Erkekler evlendikten sonra neden farklı bir beklenti içinde olurlar?

Merhabalar yillardir esarpliyim ve esimin instagraminda kesfet kisminda hep bikinili spocu bayanlar hep dekolte elbiseli hanimlar mevcut sorunca tabiki hayir falan diyor da inanmiyorum. Cok fazla sacma olaylari oldu baskasina gitmek degil kendini telefondan baska seyler ile tatmin etmek her defasinda benim yakalamam ve inkar , yoruldum artik. Ve açılmamı ister misin diye sordugumda bana farketmez istedigini yap diyor gercekten sıkıldım tabiki kendi oz iradem var soylemiyle kesinlikle yapmam herkes inanci dogrultusunda yasar ama bu da sıktı yani bir ara feracem vardi ona laf etmisti giyme bunu baska seylerin de var giy diye. Yani ben anlamiyorum ne istiyorlar. Cocugumuz yok 5 yildir evliyiz. Cok istiyorum cocuk olsun bunlari goze alinca da Allah biliyor ya istemiyorum. Evladima saglam bir gelecek olur mu bu sekilde bilemiyorum herseye farketmez diyor. Gece gec saatte cikayim nereye gidiyorsun demez oyle biri ben sana sonsuz guveniyorum seni sıkmak istemiyorum diyor ne anlama geliyor bunlar bilemiyorum yasayaniniz insallah yoktur bu durumu ama varsa da yardimci olursaniz cok sevinirim. Bir meslek sahibiyim kendi isimi yapiyorum evlilik icin baska ile gectik orada isimi kurdum sonra esimin isi icin baska ile yerlestik orada devam ettiriyorum. Yoruldum anlayacaginiz ki yaşım daha 30 lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Farkli dusunceler belki hic aralayamadigim perdeleri aralar ve oradan bakabilirim...

Tesekkurler

Güncellemeler
+1 yıl
Cok sagol cok tesekkur ederim insallah sizin gayet guzel iliskileriniz olur olmayinca olmuyor. Zoraki hic olmuyormus. Kendinize cok iyi bakin hoscakalin
Erkekler evlendikten sonra neden farklı bir beklenti içinde olurlar?