- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi çok zor bir durumdasın bir de parterini seviyorsan daha zor aşırı kıskançlık varsa o kişide kesinlikle kin de vardır aşırı olan kıskançta güvensizlik olabilir paylaşmamak istemeyebilir aile sevgisi görmeyen birisi ise bu onu aşırı kiskanca vurabilir beni kısıtlar mı derken sen her şeye evet dersen her şeye kısıtlar kendine ait sosyal yaşamın olacağını sanmıyorum şu zihniyette olabilir senin ailende her şeyinde benim benimseyişi olabilir düzeltir miyorsa ayrılık var eğer devam etmek istersen partenerjnle bir çok destek mevcut alabilir sana olan bireysel yaklaşım sergileyebilir mı yüzdelik vermem belki kdkd bir insanı düzeltmek seni yorar ilişkinde toksik olabilir soguyabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncelleme yaptım lütfen bakın.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba dostum, maalesef evlendiğinde hiçbir insan değişmiyor hatta yeni huy bile edinebiliyorlar diyebilirim.. Erkek arkadaşının seni böyle sahiplenmesi onun düşük özgüveni olduğunu gösterir ve tabii seni kaybetme korkusu olduğunuda. burada yapman gereken sert ama sakin bir şekilde sınırını çizip ona seçenek sunman. Ona bu durumun hoşuna gitmediğini ve böyle yaptığın sürece ondan uzaklaşacağını söyle
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMarkette görevliye ürün sorman bile rahatsız ediyorsa bu artık hastalık boyutunda diyebiliriz. Bu kıskançlık değil, hastalık. Çok net söylüyorum. Gece 11'e kadar dışarıda olmandan rahatsızlık duyabilir. Bunu anlarım. Ailenle çıkıyorsun zaten. Hadi güvenmediği için fotoğraf istedi, tamam ama sürekli de yapılmaz ki. Erkek arkadaşına bir ayar ver artık.
02 Yorumla
- +1 yıl
Market olayı yine de abartılı. Gece korkmasını anlıyorum.
+1 yılToksik bir erkekle evlenmektense, öz farkındalığımla yalnızlığımda huzur bulurum. Ama imtihan dünyası bu. Yaratıcı bize birşeyler gösterir, görmezden geliriz. Nefsimize ağır gelir, işimize gelmez. Bu tarz güvensizlik üzerine kurulu bir ilişkide ben huzur bulamazdım şahsen.
04 Yorumla
- +1 yıl
O konuda haklı. Dışarısı özellikle akşam üzeri, bazı yerler çok tehlikeli. Ama ailem yanımda demişsin. Orası ilginç
Soran+1 yılDüşünememiştir.
- +1 yıl
Bilemem 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet seni kısıtlar tabi ki de..
