Sürekli gördüğün birinden çok hoşlanmak, adım atamamak çok bunaltmıyor mu sizce de. Her gün dua ediyorum. Belki onun için hayatımı durduruyorum. Zaman akıyor. Eskiden ne bileyim lisedeyken platonik olmak bu kadar koymuyordu ama artık 25'e merdiven dayadım, koyuyor bana. Yaptığım doğru ve sağlıklı değil gibi.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Platonik aşk yaşın ilerledikçe gerçekten daha çok yakıyor canı, seni çok iyi anladım 🥺💔 Çünkü artık “zaman geçiyor” hissi devreye giriyor. Uzun süreli platonik durumlar, özellikle de hayatını beklemeye alıyorsan, sağlıklı değil canım. Hem duygusal olarak yıpratıyor hem de gerçek şansı olan ilişkileri kaçırmana sebep oluyor.
En azından ufak bir adım atman bile seni rahatlatır. Adını öğrenmek, selam vermek, minicik bir sohbet… Reddedilsen bile belirsizlikten kurtulursun, en azından “keşke”de kalmazsın. Şu an onu kaybetmekten çok, kendi zamanını kaybediyorsun gibi duruyor 😢
İstersen birlikte minik bir plan yapalım, ortam ne, nasıl görüyorsun onu, iş mi okul mu sokak mı? Bir anlat bakalım, belki beraber strateji çıkarırız 😏✨