diye korkarım ya da hata yaparım diye korkarım. Yanımda biri olması lazım. Çalışmaktan çok korkuyorum ve bu yüzden çalışmıyorum. Zorunlu olarak staj yaptım bir kere. Memur olacağım. Takım elbise giyip o işi yaptığın aklına gelince terliyorum, kalp atışlarım hızlanıyor.
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki: sende bir bireysin unutma neden bir işin üstesinden tek başına gelmeyedekmişsin. Öyle bir gelirsinki. ama denemen lazım tabi işi becerdiğini gördükçe gurur duyup kendine güveneceksin 'evet yapabiliyorum' diyeceksin özgüvenin olacak. ama düşünerek değil deneyerek yapacaksın bunu
Soran+1 yılBu durumu aşamıyorum. İnşallah düzelirim.
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki: aşarsın insanın isteyince yapamayacağı şey yok memur olcakmışsın yakında hayırlı olsun ;)
Soran+1 yılteşekkür ederim. Çok iyi moral veriyorsunuz. Ama şu an bile çok rahatsızım biliyor musunuz? 😭
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki: birazda kafanı buraya yoğunlaştırmışsın başka uğraşlar bul kendine millet bu saatte uyuyo kimse konuşmuyo senin hakkında sakin ol lütfen
Soran+1 yılŞu an arkadaşa ortamındayız ve bir iki kişinin içinden beni düşündüklerini düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılpiercing'ine kurbannn sektir et ya sosyal fobidir hayat güzel bence kimse kimseyi takmiyo cidden bak herkesin bir derdi var durur içerisinde herkes tedirgin herkes sevilmek istiyor bence çok lanet gıcık bir kişiliğin yoksa koskoca yetişkin insanların senin arkandan konusabilecegini dusunmuyorum klişe olmasin ama bunlat senin vesveselerin bence kuruntularin baska bisey degil öptüm
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet vesvese biliyorum ve bu durum beni çok etkiliyor ve strese sokuyor. Ara sıra olana sosyal yaşantımı etkiliyor ve beni mutsuz ediyor. :(
Cevap sahibi+1 yılSebeplerini düşündün mü peki? Diğerlerinin seni sevmedigini dusunuyorsan sen kendini sevmiyorsundur bu kesin. Bence sevmedigin ozelliklerini (fiziksel veya zihinsel, ruhsal her ne ise..) onarmakla başlayabilirsin eğer çoook etkiliyorsa bu durum seni.. Oyle havadan öneri vermek de dile kolay biliyorum ama işte.. Just try?🌹🌹🌹
Soran+1 yılKendimi bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum. Karşı taraf tarafından beğenilme paranoyam var. Sanki insanlar beni beğenmiyor ve istemiyor. Kendini bazen yabancı hissediyorum ortamlarda istenmiyor gibi. Hep yalnız kalıyorum. Mesela biraz önce herkes dışarı kar topu oynamak için çıktı ben çıkmadım. Hakkımda dışarıda konuştular kesin. :( Piercingi felan kendimi iyi hissetmek için takıyorum. Daha doğrusu kendimi avutuyorum. İnsanlar bu piercing yüzünden çok konuşuyorlar beni.
Soran+1 yılBeğenilme me paranoyam var. Yanlış yazmışım. Sanki beni beğenmiyorlar diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben de diyip kendimden bahsedip sıkmak istemem seni ama belki daha iyi hissedebilirsin diye söyleyeceğim. Ayni sekilde bu fikirlerin hepsi var di bende de. Ama yavas yavas yenmeyi basardim. Sosyal fobi bu , beyninde bu silik, sönük, cekimser, lanet kisiligi olusturup, o kisi olduguna inaniyorsun işte. . Kendi oluşturduğun şeyden kurtulabilirsin de. Sigara bağımlılıgi gibi. . Herkesi buyutuyorsun gozunde , mukemmel degil onlar. Sican iseyen yiyen insanlar iste hepsinin sevgiye ilgiye pohpohlanmaya vsye ihtiyaci var ayni sen gibi.. Yani onlari gozunde büyütme, biz dunyaya bir kere gelicez ya severim insanları, şahsen ben 80 yasimda yatagimda ölümü beklerken neden kendi isteklerim dogrultusunda değil de diger insanlarin benim hakkimda düşündükleri şeyleri kafama takarak geçirdim koca ömrü diyip içim içimi yerken ölüp gitmek istemiyorum, bunu bir düşün
Cevap sahibi+1 yılSite otomatik düzeltti, *severim* insanları olmayacak o... Anladin sen
Soran+1 yılBen çok pasif ve silik bir kişiliğe sahibim. Sözümün geçirmeyen, kadınsı gibi. Bu durum beni yiyip bitiriyor. Kendime güvenim yok. Ben tek başıma birşey yapamıyorum. Yapamam diye korkarım ya da hata yaparım diye korkarım. Yanımda biri olması lazım. Çalışmaktan çok korkuyorum ve bu yüzden çalışmıyorum. Zorunlu olarak staj yaptım bir kere. Memur olacağım. Takım elbise giyip o işi yaptığın aklına gelince terliyorum, kalp atışlarım hızlanıyor.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sana o kadar çok yardım etmek isterdim ki.. Ama ancak bunlari soyleyebiliyorum başına psikolog kesilmek istemiyorum. Psikolojik yardım almayi denedin mi veya düşündün mü hiç?
