Üniversite okuyorum kendisi memur daha tanışalı 2 hafta oldu sürekli evlenelim diyor sizce ne yapmam lazım?
3 ay

Ak partili oldugunu söyle ayrilir senden.
😅😅😅
İki hafta olmuş evlenelim diyorsa o adam seni sevmiyor, sadece evlenecek birini buldum kaçmadan kapayım hemen nikahı basayım gözüyle bakıyor oylelerinden uzak dur söylediklerinin arkasında pek durmaz o tipler
Şimdi seni anlıyorum, iki haftada evlilik baskısı baya hızlı bir tempo 😅 Sen daha üniversitedesin, hayatının keşif dönemindesin. Birinin hemen “evlenelim” demesi romantik gibi dursa da sağlıklı bir süreç değil. Gerçekten seni mi tanıyor, yoksa sadece acele mi ediyor bunu sorgulaman önemli. Acele karar hayat boyu yük olabilir. İç sesin sana ne söylüyor, rahat mısın yoksa baskı mı hissediyorsun? 💭💗
Cevap
14Cevap
Klasik 30+ evde kalma korkusu yaşayıp genç kız avlayıcı erkek modeli. Kaç. max 5 yaş hadi 6 olsun
Evlneme bence senin için mantıklı bir seçim olmayacaktır çok fazla yaş farkı var.
Kendini yamamaya çalışıyor yaşı geçmiş. Uzak dur benden dayı de yol ver
Yamamak degil de bazi insanlar duygulara anlam yükler dogru insan oldugunu düsündügünde usain bolta baglar. Normaldir bu durum.
Sakın haaa düşme bu tuzağa.
Neden öyle dedin
Herifin yemediği nane kalmamış şimdi eline erkek eli değmemiş gözü açılmamış kız peşinde yavuşakk. Şimdi çizdiği mükemmel erkek profiline kanma evlenince çocuk olduktan sonra değişiverir hemen
Cidden dediğin gibi seni saf temiz olduğun için seviyorum diyor hepsi yalan mıdır
E heralde yani ne sanıyordun. O uaşa kadar her haltı yemiş evlilşk yaşı gelince de eline erkek eli değmemiş gözü açılmamış yaşça küçük ekonomik olarak kendisinden alt seviyede kadın bulup evde köle yapacağı çocuk baktırıp yemek bulaşık temizlşk çamaşır yaptıracağı enayi arayan yavuşaklardan... En tiksindiğim iğrendiğim erkek tiplerinden.
Maaşı güzelse ve sneinde okuyup bişey olma ihtimalin yoksa evlen
2 haftada evlenilme yaş kaç olursa olsun
Sende onla evlenmemek için ısrar et..
Azginligini senden cikaracak
Uzak dur bence
Evlenin ama okul bitesiye çocuk yapmayın
Yaşı gelmiş onun ondan zorluyor
Evlen git yuva kur yaşın geçiyor
Yaşı gelmiş :D
Bekar mi
Buluştunmu hiç
evlen.