1 hafta once adamin annesi annemi aradi, iste oglum senin kizi gormus begenmis vs dedi, annemde kizim okuyor Şu an bu isler nasip kismet dedi. Sonra annemde onlar öyle zengin böyle zengin, yilda 2 kez tatile gidersin onlar gezmeyi seviyor ama sen bilirsin diye soylenmeye basladi.. bende adam 34 yasinda gencligini yasamis simdi kendine bakici ve cocuk yapacak birini ariyor dedim ayrica zenginler cimri olur diye de ekledim. Adamin yuzunude hic gormedim facebookta annemle ikimizin resmi vardi ordan gormus galiba. Adam emlakciymis bide. Bilemiyorum max. bi çay içerim zorlarlarsa ama dusunmuyorum o yasta biriyle evlilik. Sizin dusunceleriniz ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi önyargılı olmak da istemiyorum ama bu adam hayatının yarısını yaşamış. Ne zaman ölüm gelecek bilemeyiz ama senin daha tatmadığın her şeyin tadına bakmış. Bir şeyler denerken senin kadar meraklı olmayacak. Bu bence cinsellik için de böyle kaç kişiyle yatmıştır diye geçiyor insanın içinden sen de daha yeni gençliğe adım atmışsın hayatına daha biri girmemiştir diye düşünüyor. Sen onun ilki olmayacaksın belki ama o senin ilkin olucak böyle düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılDerinlerde dusundugum bir diger konuda bu. Bu yasina kadar cinsel olarak her seyi yasamistir (aileden zengin oldugu icin hayatina cok fazla guzel kiz girmistir diye dusunuyorum) bu yuzden beni cinsellikte gecistirir gibime geliyor. Isini gorup arkasini donebilecek yasta
En İyi Cevaplar
Doğru düşünüyorsun. Seni tebrik ederim... Şimdi şöyle bir durum var, erkekler genelde yaşlandıkça daha genç kızları istemeye başlıyor. Herkes için söylemiyorum elbette. Soyunun devamının olması gibi bir dürtü var içlerinde. Tam olarak bilmiyorum. Böyle sapkın erkeklerden yar olmaz diye düşünüyorum benim görüşüm. Çünkü bu kişiler siz yaşlanınca, daha genç birini bulmak ister. Kaç yaşında olursa olsun. Şimdi gençliğine güvenirsin, doğum yaparsın doğumdan sonra da seni beğenmemeye, sadece çocuklarının annesi olarak görmeye başlar. Benim bir tanıdığım vardı, yönetmendi kendisi. Benden 15 yaş büyüktü. Benimle evlenmek istiyordu. Bende senin gibi düşündüm ve reddettim. Varlıklı erkeklerin kendine güveni çok bu konuda nedense ve buna sinir oluyorum. Ha 27 yaş büyük bir erkeğe de aşık oldum ama oturup düşündüm, ileride şu olur bu olur diye. Sakın gönlünü kaptırma derim. Pırıl pırıl gençliğin var. Güzel günlerini yaşamaya bak. Ve kafa dengi birini bul kendine güzel kardeşim.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel anlatmissin, tesekkur ederim. Acik olmak gerekirse istemiyorum ama icimdede azicikta olsa, acaba bu dogru kisimi diye geciriyorum
Ya yaşın küçük senin evliliğe hazır hissediyor musun bu bir.
İkinci adamı gördün mü foto olarak ve birşeyler hissettin mi?
Ben şahsı fikrimi söylüyorum en fazla 5-6 yaş büyük birisi ile olabilir ama bundan fazlası bana göre sıkıntı sen gezmek eğlenmek istersin ama o yoğun olacak evde duralım diyecek yani bu küçük kısmı yani00 Yorumla
Aradaki yaş farkı çok fazla imiş. Ayrıca evlilik içinde yaşın uygun değil. Senin önce eğitim hayatını tamamlaman gerekiyor. Kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin zaman evlilik düşünmelisin. Eşine bile muhtaç olmadan yaşamak istiyorsan bu durum şarttır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır evlenmeyin bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bir çok yakınımda bu şekilde evleniyor. Hayat türkiyede zor eğer granti mesleğin yoksa evlenmeyi düşün bu kişiyle. Sonuçta bugün o yarın bir başkası. benim yorumum şu : aşırı detaylı düşünme bu konuda, sana iyi davranacağını düşünüyorsan ve onun parasının bir kısmını yönetebileceğini düşünüyorsan, kaynana ile başa çıkabileceğini düşünüyorsan neden bunu geri tepesin ki? He kaynana sevdiğin adamla evlendiğinde de olacak bunu bil. Görümceler kaynana öteki aile, %90 oranla bu insanlar can sıkıcı olacak.
