Birini 2 yıl boyunca platonik sevdim ilk kez böyle hissediyordum aşık olmuştum biliyordum ve bütün duygularımın ilkiydi açılmak istedim ama sevgilisi vardır diye yapamadım daha sonra karar verdim ve arkadaş yoluyla söyledim oda sorun olmadığını görmek istediğini söyledi neyse görüşmeye cesaret edemedim ondan sonra Instagram hesabına istek attım sonra geri çekmek istedim ama anında kim olduğumu sordu söyledim konuştuk 1 hafta boyunca çok ilgili davrandı şaşırdım kaldım mutluydum sonra buluşmak istedi ama cinsel olarak yaklaşıyordu enayi gibi seviyor diyedir dedim izin verdim istemesem de çünkü deli gibi seviyordum geçti o gün gözüne bakmak bile mutlu ediyordu gel zaman git zaman soğuklaşti sonra nedenini anlamadım belki kötüdür dedim Instagram a hikâye attı baktım beklenenler hiç gelmez gibi bir şeydi bu ne saçmalık dedim atamaz mıyım dedi ilişkin varken mi dedim sonra geçiştirdi konuyu daha sonra tesadüfen tiktok hesabını gördüm bir video paylaşmıştı eski sevgilisine dair birseydi ve benimle sevgiliyken atmıştı bunu şok geçirmiştim inanamadim tekrar paylaştıği videoları gördüm ve hepsi ona dairdi ilk sevgilisiydi ama oda benim ilk askimdi kalbime ağırlar giriyodu bu acı kanayan yarama tuz basmıştı tabiki de sordum cevap vermedi zorladım yok ölmüş intihar etmiş ama yalandı öğrendim ki aldatmış sonra neden bana bunu yaptin dedim unutmaya çalışıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sende uğraşıyorsun ama olmuyor dedi bende o zaman gerçekten kız öldü sandım ve destek olmak istedim belki iyileştirmeyi beceririm sandım ama kötüleşen bendim faydasız çabalarım devam ediyordu biliyordum yaramıyordu ama ilişki içinde sürekli ayrıl barış yaptık ben hep konuşuyordum o hiç yazmıyordu o ilk günlerdeki ilgisi hiç yoktu yanan bendim lanet olsun ki zehirlemisti beni ne yapsa sevgim bitmiyordu vazgecemiydum en sonunda ayrıldım o an kendimde değildim ve ayrıldım acındirma yaptı eminim ki yalnızlıktan korkuyordu sevmekten değildi bu neyse sonra emaillerle içimi döküyordum göndermiştim ama farkında degldim son cümlem de bidaha yazmayacağım demiştim ve yanıt olarak sadece neden yazmıyorsun dedi yazdım ona açıkladım sonra konuştu biraz özledim saçmalıkları söyledi inanmıyordum sonra bir şey farkettim bi kızı takip ediyordu tanıdığı olmadığına çok emindim Instagram'dan beni daha ilk günlerden kısa sürede çıkarmıştı sözde yakinlarini takip ediyormus ama bu kızı takip ettiğini ama tanımadığını adım gibi biliyordum tiktoktan da Instagramdan da takiplesiyorlardi kızın abisini bile takip ediyordu sanırım sevgilisiydi ama söylemedi sordum bu kim diye haddini aşma seni ilgilendirmeyen konulara karisma hep ne sorsam hep hep aynı şeyleri soyluyordu her zaman ne desem hep konuyu değiştirip alakasız cevaplar veriyordu dikenlerini sadece bana gösteriyordu nedenini biliyordum aslında saftim sevgimi o kadar verdim ki vazgeçilmez sandı kendini ve beni de ona olan sevgimi görmezden geliyordu neden böyle yapıyor lütfen biri bir şey desin belki ben saçmalıyorumdur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"cinsel olarak yaklaşıyordu enayi gibi seviyor diyedir dedim izin verdim " nikahtan 1 saniye once bile olsa kimseyle bu sekilde beraber olma.
Bazi kizlarin kirmizi cizgisidir bu ama seninki basitmis.
Neyse yazdiklarini okudum , seni yara bandi olarak kullanmis ve atmış, saf sevginin karsilasacagi en rezil durumlardan birisidir bu.