10 Yorumla Bu nasıl bir iletişim şeklidir ya nasıl bir konuşma şeklidir yani, sen ailemle gideceğim diyorsun güzel güzel konuşuyorsun kendi kendine triplere giriyor. Hayır yani madem bu kadar güveni yoksa niye ilişkiye devam ediyor, Bu nasıl bir kafadır sen hiç çalışmayacak mısın senin iyi kötü sohbet ettiğin muhabbet ettiğin arkadaşların olmayacak mı? Tamam yani kıskançlık olur bazı şeylerde kadında mesafeli davranır bunu anlıyorum ama bu biraz abartmış bence bunda kendine ait bir güvensizlik var. Al karşına güzel bir şekilde konuş böyle olmaz
02 Yorumla
- +1 yıl
Anladım o zaman güzelce konuşun
Bunu burada yazman bile kötü herkes bı horum yaomış. Sanki taniyormus gibi bundan olmaz bu soyle yapar bu böyle yapar. Olmaz bu mankafa falan kötü kelimeler. Sen bu karari kiminle vermek istiyorsun topluma anten yaptın yuzde 50 barajı gecerse evlenecek misin? Bu durumdan rahatsizsan konuş muhatabinla kimseyle konusma. İnsanlar burada kocamla özel hayatın iyi gitmiyor burası şurası böyle ne yapmaliyim. Bu vebaldir gunahi bilmeden konusanlarindir. Ha sen böyle sürekli soracaksan buraya herkesten fikir alıp onlari dinleyeceksen ondan değil senden olmaz. Evleneceğin adama bı ton laf soylettirdin ne gerek vardı.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynn saygida ônemli
Soran+1 yılYa bu site soruyu popüler yapmış. Ben yapıp siliyordum hep. Sitenin hatası
Soran+1 yılŞikayet edin de kapansın soru
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAilemle gidiyorum dediğin yerde foto at bana demesi mantıklı gelmedi. Sana karşı güvensizliği mi var? ya da birinden yardım istediğinde rahatsız olması vs vs. Tamam seven kıskanırda bu biraz b*kunu cıkarmak gibi geldi bana. Yarın öbür gün allah göstermesin hastanelik olsan erkek doktor olsa öl ama erkek bakmasın mı sana diyecek? Seni daha çok kendi istediği bir kalıba sokmak istiyor gibi geldi. Bence hayatı dar eder. Sevmek, sevilmek güzel şey ama yormadan örselemeden yıpratmadan..
22 Yorumla
- +1 yıl
Baktım ve hâlâ aynı şeyleri düşünüyorum, sert yaptığın için geri çekilip alttan almış..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşının korumacı olması güzel bir şey. Ama market görevlisine niye soru soruyorsuna kızması da yuh. Bu afedersin biraz cahillikten. Yarın öbür gün pazara markete çıktığında hiç konusmadan mı anlaşmanı bekliyor? Geri kafalılığını atlatamazsa sana cehennem edebilir kanks. Ama yazışmaya baktığımda öyle çokda afedersin andaval gibi durmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikopatlaşmaya başladı son birkaç gündür
- +1 yıl
Allah kolaylık versin ama sınırlarını belirlemelisin yoksa ilişki sürdüğü sürece bu durum daha daa kötü bir hal alabilir senin için.
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. O adam duzelmez, yok beni seviyor sahip çıkıyor, sana değil etrafa güvenmiyorumlari vidi vidi bilmem ne. Kendinizi kandirmayin. Bu tür erkekler, bir kendilerine, iki size, uc kimseye guvenmezler ve hayati size dar ederler. Toksik bir iliskide bulursun kendini. Ve cikmasi cok zor olur. Yol yakinken dön bu işten. Gercekten guvenen degerli hissettiren size kızmayan, kalbinizi kirmaktan cekinen birini bulun.. Aksi taktirde coook üzülürsünüz
02 Yorumla
Ailenle gittiğin halde foto istemesi bence hoş değil. burada güven devreye giriyor olaya. Güven yoksa o ilişki de kavgalar kaçınılmaz olur. Tamam arkadaşlarınla çıksan bu saatte kıskanabilirdi ama bu saçmalık. Bir de çok absürt bişe hissedilmediği takdirde foto istemek de doğru değil. Yapacak olan yapıyor tutamazsin, kontrol edemez kimse kimseyi.
00 Yorumla
+1 yılÖzlediği için filan değil be yalan söylüyor basbaya kısıtlar bu hayatına bu kadar burnunu şimdiden sokuyorsa evlenince hapı yuttun bir daha değil bin kere daha düşün sen bunla sevgi herşeyi çözmüyor çünkü. İleride o ayrı oda da sen ayrı odada oturup ağlamanı istemem. Hiçbir kadının bu durumu yaşamasını asla istemem. Kendinize eş seçerken şunu sorun önce kendinize mesela kızım olsa ve böyle bir adam istese kızımı ona verirmiydim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıntı çok çok sıkıntı. Bu kendine güvensizlik ego yüksekliği kokuyor. Alttan almaya devam edersen daha da kötüye gidecek çizgi çek bence ve kavgalar artarsa al karşına konuş öyle biri olmadığını bu şartlarda ilişki yğrütemeyeceğini. Allahın marketinde kadın ya da erkek farketmez bsey sormak nasıl kıskançlık sebebi olabilir ya da ailenle yürüyüş yapmanda ne var yani? Bu çok bencilce.
