Ben de bekarım, evlenmesini istemiyorum, daha rahat görüşmek için. Sizce evlenir mi 31 yaşından sonra
1 ay
Ben de bekarım, evlenmesini istemiyorum, daha rahat görüşmek için. Sizce evlenir mi 31 yaşından sonra
Cevap
16Cevap
Ohooo ooo siz baya bi memmun kalmışsınız 😊 yinede FB diyosun herkes kendi hayatına mantıkla yön verecek demi istesenizde istemesenizde
Yo memnun kalma ne alaka
yaşın bie önemi yok burada bwelirleyici olan ne istediği
He
Ya gidin Allahaşkına bir oksijen alın ya ne bicim sorular bunlar arkadas.
Kendin bekarsın diye adamı niye rahat bırakmıyorsun 😁
😅
evlenmez merak etme ama bu kadar da takıntılı olmana gerek yok bence cok daha ıyısını bulursun
Teşekkür ederim elinin altında biri olması insanı daha rahat hissettiriyor
Ankara dan mısın, ankaradaysan ben de bu tarz bırsey ıstıyorum hem arkadas hem boyle cok ıyı ılıskı tarzı bence
Sence Burdaki biriyle görüşülür mu
Çok haklısın ama ben isem görüşülür çünkü görebileceğin en iyi adamım istersen yaz olmazsa engellersın benım de gorustuklerım oldu hepsı memnundu emın olabılırsın
Ee niye bıraktın madem
onlar cıddı ılıskı ıstedı ben cıddı ılıskı dusunmuyorum, ondan dolayı ama hala yazarlar, ıstersen yz en fazla engellersın ama cıdden ıyı bırıyım benı tanırsan gorursun cok da ıyı gelırıız, bu tarz ılıskı kolay bulunmuyor kımseye guvenılmıyor benım acımdan da oyle
Ben kimseye guvenemiyorum
ben de öyle, ama bırbırımıze guvenebılırız dıye dusunuyorum, arkadasca yasamak en guzelı gercekten ve bunu dıbıne kadar yasayabılrıız, ıstersen burdan yz ordan konusalım sonra en kotu engellersın kaybetmeyelım en azından
Bilemiyorum
cıdden yaz ıstersen benı tanıyınca goruceksın ve ıyı kı dıyeceksın soz verıyorum
Sn ne iş yapıyorsun
gayrımenkul uzmanıyım, gızlıye gecıcem yazmanı beklıyorum burdan mı konuscaz asfasfas
eskı subayım
He🤣
Emlakçıyım demiyo da
sen ne ıs yapıyorsun kac yasındasın
Emlakçıları sevmiyorum kb
yok emlakcı lafını sevmıyorum dolandırıcı emlak ofısı acan kel gobeklı dayılar gelıyor aklıma ben uzmanım asfsafa
emlakcı degılım ozumde eskı subayım, yaz da anlatayım uzun uzun ya normalden yazmaz mısn sarmassa engellersın
Emlakçısın işte bana Ankara’da güzel ucuz bi ev bulabilir misin
yazcak mısın
blurum normalden yaz hadı artık gızlenecegım rahat yazabıl dıye gızlenmıyorum
Ok
😅😅 ne yorum yapacağımı bilemedim 😂
Niye la
Seks odaklı ilişki mi istiyorsun bir süre?
Seks odakli
Tam istediğim gibisin ya
Niye ya
Yormadan kasmadan güzel bir birliktelik. Yoğun cinsellik yaşayarak. Kötü mü?
🤣
?
Senle evlensin
Niye
Daha rahat görüşürsünüz hem elden de kaçmaz
Yok
Siz evlenin 7/24 zikişin
Yok la
En güzeli serbest vuruş
Evlenebilir
Olabilir fb takılma sende ciddi ilişki yasa
Yaşıtlarınla takıl 31 yaşındaki adamı napacaksın
Tamam
Nerde yaşıyorsun ki
Ankara
Yaşın kaç
25
Ben de 26. Ankara'ya çok yakınım gizliden çıkayım mı
Yok
Hahahha neden be
İstemem
Olgun mu seviyorsun
He
Olgun seni tatmin etmez be yaşıtlarınla takıl yatakta cenneti yaşatır sana
Tamam abi
Abi ne alaka 😃
Ne bilim
Boyun kaç
Fb istersen gel
Yenisi hazır canım
evlenebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
31 yaş evlilik için sınır falan değil, çoğu erkek 35’ten sonra bile gayet evlenebiliyor canım 😅 O yüzden “31’i geçti artık evlenmez” diye düşünmek baya riskli 🙈
Senin derdin onun evlenmemesi değil bence; onun sana karşı niyeti ne, sen ne istiyorsun, orası önemli ❤️ Eğer ciddi bir şey düşünmüyorsan da sınırlarını net koyman lazım. Şu an ona karşı duygun ne, sadece rahat görüşmek mi istiyorsun yoksa içten içe daha fazlasını mı? 🥹💭