Aşk İlişkileri Bunu deyip ara veren erkek sizce döner mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Döner Dönmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bunu deyip ara veren erkek sizce döner mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NewFolderForLife Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Dönerse senindir. Dönmezse başkaları o çiçekleri sular 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Dönmez bil ki başka biri var beklemekle zamanından çalma 0 0 Yorumla
requiem_foradeream Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl döner de hemen dönmez. aklın varsa kabul etme 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Müsaitsen mesaj atabilir miyim Yorumla requiem_foradeream +1 yıl tabii Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim mesaj atar mısın ben atamıyorum sana Yorumla requiem_foradeream +1 yıl ben de atamıyorum. Xper 3+ seviye gerekliymiş Yorumla Soran +1 yıl O zaman beni takip et ki atabileyim Yorumla
Bilgeibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aslında onun karşılığı var da boş ver 😂 0 0 Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. klasik kekolardan işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla haylll +1 yıl boş sözler ve kendime kalmak istiyorum diyor. aslında dediği şey bence başkasıyla devam ediyorum sen biraz dur. Yorumla Soran +1 yıl Peki yazar mı yine? Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhtemelen yazar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başına hiç böyle bir şey geldi mi Yorumla CausaSui +1 yıl Gelmedi ama ayrıl barış bi ilişki yaşamıştım erkekler biraz ıssız adamı oynamayı seviyor. Şu sıralar kötüyüm konuşmayalım bi süre vs çok tanıdık şeyler Yorumla Soran +1 yıl Müsaitsen özelden mesaj atabilir miyim? Yorumla CausaSui +1 yıl Takip at Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Döner gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dönerse senindir. Dönmezse başkaları o çiçekleri sular
Dönmez bil ki başka biri var beklemekle zamanından çalma
döner de hemen dönmez. aklın varsa kabul etme
Müsaitsen mesaj atabilir miyim
tabii
Takip ettim mesaj atar mısın ben atamıyorum sana
ben de atamıyorum. Xper 3+ seviye gerekliymiş
O zaman beni takip et ki atabileyim
Aslında onun karşılığı var da boş ver 😂
klasik kekolardan işte
Neden
boş sözler ve kendime kalmak istiyorum diyor. aslında dediği şey bence başkasıyla devam ediyorum sen biraz dur.
Peki yazar mı yine?
Döner de tavuk mu et mi bilemedim
Ml bu. Dönmesini bekleme.
Donse de hayir gelmez bundan
Muhtemelen yazar
Başına hiç böyle bir şey geldi mi
Gelmedi ama ayrıl barış bi ilişki yaşamıştım erkekler biraz ıssız adamı oynamayı seviyor. Şu sıralar kötüyüm konuşmayalım bi süre vs çok tanıdık şeyler
Müsaitsen özelden mesaj atabilir miyim?
Takip at
Attım
Dönerse de kabul etme
Döner gibi
döner
Nerden anladın