Eski sevgilimi unutamıyorum ama su an iliskim var, kafam karmasik ne yapmaliyim?

Şu anda iyi giden 5 aylık bir ilişkim var ve bu ilişkiye çok emek verdim, güvensizliklerini aşıp bana kendini açabilmesi için vs vs. Ama 4 gün önce fake bir hesaptan sırf kendisini merak ettiğim ve 4-5 ay önce nişan atan 5 yıl önceki eski sevgilime yazdım. Onu tıp okurken ruh halim iyi değildi ve çok üzmüştüm. Konuşmaya başladık ve tabii ki kimliğim ortaya çıktı. Ve biz o gün 4-5 saat telefonda eski günlerdeki gibi mesajlaştık. Benim bacağımda sakatlık durumu var şu an. Ertesi gün ben yazmadım o yazdı ve durumumu sordu. Konuşma yine güzel giderken dedi ki bu konuşma nereye gidecek, gitmeyecek çünkü ben sana çok yükseldim dün dedi, bense hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söyledim. O da konuşmayı kesmek istediğini söyledi ve konuşmayı kestik. Sana yükseldim derken hem içimde heyecan hem de huzursuzluk oldu. Eğer o konuşma devam etseydi ne yapacaktım bunun cevabını veremiyorum, aklımdan da çıkaramıyorum. Ama şu anki sevgilim tam fedakar ilişkisine önem veren bir erkek haline gelmişken de ondan vazgeçemem. Bana tavsiye verin lütfen
Eski sevgilimi unutamıyorum ama su an iliskim var, kafam karmasik ne yapmaliyim?