Sizce neden böyle yapar bir erkek? geri döner mi?

Öncelikle biz birbirimizi iki yıldır tanıyoruz aramızdaki ilişki profesyoneldi ve sonra iyi ilerledik ama ilk yılın sonunda o ne sildin aşkım demişti ben çok kötü olmuştum ve görüldü attım hiçbir şey demedi o da sonra böyle farklı sorular soruyordu hep işte ilerde bir yuvan olcak hayatın olacak hayatına bir erkek girecek onu da mi sevmeyeceksin arks kız mı erkek mi böyle çok ilgiydi ailemi merak ediyordu çok iligleniyordu mesajlarıma hızlı bakıyordu sonra ben ona bağlandım ve duygularımı açtım kaygı bozukluğum vardı o zamanlar bana profesyonel devam etmek zorundayım ve dediklerinden etkilenmedim demişti sonra ben de farklı bir konu üzerinden onj şikayet ettim ve o ayrıldı sonra bana aynı gün dedi ki bana istediğin zaman yazabilirsin yeni gireceğim sisteme gelebilirsin demisti sonra tartıştık olmadı bana hakkını helal etmiyorum dedi Şubat ayına kadar hiç mesaj atmadım ve hep durumlarima baktı Şubat ayında yazdım bana dediki bana hissettirdiklerin sıkıntı değil bu işlerin karmaşık olmasının sebebi senin ikili oyanman yalan söylemen gerekli gereksiz şikayet etmen ve bana hakaretler savurmandi bu yaptıkların benim için hayra vesile oldu kendi oluşumumu kurdum ve emin ol ki senin saçma tutumların ile oldu bu yüzden kalkıp benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama ben çok denedim telafi için ve o o günden sonra bir daha yazmadı hep görüldü attı bana iki hafta önce beni sildi sonra mesaj attım hızlıca aynı gün geri kaydetti son zmnlrf artık o kadar görüldüden sıkıldım ki beni sil ve engelle dedim sana ulaşmama izin verme diye yapmıyordu bir anda beklemediğim bir gün de yaptı ve ona ulaşmak için çok denedim canım çok acıdı koçluk şirketi ilk defa oni aradılar ve sisteme girmek istemediğini söylemiş o kadar emeğim de boşuna gitti ve şu an her yerden engel yedim sizce niye böyle yapıyor neden bana bunu yaptı umut verip neden gitti

Sizce neden böyle yapar bir erkek? geri döner mi?