Ya bunlar normal şeyler derler ya hani gönül bu otada konar bokada şöyle söyliyim düzgünce bir ilişkinin unuturamicaği hiçbir Allah'ın kulu yok yani düzgün bir ilişki kurduktan sonra unutursun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
çok normal zaten ortalaması 3 yıl. 8 yıldan sonra anormal. kızlarda genelde 5 yıl sürebiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet saçma bir şey takıntı sadece
Anormal kendi içinde hayaller kurarak resmen kendi kendiyle yaşar gerçek bir ilişki yaşadığında mutlu olması zordur
Yani yorucu olabilir. Duruma göre değişir o ama umutsuz vaka ise sorun olur. Keyifli geceler..
Birini platonik sevmek sıkıntıdır uzun süreli sevmek kendine eziyettir
Ergence şeyler. Yaşamadım, kimseyi karşılıksız ya da habersiz sevmem
Bir süre sonra psikolojik rahatsızlığa yol açacağını düşünüyorum. Takıntı oluşturur
20 yıldır benden haberi bile olmayan birini seviyorum
Lütfen şaka de
@Yalnızım1234 yoo şaka değil
Şaşırdım
Bu arada yanlız değil yalnız
@Yalnızım1234 böyle daha dikkat çekici oluyor. Takıntılı insanların sinirini bozmak hoş oluyor
İmla hatası
Eyvallah
Seni yıpratır, bitirir ben kurtulmuştum aylarrr öncesinden inşaallah sen de kurtulursun
Sevmek manyaklik değil ama o gelecekmiş gibi bekleyip hicbirsey yapmamak manyaklik
Ya bunlar normal şeyler derler ya hani gönül bu otada konar bokada şöyle söyliyim düzgünce bir ilişkinin unuturamicaği hiçbir Allah'ın kulu yok yani düzgün bir ilişki kurduktan sonra unutursun
çok normal zaten ortalaması 3 yıl. 8 yıldan sonra anormal. kızlarda genelde 5 yıl sürebiliyor
cok uzamis ya ya ilan et ya da sinlandir yeni aska yelken ac
sevdiğim çocuk geldi aklıma çok sevmiştim o çocuğu ama baya imkansızdı çünkü kızlardan hoşlanmıyordu hâlâ görsem içim gidiyor 🥲🤧
evet sen ne diyorsun 8 yil yasadim
Evet bu takıntı haline gelmiştir.
Çok yıpratır insanı yapma
Degil
Yani
Anormal hocam.
bir süre sonra takıntıya kaciyor
Anormaldir :D
Sadece takıntı
Evet hemde daniskası
Çok fazla
Ooo bu benn