Soran+1 yılMaddi durumum yok psikolog için. Benden önce annem var desteğe ihtiyacı olan. Küçükken deli hareketlerim vardı. Babam götürüyordu bir ara.
Cevap sahibi+1 yılDevletin bir kurumu karşılıyordu onu arastir bence Masali bir seydi. Baya uzun sure ilgileniyorlarmis ücretsiz hem de. Bilmiyorum inancin var mi ama Dua edebilirsin hiç olmadı, Allah bir kapi açar
Soran+1 yılİnşallah düzelirim. Çok daha büyük başka sıkıntılarımda var. Onun içinde gitmem lazım.
+1 yılBen liseye basladigimda oyleydim acaba arkamdan mi konusuo kizlar falan die sonra makaraya aldim herseyi 3ay gecmedi siniftan 4kizla birlikte oldum sonrasini soylemiorum bile kisaca kendini sen bilip makaraya alip takmazsan kimse hic bir sjk diyemez sana kimseyi memnun etmek icin degil sen nasil istiosan oyle yasa konussalar nolcak
10 YorumlaDurumdan rahatsiz isen acik bir sekilde yuzlerine soyle soylemiyorsanda kendini degistirmek zorunda degilsin seni sen yapan kisisel kararlarindir dis gorunusune laf edenleride takma
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu onlara ölsem söyleyemem.
Soran+1 yılAma işte sorunum bu. Umursamamazlık yapamıyorum.
Soran+1 yılDeniyorum ama olmuyor işte. :(
- +1 yıl
Sen kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle davran.
Daha rahat hissettiğin kıyafetler giy, istediğin gibi takıl
İnsanların ne söylediğini de umursama hiç12 Yorumla
Soran+1 yılAmaAma işte rahat olamıyorum. Acaba ne derler, arkamdan ne konuşuyorlar, Bana nasıl davranırlar diye içim içimi yiyor.
- +1 yıl
kardeş kimsenin dediğine kulak asma boşver sen öyle istemişsin öyle yaşıyosun kimse seni yargılayamaz yargılayan varsada o onun sorunu gül geç boşver eminim senin yargılayanlarında birçok kusuru vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan her konuda daha iyiyim. Ahlak, edep, giyim, konuşma, vs vs ama nedense bazı nedenlerden dolayı konuşuyorlar ve kötülüyorlar. Kendimi istenmeyen birisi olarak görüyorum.
Soran+1 yılHerkes konuşuyor arkamdan.
+1 yılinsanların canı cehenneme..
herkesi memnun etmek zor
ben kendim mutluysam
gerisi ne düşünürse ne konusursa konussun03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte. :(
- +1 yıl
olur neden olmasın ki.
sen bence fazla takıyon kardeşim
Soran+1 yılFarkındayım fazla taktığımın ama elimde değil. :(
+1 yılonlardan farklı oldugun için bu durumdasın , farklı kalmaya devam et asıl onlar birbirinin aynısı oldugu için dalga gecılmeliler ve yaptıkları hoş degil sen egoist ol biraz bırak ınsanlar konussunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı olmak hoşuma gidiyor. İnsanların arasında gösterilmek hoşuma gidiyor. Ama arkamdan konuşuyorlar ve alay ediyorlar. :(
bilen varsa bana da söylesin yalnız değilsin bende öyle düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir durum.
