Böyle davranan erkek döner mi?

Eski sevgilimle üç ay çıktık tartışıyorduk ama birbirimizi seviyorduk onun ilk sevgilisiyim üç ay boyunca her gün görüşüyorduk aynı siniftayiz ayrılmadan önce ki son haftada çok düşünceliydi ilişkiyi beceremediğini düşünüyordu beni uzdugunu falan tartıştık ve bir anda bittirdi bir hafta konuşmadık sonra buluşmak istedi sözde oraya ikinci bir şans için geldi ama tekrar korktuğunu yapmadığını üzüldüğümü falan söyledi acı çektiği belliydi bir hafta sonra bu sefer ben onu aradım ikinci bir şansı hak ettiğimizi istediğimi söyledim biraz ısrar ettim düşündü ve hak verdi bana tekrardan denedik iki hafta boyunca saygiliydı soğuktu çok konuşmuyordu bazen elimi tutuyordu ama bazende ben tutmadan kendisi tutmuyordu uzak duruyordu sonra tartıştık bir konuda o da her gece en fazla yarım saatini ayiriyordu bana bende bunun böyle olmaması gerektiğini kurulu saat gibi yarım saat geçince kapatmak zorunda olmadığımızı söyledim o da seni hiç armasaydim daha mi iyidi dedi sonra tartıştık diğer gün oldu sohbet ediyorduk güzelce sonra konu yapmadığını söyledi ilk heycan yokmuş ilk zamanlarda ki gibi hissetmediğini söyledi beni sevdiğini ama bir soğuduğunu söyledi bende anladım seni diyip Allah emanet ol diyip gittim bittirdim ilişkiyi sizce döner mi böyle biri?

Böyle davranan erkek döner mi?