Ben çok 10 yaşımdan beri bir çok kuzenimin evliliğine şahit oldum. Bazıları yeni bazıları eski ama değişmeyen şey, kiminle evlenirsen evlen, bir süre sonra tekdüze hale geliyor. Aşk içinde evleneni gördüm, para içinde. İkisinde de gözlemim stabil bir yaşamları var. Biri diğerinden daha mutlu değil. Önemli olan adamın eli yüzü düzgün mü, kişiliği iyi mi, biraz olsun yönetebilir misin, sana bakacak mı, bu bazıları için önemli çünkü türkiye eskisi gibi değil maalesef.31 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum
+1 yılÇok yaş çok sıkıntı getirir. Hadi diyelim evlendin onun çevre yaşıtı ayrı olacak senin ayrı. O yaşım geçiyor bana olmak istiyorum diyecek, sen anne olmak için daha çok gencim diyeceksin bunları da göz önüne alın. Aşkın yaşı yoktur derler ama aşkın yaşı vardır kardeşim
80 Yorumla
+1 yılYa asagidakiler demis yok su boyle olucak yok su soyle olucak. Ya yasitin biriyle evlendiginde bu cocugun ailesi olmuycakmi cevresi ve yeni bir hayatin olmuyacakmi? Arada bu kknuda ne fark varki. Ya sevgide askta karin doyurmuyor artik gonulde doyurmuyor. Ask ask diyenleri de goruyoruz iki gun sonra ayriliyorlar. E noldu ask bitti. Sen suydu buydu diye bakicagina adamin yasina bakacagina sana karsi olan davranışına ailesine karsi olan davranisina çevresinde nasil bilindigine bakmalisin. Zengin falan demiste annen sen isine bakicaksin. İyi bir isi var mı ? Fakirdir ya da zengindir farketmez ama isi gucu yoktur o kişiyle hayat gecmez. Cok ana kuzusu biriyle olmaz. Yeri geldimi ailesine lafini gecirebilmeli.
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. Gençliğini yaşamış, sen cıvıl cıvıl dönemindesin henüz. Birbirinizin dilinden anlayabilir misiniz emin değilim. Birçok farklılık yaşayabilirsiniz. Sen eğlenmek, gülmek, gezmek, macera arayışı dönemindesin ve en önemlisi evlilik yaşında değilsin. 34 yaşındaki bir adam sana göre çok daha olgun ve farklı gelecektir. Hayata bakışınızın bile aynı olması neredeyse imkansız. Eğitimin ve kariyerini tamamladığın zamanlarda evlilik konularının gündemine gelmesi tavsiyemdiröi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir çay iç, adamı beğenmezsen direkt ret etmelisin. Bu çok zor bir şey değil. Aşağıda adam erken boşalır, emlakçı güven olmaz, hele bir tanesi sapkın yazmış. Yaş farkı fazla benim düşünceme göre de, ama yorumlar gerçekten düşündürücü, ya insan bir kişiyi tanımadan, nasıl böyle tanı koyuyor anlamak mümkün değil. Yaşın 21 seçeneklerin çok olacak 10 yıl içinde.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle adamın niyeti kötü gözükmüyo annen ise çok yanlış konuşuyo kendi elleriyle kızını cehennem ateşine yitiyo sebeb ise bi adamın zenginliğime bakması ya onun gönlü bi insan takva sahibi ise eşine iyi davranır ya da eğer bi evlilik niyeti düşünülüncekse ilk önce bi adamın imanı takvası sorulur aynı şekilde kızında çünkü evlilik dünyavi şeylere dalmak değil ahiretini kurtarıp helalinle evlenmekdir çünkü o insanla Cennetdede beraber olmak ister insan
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle olmaz bikere emlakçı hiç olmaz
ne kadar emlakçı tanıdıysam hepsi karı kız peşinde kendi karılarını başkalarına peşkeş çekerler kendileride başkalarının karılarının koynunda gezerler
yaş olayına gelince arada ciddi bir yaş farkı var ilerleyen dönemler bu evliliğin gereksinimleri noktasında ciddi performans kaybına sebep olur ve kavgalar başlar
20 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok kesin sorunlar çıkar ;
- zihniyet farkı olur.