Soran+1 yılNe ilacı kullanıyorsun. Lütfen benide kurtar bu durumdan :(
Soran+1 yılOlsun siz yinede söyleyin. Lütfen. Rica ediyorum.
Umursama bırak isteyen istediğini desin. Sen kendini bildikten sonra insanların dediklerine bakma. Öyleri senin yaptıklarının iyi olup olmadığına değil, onlara bir yararı olup olmadığına bakarlar. Boş insanlar işte..
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki. Ama beni rahatsız ediyor işte, huzursuz oluyorum.
Soran+1 yılYa zaten yalnız bir insanım. Kimsem yok desem doğrudur. :( Bu insanlarla da tek tük görüşüyorum zaten.
+1 yıldavid burns ıyı hıssetmek kıtabını kesınlıkle okumalısın sana cok yarar saglayacagına emınım
26 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yılÇok iyi bir kitaba benziyor. Hemen sipariş vereceğim.
Soran+1 yılKitabı aldım. İnşallah faydası olur.
https://i.hizliresim.com/pB2ABN.jpg- +1 yıl
Olucak insallah (
Soran+1 yılİnşallah.
+1 yılMerhaba googleda gezerken bu soruyu gördüm ve sırf bunu yazabilmek için siteye üye oldum lütfen bana ulaşabilir misin?
00 YorumlaKonusuyolar cunku bırader psıkolojıkle alakası yk benımde oyle çekemeyen konuşur sen takma hayatına bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma işte takıyorum elimde değil. Huzursuz ve rahatsız oluyorum.
+1 yılHayat felsefen ayyy g*tüm sen kim köpeksin arkamdan konuşuyon olsun kafan rahat olur kardeşş 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Rahat olamıyorum. :(
- +1 yıl
Psikolog dan yardım al ya da dinine yönel ALLAH herşeyin ilacıdır kardeşim
Soran+1 yılteşekkür ederim. İnşallah düzelirim.
+1 yılBir de tarzını sadeleştir, ne oluyor diye bak, sonuçları karşılaştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılTarzımı mı değiştireyim?
- +1 yıl
İnsanların tepkilerindeki değişimi gözlemlemek için bu da bir seçenek.
Soran+1 yılTarzımı değiştirmek istemem. Olduğum gibi olmazsam daha mutsuz olurum.
+1 yılKafaya takmamaya çalış. Piercing takan erkeğin arkasından konuşulduğu da bir gerçektir...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde ne laflar söylüyorlardır. :(
+1 yılUmursama.
Boş teneke çok ses çıkartır.
En kısa sürede psikiyatriye git.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim .
+1 yılSen bence paranoya olmuşsun.. Psikolojik tedavi alman gerek sanırım
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Fazlaca paranoya. :(
+1 yılBur bir türk oaikolojik rahatsızlık tedavi edilmesi gerek.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
Bende takiyordum kafaya atarax verdi diktor inan hayatim normale dondu.
Soran+1 yılAntidepresan mı?
- +1 yıl
Öyle de denebilir.
Ben suratımla alay ettiklerini düşünüyorum bu daha kötü bence.. hem piercinglerden kurtulabilirsin yüz gibi değiştirilemeyecek bişey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkartmak istemiyorum. O zamanda köyü olurum. Sadece piercing değil. Genel olarak insanların arkamdan konuştuklarını düşünüyorum.
+1 yılİnsanlari umursama cunku umursadikca bu durum basina gelecek sen umursama onlarda seni umursamaz bir sure sonra problem yapacak bisey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAma işte Umursamamazlık yapamıyorum.
- +1 yıl
Merhaba soruyu soran kişiye acilen ulaşmam gerek nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz burada yeniyim
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bende aynı düşüncedeyken. Sonra tiplere baktım hiç biri benim kadar önemli değller sonra da umursamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılAma umursanmayacak gibi değil. :(
Soran+1 yılKeşke kurtulabilsem bu durumdan.
Geçmiş olsun, sorunu şimdi gördüm kardeşim aynı sorunlar devam ediyomu yoksa düzelme var mı
00 Yorumla
+1 yılTürk toplumunda çok doğal ve geçmesi çok zor, burcun nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkizler.
