Evlenmek istedigim adam dogru kisi mi, egitim farki ve gecmisi evliligimizi nasil etkiler?

Özellikle erkeklerin cevaplamasını istiyorum ve de evli bayanların. Şöyle açıklayayım şu an 8 aylık bir ilişkim var ve evlilik yoluna doğru gidiyoruz , erkek arkadaşım daha önce hayatı biraz hızlı yaşamış karı kız ortamı olmuş ve de asla birikim yapmamış şu an bu yola girince yeni yeni bir şeyler toplamaya çalışıyor , arabası dışında bir şeyi yok ev için kiraya geçeriz üç yıl içinde alırız diyor evin son çocuğu annesi babası yaşlı bir ara birlikte de kalırız dedi ama kabul etmedim ileride bu fikri değişir mi bilmiyorum , şunu da ekleyeyim ben hayalleri idealistleri olan biriyim o hayatı standart yaşayan biri , ben üniversiteyi bitirmiş atanmayı bekliyorum o ise kepçe operatörü , kendisi artık dingin bir hayat yaşamak istiyor ve bana da çok düşkün sevgisinden çok eminim. Aramızdaki eğitim farkı ve onun daha önceki hayatı geleceğimizi nasıl etkiler , bu adam ileride evine gelir mi sahip çıkar mı evine bana , şu an sık sık dışarıda arkadaşlarıyla takılıyor okey oynuyor sürekli , kontrol altındayım başka bir şeyle ilgilenmediğine eminim. İleride önceki yaşantısını özleyip sorumsuz vurdumduymaz olur mu? Kendisi sinirli yapıda dışarıya karşı bana da sinirlendiği oluyor ama abartılacak türden değil , çevremden bazen olumsuz yorumlar alıyorum ve kafam çok karışık sizlerden yorum istiyorum 🌸
Evlenmek istedigim adam dogru kisi mi, egitim farki ve gecmisi evliligimizi nasil etkiler?