Şu an yapacagin tek sey onu engellemek.
Ya benim kırmızı çizgimdi zaten böyle şeyler cinsel ilişkiye girmedim asla ama cinsellik istiyordu detaya girmiyim engellemek istiyorum ama kalbimden atamıyorum çözüm yok mu hiç ben insanları yara bandı olarak kullanmak istemiyorum
Cinsellik yasanmadi ise tamam , sirf seviyorsun diye verirsen , kullanir atar.
Çozumu var , bahsi gecen erkek o kadar cesaretsizki yanlizlikla yuzlesmeye , birileriyle doldurmaya calismis o boslugu. Yani az mantikli dusunsen sevmezsin onu. Cokmu yakısıklı
Tipini görmeden sevdim maske vardı o zaman uzakgi göremiyorum ona rağmen onu biliyordum yüzünü ilk defa buluştuğumuzda yakından gördüm ama yakışıklılıkla zerre alakası yok
Yaşanmadi sadece dokundu diyebilirim oda çıplak değil giyinik olarak izin vermezdim ciplakken kesinlikle
Neyinden etkilendin tam olarak, buyuk ihtimalle enerjisi ve aurasindan. Enerjisinden etkilendiysen eger 2-3 farklı şehri ziyaret et ve ustunden bir yük kalktigini gör.
İlk görüşte sevmiyorum açıkçası bilmiyorum yani neden sonra gördüm kaç kere ayiramadim gözlerimi aşık olmuştum işte çıkmıyor aklımdan denerim şehir ziyareti yapmayı düşünüyorum zaten teşekkür ederim ama bazen şey düşünüyorum karşıma biri çıksın sevsin beni istiyorum bunun yüzünden bazen olmaz diyorum hep aklımda olmasından korkuyorum
Nerene dokundu, seni hamile biraksa cocugunla ortada kalsan yine o cocuk haklidir. Yaw arkadas bir kiz nasil boyle izin veriyor anlamiyorum.
Yok sevgimden gozum kor oldu , aklini kaybettgin yok , sen istemesen nasil dokuncak sana.
Ben ona bana dokun demedim ki bi kere s. viselim dedi istemiyorum dedim lütfen dedi öpüştük sadece
Evet , oyle bi anlatiyosunki sen hic istemiyormus gibi. İstemesen asla olmazdı. Yani o 3-5 dk lik zevkten baska bise olmadi, ona istedigini verdin , seni sevmedi yine. Bu olay hic sasmaz zaten
Haklısın benim suçum ve bunu kabul ediyorum bu yüzden ayrıldım zaten son buluşmada çok ileri gitti ben ayrılmak istedim ve zaten bu yüzden istemiyorum artık seviyor olabilrim umarım zamanla geçer ama konuşmadan ileri gitmem bundan sonra ki konuşmak ta istemem
Yorumunu okudukça sana gerçekten hak veriyorum canım yaptım evet ne kadar sövsen hak veririm yani
Yani iyi ki cinsellik olmamis en muhim olani o
Opusme bile katiyyen olmamaliydi. Bu arada sizi gercekten seven erkek s*kmez
Onu biliyorum evet olmamaliydi hatta iliskimiz hiç olmamaliydi sevene sarılmak bile yeter diye düşünüyorum çünkü ben öyle seviyorum en büyük hatam karakterimin uyuşmadığı biriylr çıkmak oldu sevdiğim için izin vermemi ben bile anlayamıyorum ki istediği şeyi yapmadım daha kötü bursey istiyordu onun ilişki anlayışı buydu bunu bildiğimden bEri istemiyorum artık
Onun iliski anlayisi o degil , sana karsı yani sevmedigine birine karsi iliski anlayisi o. Mesela ben sevgilimle bulustugumda sarilip duruyoruz saatlerce ama opme falan asla yok. Uzak mesafeyiz, hem dini acidan hemde gercekten sevdigim icin.
Umarım hiç ayrilmazsiniz bende öyle bir ilişki istedim ama olmadı maalesef
Evet
Resmini al ve g.. t üne şok
Ya fotoğraflarını sinirle yırttım pişman değilim ama unutamıyorum gerçekten çok canım yanıyor