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar arkandan konuşuyosa sen onlardan öndesindir bırak konussunlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum her konuda üstünler benden. :(
- +1 yıl
ipleme boşver
Soran+1 yılAma maalesef elimden birşey gelmiyor ve sürekli rahatsız ediyor bu durum beni.
- +1 yıl
boşvermeyi bilmen lazım yoksa keçileri kaçırırsın kardeşim
Soran+1 yılBoşveremiyorum maalesef. :(
bu sen in kuruntun , düşünme... kime ne milletin nev dediği
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte kurtulmam lazım o kuruntulardan.
- +1 yıl
Kimsenin umrunda olmadigini benimseyerek baslayabilirsin ve yasadiklarinla bunun gercekligini ornekleyebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılUmurlarında değilim ama yinede konuşuyorlardır. :(
Soran+1 yılBilmiyorum. Bana hep böyle geliyor. Rahat olamıyorum bir türlü. :(
İstanbuldaysan Bakırköyden randevu alalım senin için.
01 Yorumla
Soran+1 yılİzmirdeyim.
bana daoluyor çünkü yapıyorlar yanımda yapsalar agzılarının payını verecem
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu da yapamam. :(
Soran+1 yıl😭😭😭
- +1 yıl
+1 yılSeni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir. ;) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki. Ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Niye umrundaki? Duymazdan görmezden gel amaaan cokta fifi yaa 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte yapamıyorum.
- +1 yıl
+1 yılbence bir psikoloğa git, o kadar abartı değildir ama şizofreni başlangıcı olabilir belki
04 Yorumla
Soran+1 yılGitmek istiyorum ama imkanım yok. :(
- +1 yıl
nakit olarak sıkıntı varsa, devlet hastanelerinde de psikiyatri var
Soran+1 yılCinsel yönelim sorunumda var. :(
- +1 yıl
Bu gitmemen için bişey değil, gitmişken ondan da bahset
+1 yılYani tutupta burnuna o saçma şeyleri yaptıysan mesela dalga geçerler.
03 Yorumla
Soran+1 yılBurnuma değil. Kulak dudak altı ve boyun.
- +1 yıl
Normal o zaman. Çıkar onları.
Soran+1 yılÇıkarırsam bir farkım olmaz. O zaman mutsuz olurum.
Uww bu ciddi bir sorun ama aşılmicak bir şey değil. Psikolojik destek al kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an misafirlikte kalıyorum ve kahvaltı hazırlıyorlar. Ben yardım etmiyorum diye arkamdan konuşuyorlar mutfakta. Hatta keşke gelmese bile diyorlardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ilk üye olunca ben 6 xperdeydim sonra erkekler Yüzünden sildim hesabımı şimdi yine 6 xperim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sildin peki? Sebep neydi?
Cevap sahibi+1 yılErkekler mesaj attılar cevap yazmayınca heryerde küfreden yorumlar yaptılar benle ilgili
Soran+1 yılÜzüldüm. Herşeye rağmen geri gelmişsiniz yine. :)
- +1 yıl
İçindeki ses seni delirtecek gibi, kurtulamıyorsun ve ne yazık ki kimse sana yardım edemez bu sorunu ancak tek başına çözebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. Delirmek üzereyim. 😭😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma bence milletin ağzı torba değil ki buzesin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma istemeden takıyorum işte. :(
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok basıt demekkı snı kıskanıyolar unutma bırırlerı senın arkadsn kosnuyorsa sen onlardan bın adım öndesın demektır unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla dikkat çekiciyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası endeksli yaşama kendin ol neysen osun. Onlar not vermeyecek sana sen sana kim not verecekse ona gore yasa.
00 Yorumla
+1 yılo insanlarla ilşkini kes veya mesafeli ol
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten arasıra görüşüyoruz. Sadece bu insanlara değil çoğu kişiye karşı böyleyim.
- +1 yıl
görüsmeni dahada azalt ve senin degerini bilenlerle görüs asosyal olma
Soran+1 yılZaten kimseyle görüştüğüm yok. Bu insanlarlada sınav vakitlerinde görüşüyorum. Kimsem yok zaten.