- Üstünde baskın olabilir , tartisamama ihtimalin var.
- cinsel hayatta tatminsiz olma, sorun yaşama ihtimalin çok yuksek ,❗ sen 21 o 34 9 sene sonra sen 30 o 44 çok ciddi sorun oluşur.
- Arkadas çevresinde sorun yasarsin , arkadaşların onun büyük olmasını sürekli söyler , onun arkadaşları da sana çocuk gözüyle bakabilir.
Daha çok var ama bu kadar yazdım.
110 Yorumla- +1 yıl
Evet babam annemden 10 yaş büyük annemin arkadaşı bize geldiğinde buzdolabında babamın resmini gördü essahtan da bi kocası olsa buzdolabına asmış dedi😀🤣
- +1 yıl
@kirazliiikek sahsjdjsjis bak yine de sen dediklerimi göz ardı etme , senin annen yüksek ihtimalle 80'li yıllarda baban ile evlenmiştir , annen ile babanı karşılaştırıp ya bunların arasında da 10 yaş var bizim aramızdaki yaş farkı da sorun olmaz diye bir topa asla girme.
Ciddi anlamda zenginlik bir şey ifade etmez ya Bak mesela atıyorum adam çok zengin olabilir ama ya 10 yıl sonra adam 46 yaşında olacak sen 31 . Ya sadece şu anda cinsel hayattan bahsediyorum bak.
Sen 31 yaşında cinselliğin zirvesinde olacaksın en iyi zamanların adam ise sonları,.
Sen 41 olduğunda adam 56 olacak aradaki farkı görebiliyor musun.
Para her zaman kazanılır her türlü kazanılır mesela bak ben şu anda ortalama bir 15.000 TL maaşım var.
Bu senin evlenecek olduğun adama göre çok az olabilir çünkü yeri gelir senin evlenecek olduğun kişi yılda 500-600.000 TL kazanabilir ya da 1 milyon.
Ben 180.000 TL. Ama tabii ki başka şeyler de dikkate alınmalı ben çok rahat yaşayacağım diye bu meblağlara ya da bu meslek grubuna inanma kanma.
Kendi kafana göre kendi zihniyetine göre insanlarla birlikte ol ,
Hani ileride çok başka yollara girebilirsin adece cinsel amaçlı konuşacak olursam hani İşler kötü gitti diyelim ayrılık olabilir ya da daha da kötüsü olabilir Sen eşinden ayrı başka birilerini arayabilirsin anlatabiliyor muyum.
Arkadaş çevrem bozulur onun arkadaş çevresi kesinlikle sana uymaz bir sürü zırvalık O yüzden sen sen ol senden en fazla 5 yaş büyük biriyle ol en fazla 5 mesela sen kaç yaşındasın 21 , 26 27 yaşında birisi senin uygundur.
- +1 yıl
Kanka soruyu soran ben değilim ben büyük erkeklerden hoşlanmıyorum zaten rahat ol erkekler erken kocuyor benden küçük olsun en iyisi inşAllah. Ve annemle babam da hiçbri konuda uyum sağlamadılar zaten sksksnsms Ve 34 yaşındaki adam meden 34 yaşında kadın düşünmüyor acaba ayıp
- +1 yıl
Ayrıca emlakçılar znegin değildir üçkağıtçı olarak biliniyorlar sgshshshs genelde
- +1 yıl
@kirazliiikek ben de sen zannediyorum bayağı tavsiye verdim ya yshsjddj ya cidden Bu ne biliyor musun Yani lan 34 yaşındaki biri neden 22-23 yaşında bir kıza bakar gitten sapıklık başka bir şey değil
- +1 yıl
@kirazliiikek ona bir şey diyemem çünkü kendi meslekleri icabı bunu yapmak durumundalar zaten ha tabii abartıyor olurum o hayır mesele mesela benim arkadaşım var O diyor ki ya kanka diyor belli olmuyor diyor mesela diyor bir haftada diyor 20.000 kazandığım oluyor diyor Bir ayda diyor 50 diyor ama diyor bazen bir ay hiç para almıyorum diyor.
Ama tabii dediğin gibi çok sahtekar - +1 yıl
Ya banane gerçekten 2 yaştan fazla büyük olmamalı erkek kadından 34 yaşında adam neden yaşıtlarına bakmıyor 4 yaş küçüğüne bile bakmıyor
- +1 yıl
@kirazliiikek aynen aynen, sapikkk hayır annesi babası da diyor ya bir görüş istersen falan ben sıkıntı ya.