11 Yorumla
+1 yılBöyle tarz erkekleri şu düşünceden dolayı seviyoruz. Bizi kıskanıyorlar bizi düşünüyorlar üstümüze çok düşüyorlar. Kızlar yaptığınız en büyük yanlış bu. Bende yapıyorum bu yanlışı bu erkekler bizim hayatımızı kısıtlıyor. Kendileri her şeyi yapıyorlar bizim hayatımıza karışıyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılBen dik kafalıyım bana sökmez. Ben şeytana pabucunu ters giydiririm insana
Soran+1 yılBenimle baş edemiyor. O yüzden fotoğraf istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYani market olayını abartmış ama mesaj bi tık normal geldi. Gece 11-de tehlikeli dışarısı bende partnerimi korumak için kısıtlardım tecavüzcü kaynıyor her taraf
12 Yorumla
- +1 yıl
E yani normal. Bende çok kıskanç, korumacıyımdır. Anlayışlıyımdırda
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Özgüveni olmayan ezik erkekler bunu yapar, başdaa kadınlar boşuna gider ay beni kıskanıyor Çok seviyor falan , Aslında sevdiklerinden değil özgüvenler olmadığı için bunu yaparlar
12 Yorumla
Kaçıncı ayda olduğunuza bağlı süresine göre söyleyebiliriz, ya sahiplenici ve kıskanç erkek rolü yapıp göz boyuyor ya da cidden kısıtlayıcı özgüvensiz biri
132 Yorumla
Soran+1 yılUzun yıllar oldu. En az 2-3 sene
Soran+1 yılAçık değilim?
Soran+1 yılCrop tarzı giyinen biri değilim yani. Gayet edepli giyiniyorum. Neyimi kıskanıyor
Soran+1 yılErkeğin birisi öyle demişti bana maalesef. O yüzden öyle kazındı kafama...
Soran+1 yılHatta sırf bu yüzden baya bir depresyona girmiştim.
Soran+1 yılKısıtlama demiyorum. Hani seven insan kıskanır filan ya. Kıskanılacak biri değilmişşm.
Soran+1 yılAtmadım ki. O beni biliyor dik kafalıyım ben.
Soran+1 yılKimse istemediğim bir şey yaptıramaz.
Soran+1 yılYok buna izin vermem ben.
O söyleyen kişiyi de zaten Allaha havale ettim. Öyle iğrenç bir insan ki. Psikolojimi bozdu o karaktersiz dedikleri dışında.
Soran+1 yılEvet... Herkese rezil rüsva olan biri hemde... Duysan çok şaşırırsın.
Soran+1 yılBizzat ben rezil ettim. Cümle alem duydu ne rezil insan olduğunu.
Soran+1 yılDuymayan bir bakkal Hüseyin kalmıştır
Soran+1 yılAslanbey duydun mu hiç daha önce
Soran+1 yılAslanbey duydun mu daha önce? 5-6 kızı aldatmakla ünlenen.
Soran+1 yılOnu sitede rezil rüsva kepaze ettim.
Soran+1 yılDaha foto bile koyamıyor korkusundan
Soran+1 yılGizli saklı dolanıyor sitede
Soran+1 yılHerkesi kandırmış önüne gelen tüm herkesi. Kızları uyarmak için yapmıştım. Benim zaten cahiliye dönemimdi buradan biri ile konuşmak. Daha kaç yaşındaydım onunla. Normaldi yani. Ama diğer kızlar benim tanıştığım yaşın yanından bile geçmiyor
Koskoca kadınları kandırmış.