- +1 yıl
anladım ama degerini bilecek kisilerle tanısmalısın bence çünkü bu hayat kardesten öte kişiler karsına cıkarabilir ama tam terside olabilir o yüzden dikkatli olmalısın herkese güvenme samimi olma
Soran+1 yılBana değer veren olacağını sanmam. Olsa da yanımda olmaz. Anlamaz beni.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir uzman desteği almalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü mü?
- +1 yıl
uzman desteği alman için dibe vurmayı beklemen gerekmiyor. bir sıkıntı var ve bunu çözmen için destek şart
Soran+1 yılİlaçla felan düzelir belki.
- +1 yıl
bilmiyorum gerçekten.
+1 yılProfesyonel yardim almalisin
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü mü?
- +1 yıl
Bana öyle geldi. Terapilerler falan anca duzeltilebilir bu durum simdi biz ne desek boş
Soran+1 yılYa bazen ciddi rahatsız oluyorum. Mesela onlar iş yaparken ben oturuyorum. Onlar iş yaparken benim arkamdan konuştuklarını düşünüp rahat olamıyorum. :(
- +1 yıl
Dedigim gibi cok tuhaf buldum ve direkt yardim almalisin dedim, ilk kez duydum hatta boylesini olmadigini bildigin halde oyleymis gibi sanman tuhaf
Soran+1 yılOff yaa. :(
Kendine karşı güven eksikliğin var
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılÖyle gözüktüğüm için hep kötü gözle bakılıyorum.
Soran+1 yılBak mesela şimdi başka arkadaşın evine gittim. Kesin konuşuyorlardır arkadamdan. Hatta vedalaşırken sen gitmezdin başka yere rahat edemezsin dediler. :( şimdi kesin konuşuyorlardır.
s*kleme onları pampa sen onlardan uzak durmaya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak duramam. Zaten nadiren görüyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılTakmayarak Kanka ya da çevre değiştirerek
09 Yorumla
Soran+1 yılÇevre değiştiremem. Çevre değiştirsem bile durumun değişeceğini sanmıyorum. Yeni çevremde konuşacak arkamdan.
- +1 yıl
Fazla yüz vermemen gerekir yüz verirsen konusulur
Soran+1 yılSamimi olmadığım insanlarda konuşuyor arkamdan.
- +1 yıl
O zmn kılık kıyafetine çeki düzen vercen kanka
Soran+1 yılO zaman toplumda farklılık yaratamam. Sıradan birisi olurum. O zamanda mutlu olamam.
- +1 yıl
Kafaya takiosun bu defada yine mutlu degilsin
Soran+1 yılSanırım hiç mutlu olamayacağım. :(
- +1 yıl
Valla benmde çok taktigim konular var ama yapacak bisey yok
Soran+1 yıl😭😭
- Kişilik & Karakter konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılParanoid düşüncelerin var sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef. :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılBipolar Bozukluk var sende dostum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesle dalga geçtiğini düşünmeni tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne işe yarar ki?
Cevap sahibi+1 yılKafanı başka şeylerle meşgul et.
Paranoid kişilik bozukluğu var sende,
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım o var. :(
Soran+1 yılO kadar da kötü değildir herhalde. :(
+1 yılPsikolojik destek alsan iyi olur dostum.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü mü!
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Bence gereksiz
- +1 yıl
@Mutluyuzbiz olabilir ama paranoyak bence gitmeli
- +1 yıl
Sonradan bende gitmesi gerektiğini düşündüğüm
👍
+1 yılCiddi ol sende karsligini ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat çekici isen olabilir alışmalısın buna
02 Yorumla
Soran+1 yılEver dikkat çekiciyim. Hemde bayağı.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılObsesif Bozukluk.. Tedavi edilmesi gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle.
Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. hepsini tokatla..
00 Yorumla
+1 yılKıskançlıktır o
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi kıskanıyorlar Yoksa ben mi onları?
- +1 yıl
Seni kiskaniyorlar
Soran+1 yılSanmıyorum hepsi benden daha iyi.
- +1 yıl
Bu ozguven eksikligiyle sen buna mahkumsun zaten. Hakediyosun hatta az bile sana tühh
Soran+1 yıl😢😢😢
- +1 yıl
Umursama
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte olmuyor o takıyorum kafama.
+1 yılTakma kafaya
01 Yorumla
Soran+1 yılAma takıyorum istemeden.
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İnsanların sürekli arkamdan konuştuğunu ve beninle alay ettiklerini düşünüyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler