Sizce bir erkek neden böyle yapar?

Benim bir flörtüm vardı yaklaşık 2 hafta önce Konuşmamız bitti guzel gidiyordu hersey bana karsi bos degildi farkindaydim fakat aniden 1 yillik eski sevgilisi hortladi 1 yilda defalarca kez ayrilip uzun ayriliklar yasanmis bir ilişkileri var ve yine barışmışlar ama hala bana Beni yiyecekmiş gibi bakıyor yaptığı hareketler Hic sevgilisi varmış gibi değil hala beni sosyal medyadan takip ediyor Geçenlerde Parka gidip oturdum oturduğu yerden kalkıp gelip benim karşımda oturdu daha sonra üç defa beni takip etti Geçenlerde attığım hikayelerde iliski yapmamak erkeklere guvenmemek gibi seyler atıyordum hikayeme yanıt verip üzerime alınıyorum biraz dikkat et yazdi daha sonra köpekten korktuğunu bilerek gidip köpek getirip benim etrafimda gezdirdi beni erkeklerle görünce moral bozuldu şu an sevgilisi olan kız ile ben aynı ortamdayken o kıza değil bana bakıyordu dünde kızla fotoğraf paylaşmıs bana gizlemişti az önce baktım hikayeleri tekrar bana açmis bana karşı tavırları çok farklı beni görünce 1 dk bile gozlerini ayirmiyor bugun 4 defa karşılaştık ilk karsilasmamizda kosuyordu beni gordu afalladı son karsilasmamizda sevgilisiyle bakisiyorlardi beni gördu neye ugradigini şasirdi cok bakıyor kizda bunun farkinda bence ister istemez goruyordur Sizce bunun amacı ne benden ne istiyor ne olursa olsun neden benden sevgilisi olduğunu saklıyor beni seviyor olabilirmi başka bir amaçla bana yaklaşamaz bunu oda çok iyi biliyo ve beni görunce yüzu düşüyo hüzünlü hüzünlü bakiyor?
Sizce bir erkek neden böyle yapar?