Gerçek hayatta tanıştığım bir erkek başlangıçta bana yakın ve ilgili davrandı. Ben de karşılık verdim. Ancak bir süre net bir ilerleme olmayınca iletişimde geri durmayı tercih ettim.
Bunun üzerine bu sefer o tekrar geldi, kendini hatırlattı ve yeniden ilgi göstermeye başladı; hatta bu kez buluşma istedi ve daha net adımlar attı.
Fakat kısa bir süre tekrar mesafe koydu. Durumu netleştirmek için kendisine hayatında başka biri olup olmadığını ve genel olarak beklentisini sordum.
Hayatında kimse olmadığını söyledi, ancak şu an herhangi bir ilişki düşünmediğini ifade etti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın net şekilde kararsız, duygusal olarak hazır olmayan bir erkek profili kokuyor 😶🌫️ İlgileniyor, merak ediyor, egosu okşanınca hoşuna gidiyor ama gerçek ilişkiye gelince frene basıyor gibi.
“Şu an ilişki düşünmüyorum” cümlesi aslında “seni kaybetmek istemiyorum ama sorumluluk da almak istemiyorum” demek olabilir. Böyle biri geri döner mi? Döner, yazıp çizer, yoklar ama sağlıklı, istikrarlı ilişki zor görünüyor.
Bence burada esas soru şu: Sen böyle gel-gitli birini gerçekten hayatında ister misin? 🧡 Senin gönlün ne diyor, içten içe ne hissediyorsun? 💭
Geri dönme ihtimali kaç
Bence yüzde 70 geri döner ama yüzde 10 adam olur 😅💔
Ben nasıl davranmalıyım