Evleneceğim adamın bastırılmış durumları olabilir mi?

34 Yaşında güzel ve çekici bir kadınım. Sevdiğim adamla senelerdir bir ilişkimiz vardı ve 3 ay sonra evleneceğiz. Daha önce ayrılıklarımız olmuştu 2 kez fakat onun ve benim birbirimzden ayrı yapamadığımız ve çok acı çektiğimiz için onun da bana ulaşması ile durumu ciddiye bindirdi ve evlilik kararı aldık. şu an aslında çok mutlu ve huzurluyuz. Bana sahip çıkıyor, sarıyor sarmalıyor, ailesi beni çok ama çok seviyor. Zor anlarımda maddi manevi kendi istediği ısrarı ile yanımda oluyor yuva kurmak istediğini söylüyor bensiz yapamadığını söyleyerek. Birkaç ay önce başımıza bir olay geldi, sevgilim ben daha önce avukat ile çalıştığım için bu işlerden anladığımı düşünerek bir mesaj attı, kendisini avukat olarak tanıtan bir kadın mesaj atmış hakkınızda dava sürecine gidildi, uzlaşma için ulaşınız diye. Sevgilimde detay öğrenmeden bana attı, ben kadına mesaj attım, yasal durumların tehdit unsurları içeren sms ler ile kişileri bilgilendirmenin suç olduğunu konuyu öğrenmek istediğimi fakat dolandırıcılık durumu ise yasal yollara başvuracağımı yazdım. Kadın bana mesaj attı, sizin sevgiliniz olacak adam reşit olmayan bir erkek çocuğu ile cinsellik konuşmaları içeren yazışmaları mevcut, çocuğun babası bu mesajları yakalamış güya ve çocuğunu dövmüş hastanelik etmiş, kadın elinde görüntü olduğunu söyledi ve bana attı, başta inanmadım ama mesaj da bir erkek çocuğu, ve benim erkek arkadaşımın cinsel organı ama kilolu hali zamanında çekilmiş, ben sevgilim ile barıştığımda dal gibi zayıflamıştı, ya benden ayrı iken bir konuşma diye düşündüm ama mesajda ki çocuğun erkek birey olduğunu görünce de tepemden aşağı kaynar sular döküldü, benimki kadınlara ilgi duyduğunu yazmış ama karşı taraf gaymış. Cinsel organlarını atmışlar birbirlerine, numara sevgilimin numarası, kadın arkadaşlık sitesinde hala üyeliği olduğunu söyledi sevgliimin, resmi bir attı benimkinin resmi. Benimki yana yakıla aramıştı beni, yemin ediyor dolandırıcı para istemiş, uzlaşırsak dava geri çekilir diyince sevgilime inandım, kadının da gerçekten dolandırıcı olduğunu öğrendim çünkü dava filan açılmadı, sicil no sahte çıktı araştırdım. Numara servis dışı olmuş kadının, erkek arkadaşım kurana el bastı, senle ayrı iken bir kadınla yazışmış olabilirim ama bir erkekle asla dedi, o kilolu halim bak dedi, alıp kullanmış birisi fotomontaj yapmış numaramı dedi, baktığımda oynamalar vardı numarada. İnanıp ayrılmamıştım, ama hala içimde bir kurt var. Bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum üstünden aylar geçti ve telefonunun şifresinden tutun herşeyi ortada. Ne yapmalıyım bilmiyorum bu durumu aşmak için.

Evleneceğim adamın bastırılmış durumları olabilir mi?