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBide surat aşmış filan 😃😃 abartı ve ayrıca samimi gelmiyor, bunun kadın versiyonuyla bir deneyimim oldu da amaaan tam toksic , günde iki paket sigara iç daha iyi 😃
02 Yorumla
- +1 yıl
Bu hiç samimi gelmedi , ailenle olduğunu bile bile , benlik değil bu kafa
+1 yılhadi ordan bu kişiyi bu ne arabistanın cahiliye devrinde kalmış bunun beyni şimdiden böyle yapıyosa evlenince eve hapseder bu sen de bunu okuyup halen onunla olursan aklına gelir bu cümleler ama iş işten geçer evlenfiktem sonra çekişmeli olur bu cahille bişanma sürecin hayatının baharında solarsın kızım benden demesi ve aklından değişir de geçmesin insanın huyu doğuştanfır kilo değil bu değişsin hadi akıllı insana bi nasihat yeter akılsızsa 1000 defa da yetmez
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBen de sevgilime karşı böyleyim. Bu önemsemek biraz takıntı biraz kıskançlık çok aşırı yoğun hisler sevgi he rşey var. Biliyorum sağlıklı değil ama hala ben de aşamadım.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak böyle bir şey değildir geç kalınca kiminleydin diyen biriyle degil nerede kaldın merak edip endiselendim iyi misin diyen birilerini sokun hayatınıza
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Pek bilemedim de bizde evli kadın gece dışarı çıkamaz tek ve evin dışında uyumaz ayıptır
Adetlerimizden biri dır bu 🙂
110 Yorumla- +1 yıl
Sen aslen nerelisin ki?
Soran+1 yılMemleketi sizin ki gibi değil ki aksine ege tarafına ait biri
- +1 yıl
Yamal seni tanımak isterim
- +1 yıl
Yaaa demek öyle ama vakit ayırabilirsin
- +1 yıl
Peki iyi günler
+1 yılKıskanıyor olabilir ve saatlerce haber alamayacak senden bu konuda tereddüt ediyor olabilir ama üslubu, konuşması yanlış bu da kısıtlar gibi geldi.
11 Yorumla
Kendine güveni olmayan insanların başkasına hiçbir zaman güveni olmaz. Dolayısıyla sürdürmek istediğin Hayat senin. Tercihte senin.
12 Yorumla
+1 yılAilemle gidiyorum demene rağmen güvenmeyip foto at falan diyor. Tabiki de dar eder hayatı sana. Kaç kurtar kendini kızım
11 Yorumla
Yenisiniz galiba güvenmiyor ama güvenmek istiyor gibi güvenince düzelir zaman lazım
23 Yorumla
Soran+1 yılYeni değil.
+1 yılSenin tepkin de rezillik ne diye gülüyosun şampion falan diyosan nesi komik bunun
22 Yorumla
Soran+1 yılBeklemiyordum böyle bir tepki çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBu adamdan çok çekersin kıskançlık konusunda şimdiden çok bariz bir şekilde belli etmiş zaten onunla olan ciddiyetini bir düşün derim
01 Yorumla
Soran+1 yılArtmaya başladı.
+1 yılEnsite bey haklı bence biraccık 🤏🏻🤏🏻Benim erkke arkadasım mesela tanımadığı kızlarla markette vs olsa da konusmasını istemem cünkü kız bilmiyor nedir ne değildir diye 😃 elim kana bulasır sonra cok gencim psmwşaçwğföw konusma görüntüsü için de bir sey diyemeyeceğim İstanbul sonucta ve sarjım az falan demissin o yüzden o da normal zaten seven insan kıskanır boş ver kısıtlasın. Allah ayırmasın mutluluklar💗🪬
00 YorumlaÇok merak ediyorum. Kadinlar bu tip kisitlayici ve kompleksli kisilerde ne buluyolar da bu kadar alttan aliyolar bunlari
08 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilmiyorum ya
- +1 yıl
Ya şöyle biz böyle erkekleri daha hoş buluyoruz ama her kız değil. Biz farkındayız herkesin ama ne bileyim ya böyle şeylere karışan erkekler kimi kızların daha çok dikkatini çekiyor
Soran+1 yılBoşuna üzülmeyin. Çünkü ben onla değil o benle baş edemeyecek. O yüzden siniri. Kontrol edemiyor beni
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sürekli kısıtlanmaktan sıkılmadınmı sana güvenmiyor bu muameleyi yapıyorsa ayrılırsan kafan rahat eder
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgiliyken kısıtlayan adam evlenince kısıtlamaz mı? şu an yaptığını kısıtlama olarak görmüyorsun sanırım... özgüvensiz kıskanç erkeği anası sevsin
02 Yorumla
- +1 yıl
Yorumu marketteki adamla konuşmandan rahatsız olmasına göre yapmıştım zaten
+1 yılHani baban bile bu tarz konuşamaz senle hayırdır yani a
13 Yorumla- +1 yıl
Birde bir şey sorucam bu tarz erkekleri çok arıyor musunuz üstüne erkolar kapansın diye bir ton zırvalamayın sonra
- +1 yıl
Anladıım
+1 yılAilenle gideceksin ne var bunda. Ayrıca endişeleniyor olsa da üslup çok yanlış başta.
14 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf at bana da çok tehlikeli bir cümle. Daha yeni tanıştın. Neyi kanıtlayacaksın. İleride banyoya giriyorum desen kanıt ister bu adam. Bu sevgi değil.
Soran+1 yılYeni değil
- +1 yıl
Önemi yok. Üslup ve tavır çok yanlış. Sen bir bireysin. Kendin için iyiyi doğruyu düşünebiliyorsun. Saygı duyacak.
Aha kıskanç ruh hastası özgüvensisin teki anlamıyorum ki niye böyle tiplerle sevgili olursunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil. Pamuk gibi biri
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hesap vermek zorunda degilsin. Uzak durabilirsin.
12 Yorumla
Güvensizliğin olduğu ilişkilerin sağlıklı ilerlediğini ilerleyeceğini düşünmüyorum.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılSoru mu kısıtlar mi demekte? Yaşlar kaç ne zamndır birliktesiniz ve nasıl tahammül ediyorsun
112 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 sene.
Soran+1 yılYani bilmiyorum ben daha önce hiç kıskanılmadım ondan başka. Ve sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum
- +1 yıl
Dışarıdan bi gözle bakmaya çalış yazdıkları sağlıklı mi sence?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Yaş kaç senin? Evlendiğinde evden dışarı çıkarmaz tek başına seni. Çıktığınızda da kafanı bile kaldıramazsin
Soran+1 yıl27. Ben dik kafalıyım. Kavga ederiz yine benim dediğim olur. Onun dediğinin olduğu dönem ilk zamanlardı. Hanımcı yapacağım onu.
- +1 yıl
Emin ol şu hareketleri gördüm sende evden dışarı çıkamayacaksın ileride daha gerçek yüzünü göstermiyor bile
Soran+1 yılAhaha daha neler 😂saçmalama. Kavga ederiz saç baş girişirim. Benim namımı duymamışsın ondan böyle konuşuyorsun
- +1 yıl
O namını bilip görmesine rağmen 11de nasıl geleceksin deyip sonuna küfür ekliyor ailemle olacağım demene inanmayıp foto istiyor
Soran+1 yılNe küfürü? O küfür değil benim adım 😂😂o bana asla küfür etmez.
- +1 yıl
Ben yaptım zaten yeterince yorum ama sen inanmak istemedin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamayı seviyorsan kendine sana benzeyen birini bul derim.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir noktada olması gereken şeyler vardır Evlenmişsen uyman gereken kurallar aşmaman gereken çizgiler yapman gereken sorumluluklar Fakat aşırı baskıcılık kontrolcülük kısıtlama girişimi Korkudan gelir Bu sorundur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhayat senin hayatın, sevgili de senin sevgilin, bize laf düşmez pembecik, aklını başına ayağını da denk almayı ihmal etme ama.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünsene sevgili iken böyle evlenince içinden canavar çıkacak
04 Yorumla
Soran+1 yılNude değil. Yüzümü
+1 yılbu sığırla olmaz hiç uzatma konuyu hayatın kayar valla
02 Yorumla
- +1 yıl
baktım da yine de olmaz
+1 yılSadəcə dar etməklə kalmaz aşırı toksik ilişki yapar.
02 Yorumla
- +1 yıl
Sürəkli hayatınızı kontrol etmeye çalışan bu insanın normal olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçəktən? Sizə saygısı olsa zatən böyle konuşmaz. Aşırı hareketler bunlar.
+1 yılözgüvensiz ve sevgilisine de güvenmeyen ezik mesajları bunlar
01 Yorumla
Bu kişinin sana müthiş güvensizliği var. Zaten istesen de olmaz bununla.
02 Yorumla
+1 yılYani bu kadar şeyden bunu anlayamıyor musunuz? Her şey açık ortada zaten.
02 Yorumla
- +1 yıl
Ailemle demişsin daha ne olacak?
+1 yılEn başta nasılsa o hep öyledir bu sözümü unutma
00 Yorumla
+1 yılArt niyetli olma bu olağan bir durum. Tepki verse suç vermese suç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bu yarın öbür gün komşuya gidip tuz almana bile izin vermez bide güvenmiyor hiç fotoğraf istiyor bide
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHıı anladım bir an direkt istiyor diye şey yaptım ama sonuçta ailenle çıkıyorsun ne olabilir ki kim sana zarar verebilir ailenleyken
+1 yılSeni kaybetme duygusunu aşılayıp kontrolü ele alırsan sen onun değil o senin sözünü dinler işte onu kendine bağlaman ilgili hale getirmen sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım için bu halde zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki de kısıtlar hayatını mahveder böyle kıskanç biriyle evlenme hayatın hatasını yaparsın bırak
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısıtlar cevabı sende biliyorsun bizde teyit edelim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılailenlesin ama tek değil merak edebilir sorabilir kısıtlayamaz merak etmekte endişelenmekte haklıdır gereksiz kısıtlama normal değil
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. olm böyle ruh hastaları ile evlenip hayatınızı p. ç ediyonuz az akıllı olun len
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen herhalde geniş seni paylaşan bir adam istiyorsun. Karşındaki kişi kimse haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılFatih Ünal da geldi
Cevap sahibi+1 yılHahahaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılyol yakınken uzaklaş evlendikten sonra daha beter oluyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşına geldi mi
Cevap sahibi+1 yılben bu mesajdan dolayı demedim üstte market falan yazmışsın ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kafayla bu ilişkiden bir cacık olmaz benden demesi
10 Yorumla
+1 yılBoşanma avukatıyım.
Ardına bakma ve koşş.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLütfen bu adamı bırak 🙏🏻🙏🏻 hayatı sindan edecek sana.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZindan
+1 yılKıskanmış olabilir
kötü niyet aramamak gerek
Sadece Tavrı yanlış
Bi kadın olarak istemeden de olsa
Bende bu şekilde tepki verebilirdim00 Yorumla
+1 yılkısıtlamak sevgi değildir bu ne okurken daraldim nereden buluyorsunuz bunlari
11 Yorumla
+1 yılBu olayı yaşayıp üstüne hala soruyor musun? Şaka gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Sanırım biraz inanmamış gibi sana fıto istediğine göre
02 Yorumla
+1 yılbu tavırlar evlenene kadardır en fazla daha sonrasında umursamaz oluyorlar diye tahmin ediyorum
01 Yorumla
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat