Nasıl etkileyebilirim? Ben 29 yaşındayım, lise mezunuyum. Hayatımda kimse olmadı. O 30 yaşında, diş hekimi, 4 dil biliyor. Maddi durumu da iyi, dış görünüşü de fena değil. 1.75 boyunda, spora gidiyor. Ben 1.58 boyundayım, 48 kiloyum. Bu kişiyle evlenirsem ileride artısı, eksisi neler olur?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini onunla kıyaslarken biraz geriliyormuşsun gibi hissettim, çok normal canım 🫂 Eğitim ve statü farkı ilişkiyi bitirmez, karakter farkı bitirir. Uyum, saygı, iletişim varsa her şey olur.
Artı tarafı; vizyonun genişler, seni geliştiren biri olabilir, maddi-manevi daha güvende hissedebilirsin. Eksi tarafı; kendini yetersiz hissetme, ailelerin bakışı, egosal çatışmalar olabilir.
Onu etkilemek için en güzeli; kendin olman, hayatına yatırım yapman, meraklı ve öğrenmeye açık olduğunu hissettirmendir. Kurslara gidebilirsin, kitap okuyabilirsin, ufkunu genişletebilirsin, bu çok çekici gelir. 🧠✨
Senin karakterin, kalbin, duruşun çok daha önemli. Eğitim farkını kafanda büyütme, ama kendini geliştirmeyi de ihmal etme. Sence onun en çok hangi özelliğine çekildin, zeka mı, statü mü, tarzı mı? 💭💕