Bak mesela ben 26 yaşındayım en fazla kaç yaşında biriyle evlenirim dersen ya 22'nin altına inemem sanırım ya hadi böyle olgun olursa taş çatlasın girme bak 20'nin aşağısına inemem. - +1 yıl
Anne baba da cahillik yapıyor işte
- +1 yıl
@kirazliiikek aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar için yapılan evliliklerin %90 ı mutsuz huzursuz bir ortam oluyor sevgi yok çünkü. Sevgi saygı çerçevesinde kurulan ilişkiler ise başarıya ulaşmak mutlu olmak çok dahakolay ve eğlenceli oluyor yaşın boyun paranın önemi burada kalmıyor parayı geçinmek için bir araç olarak görmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDogru dusunmussun aferin. Ayrica annende hic kusura bakmasin hic sevmem oyle yok parasi cokmus yok zenginmis muhabbetleri, parasiyla mi evleniyon adamin kendisiyle mi, sonra neden anlasamiyoz neden mutlu degiliz - ee bu kafayla evlenen zaten nasil mutlu huzurlu olsun. Genel olarak sevmem zaten bu laflari o yuzden bence sen en azindan annene bulari diyerekten iyi yapmissin ve tabiki yasi da oha yani. Bende 21im ve 34 yasinda bir kadin dusunuyorum da abla yani. Benden 3 yas buyuk kizlara direkt abla moduna giriyorum zaten, artik yetistirilme sekli mi bilmiyom ama az kendi yasitinda kafa dengi biri olsun o ne oyle abi amca yaslari baska adam mi kalmadi Allah askina..
10 YorumlaKısmet bu hemen herşeyi kestirip atma en azından olgun ne istiyecegjni bilicek yaşta.. hemen evlende demem ama gelen kismetlerini kapama derim oturup konuş bu zmnda doğru düzgün insan bulmak zor derler derim.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda zengin insan bulmak zor diyecektin herhalde)
Soran+1 yıl@jej2o2oi1i2 ahahahahahhaha cok guldum 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yıl35 yaşındaki bazı erkekler kestirip atma, dene demiş. Kendileri de böyle arıyor senin gibi yuzlerce kız kendilerine gelsin diye yer açıyor. O senin için ne kadar doğru? Parası olmasa düşünür muydun? İflas ettiklerini bir düşün. Başına kalacak ve çekici gelmez. Ayrıca neden kendi yaşıtlarına bakmıyor?
32 Yorumla- +1 yıl
Kendi yaşıtlarına bakmayan erkekler gerçekten rahatsız edici ayıp
Gizli Üye(25-29)+1 yılben sevgilimden 8 yaş büyüğüm bu senden 13 yaş büyük 13 ! . Benim vicdanım hiç rahat değil sigara-alkol kullanmıyorum düzenli spor yapıyorum daha genç görünmek hissetmek için ben ondan sadece hoşlandım o çok ağladı seni seviyorum sevgili olalım diye yoksa olmazdım asla bence max 5 yaş sağlıklı ilişki için.
34 yaşında adamın amcanın ne işi var hayatın başındaki 21 yaşındaki kız çocuğuyla bu adam %90 sapık genç karı arıyor yatağa gitsin 30lu yaşlarındaki kadınlara ne işi var seninle. Anneden tam bir malmış terslemesi lazımdı zenginse zengin ne yapalım adam olmadıktan sonra zaten adam olsa 34 kadar çoktan evlenirdi
-Yine de hayat senin yolda görsek birbirimizi tanımayız bananeeee20 Yorumla
+1 yılKuzenim de kendinden 25 yaş küçük bir kadın ile evlendi. İleri de sorun ve uyuşmazlık çıkabiliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOhaa
- +1 yıl
Valla öyle. Ama araları çokta iyi değil.
+1 yılNormalde 30 yaşında adamla hayatta görüşmezdin
Ama paranın gücü diyorum
Para bunu yaptirabiliyoraa
Nikahta kiydirir merak etme
Hayırlısı olsun hakkında
Millet aç ve daha da açlaşıcak seninde kendini düşünmen halkın...
00 Yorumla
+1 yılHelal kız sana cidden çok zekisin. Tabi bir de herifin her halti yiyip eline erkek eli değmemiş kız araması igrencligini de unutma.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçok gençsin yavrum dediğin gibi kendine bakıcı ve çocuk doğuracak birini arıyor sen daha okumaktan başını kaldırıp hayatı yaşayamamışsın ne evliliği
20 Yorumla Haha, evladım insanların hayatından 2 yıl çaldı pandemi.
O adamı 34 değil 32 say
Yani ekonomik kriz şu bu derken insanlar geç evleniyor.
Erkekler çok zor durumda. Karıların yüzünden iş bulmakta zorlanıyorlar. Ve piyasada ücretleri düşürüyorlar.
Kadın belli başlı işlerde çalışacak. Her yerde kadın olur mu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş farkı çok. 34 yaşına kadar evlenmeyip şimdi genç kız istemesi de tuhaf. Tavsiyem inanma güvenme. Bu yazdıklarını okurken sonunu hayal etmem hiç zor olmadı. Oku kendi ayakların üstünde dur, paraya köle olma. Evliliğin bir garantisi yok unutma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence çaya gerek yok kes at gitsin onun yaşı senin düzeyine uygun değil 5 sene sonra 40 olıcak o sen daha bebek gibi kalıcaksın boş ver
20 Yorumla
+1 yılOlmaz yasli adama bakicaksin tamam simdi belki olgun heyecan veriyor ama o adam andropoza girecek o adam yaslanacak huysuz olucak 13 yas ne cimri oluyorlar cok dogru tespit
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bi araştır , soruştur...34 yaşa kadar akllı neredeymiş.. neden 27-34 aralığı kız bulamamıştı anası 21 e takılmış... daha saf olurlar diyemi.. parası batsın.. paranın pekte kurtarıcı olmadığı buradada karşımıza çok çıkıyor.
10 YorumlaEn kısa çözüm birisini buldum de yakın bir dostunla oyun oyna inandıktan sonra zaten peşini bırakırlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gönlünün seveceği ile evlen. Görücü usulü evlilik mi kaldı. Facebooktan görüp beğenen adam netten neler bulmaz ki
10 YorumlaAşk karın doyurmaz malasef insan para kazanacam derken yaşlanıyor zaten kariyer odakliysan bir şey diyemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumsuz düşünme. Git, otur çay iç, sohbet et, zaman ver, önce arkadaş olmaya çalış ümit vermeden. İçine sinmezse, git gellerin olursa yollarını ayırırsın. Elektrik alırsan zamana bırakırsın. En azından denememezlik yapma.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok tatiliydi, zengindi şöyle böyle falan gözünü boyamasına izin verme iyi düşün. Evlensen, okuyacağın veya meslek anlamda çalışacağın belli değil. Yanlış anlama ama davul bile dengi dengine derler. Yine de sen bilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılemlakcıların neresi zenginmiş :d hepsi 3 kağıtçı NET. Ağzının içi yalan dolan olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBabadan zengin galiba, sifirdan zenginlesmesi bu devirde zor
- +1 yıl
e o parada biter yakında zaten kafanı yorma :d
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu genç kız peşindeki abazalardan da gına geldi hiç çay bile içme arkşların dediği gibi annen yanlış düşünüyor denklik çok önemli 4 5 yaşdan büyük birini kabul etme
20 Yorumla
+1 yılAdamı tanımaya çalış doğum yapan kedinin yavrusunu vermiyosun bizzat kendini veriyon deli misin ya adam nasıl biri s. ktir et parayı bi kişiliğine bak lan daha adamı görmedi- bi dakka trollsün dimi lan varya iki saat söverim sana * yapma ne saçma bi soru bu eee- işte biri beni görmüş evlenemmi diye soru mu olur lağn
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gercekten trol degil. Ayrica 169 dan fazla gorus gelmis şoktayim. Cay icerim diye dusunuyordum ama ondan bile vazgectim Şu an . Bu KS iyi ki var dedigim zamanlardan birini yasiyorum
Soran+1 yıl160**
+1 yılEkonomik bağımsızlığını yarat önce bir başkasına bağımlı olma. Hatta yaş farkı da fazla zamanla hayata bakışınız da farklı olur. Ayrica bu cağda 21 yaş evliliğe uygun değil kariyer yap derim ben
00 Yorumla
+1 yılFikrimce olumsuz kafalar farklı zorlama çay bile içme
10 YorumlaSen bilirsin. Ben 3. Kişi olarak yorum yapmak istemiyorum. Tamamen sizin aranızda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir tespit yapmışsın gençliğini yaşamış diye. Yaştan kaynaklı sorunlar olur ve olacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu iş böyle görücü usulü olmaz. Bak gör öyle karar ver.
10 Yorumla
+1 yılAdam demeye bin şahit gerekir. Ne iğrenç bir varlık bu, yaşına başına hiç mi bakmıyor birde utanmadan sizi arayıp haber göndermişler. Çok iyi düşünüyorsun yaşın daha genç yolun başındasın hayattını yaşa. Böyle gereksizler yüzünden hayattını karartma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılTeşbihte hata olmaz ama davul dengi dengine çalar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşlığı okudum geldim altındakini okumaya bile gerek yok. Senin körpe taze vücudunu istiyor bundan başka bir şey değil olay. Aklını başına topla ablacım kendine gel
10 Yorumla
+1 yılNe zenginler gördüm bir miktar haysiyete muhtaç.. Ne fakirler gördüm bir miktar zenginliğe muhtaç..!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç buluşma kendine yazık edersin bu soruyu sorman bile beni üzdü gerçekten 21 yaşındaki gençliğinin baharındaki bir kızın 34 yaşındaki bir adama ihtimal vermesi çok üzücü
10 Yorumla
+1 yılolmaz ya o kadar küçük birine bakıyorsa ilerde daha da gencine bakar
10 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yok ama yaş farkıda var sen bilirsin genede
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sapığın teki işte adam yani. Seninde yaşıtlarına kıran mı girdi?
10 Yorumla
+1 yılsakına eevlenme canım 13 yaş az değil gençliğini yaşa ztn o erken boşalıyordur
22 Yorumla
Soran+1 yılCok komik yorumlar atiyorsunuz, erken bosaliyordur ne 😅😅
- +1 yıl
Beni biliyor musun
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bence hiç oralı olma, yaşıda var aynı kafa olmazsınız sen eğlenmek istersin o düzenli hayat ister jenerasyon farkı var bence gençliğine bak daha çok talibin olur
00 Yorumla
+1 yılBence bir cay iç belki elektrik alırsın. Bende 21 yaşındayım ve hoşlandığım kişi 35 yaşında. O benim peşimden koşacağına ben koşuyorum çünkü çok aşığım. Parası olduğu için değil, annen istediği için de değil, belki arkadaş olursunuz bir tanı cay iç bence ama yınede sen bilirsin
10 YorumlaBiriniz bibdevri kapatırken diğerinin yeni bi devir açar 2022 yılı ile 2023 aynı anda yaşayabilen var mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKomisyoncular havadan sallayarak para kazanan insanlar zaten. Aynen 2 değil 5 tatil bile yaparsın da, karakteri konusunda çok iyimser olamicam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalbinin sesini dinlemeni tavsiye edebilirim anca.. ne desem fayda etmez :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılFacebook mu kaldı ya🤣 Kimsenin zorlamasıyla görüşme.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem kullaniyor facebook'u, annemin yasiti arkadaslari akrabalarida kullandigi icin foto atiyor oraya sjsjsjsj
- +1 yıl
Instagram'a geçsin artık 😅😅
Biraz yaş farkı çok Kafa yapınız zor uyabilir ama ona rağmen bir çay iç nasıl hissediyorsun bak derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş fark çok vede çok tecrübeli adam kaç kişi ile evcilik oynamıştır o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence düşünme bitir gitsin konuyu kapat beni dinle mutlu olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZiyan olursun. Yaşı sana göre büyük. Senden yaşının üstünde tavır bekler ayrıca dediğin gibi her haltı yiyip evlenirken senin gibilere bakıyordur. Eğer öyleyse zihniyeti de iğrençtir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar yaş farkı çok fazla reddetmen lazım tabiki de
10 Yorumla
+1 yılSen çok küçüksün daha 34 yaşında adamla ne işin var sakın yapma bunu
11 Yorumla
+1 yılhaklı olma ihitmalin çok yüksek dediğin gibi genç güzel ve onun çocuklarını doğuracak ona yemek yapacak birini arıyor olabilir görüşürsen adamın hareketlerini iyi izle
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok knk adam evde kalmış sana kakalıyorlar. Çıtırlara bak sen
00 Yorumla
+1 yılNe çayı be? Hiç bir şey içmek zorunda değilsin onunla.
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 21 yaşındayım ve 34 yaşındaki adamın biri benimle evlenmek istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler