Eski sevgilimi ne yapsam unutamıyorum ne yapabilirim?

Eski sevgilim ile yaklaşık 1 ay önce ayrıldık ve ayriligimizin ilk iki haftası barışmak için çok çabaladım ama olmadı, 1 haftalık bir zaman tanımak istedim, zamanla aramızdaki bağ iyileşir, fikri değişir diye düşündüm. Bu 1 haftalık süreci uzatmak istedim sınavlardan dolayı ama içimde tutamadım ve ona karşı hislerimi, onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim, tekrardan olmak istedim ve o istemedi. Konuyu orada bitirmiş olsam da onun sınavı vardı sırf onla konuşmak için kendi sınavımdan mahrum kaldım, onunla beraber onun sınavına çalıştık. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk ama hep onun yanındaymış gibi hissettirmeye çalışıyordum birlikteyken ve halen eskisi gibi hissetmesi için yapmıştım bunu da, dersine yardım ederken bir yandan işte birlikte olsak böyle olurdu, falan diyordum aralara böyle sözler sıkıştırıyordum. Ayrılma sebebimizi önceki konu başlığında anlattım. ( link paylaşamıyorum konu başlığı: "Kız arkadaşımla yollarımızı ayırdık, tekrar barışma şansım var mi?" ) neyse biraz çalıştırdıktan sonra dersten koptuk ben işte böyle duygusal değilde çok sabırsız ve heyecanlı şekilde barışalım diyorum "işte hadi barışalım çok güzel olur bence", " Hadi lâ barisak nolcak ki" Falan yapıyorum. Kız ise "senle ayrıldığımdan beri hiç ağlamadım" Dedi. Kendimce derdimi anlatayım: kızı üzecek çok sey yaptığımı düşünmüyorum çünkü kız biraz sulugözdü. Son zamanlar da çok uyuyakalıyordum ve iyi geceler yazmayi unutuyordum ve ya onun yazmasını beklerken uyuyakalıyordum, kız ise kendisini üzdüğümü söylüyor ve ağladığını iddia ediyor. Birkaç kere ağlarken de fotoğraf attığı olmuştu yani ciddi ciddi bu konu onu üzüyordu. Ondan önce oyun bağımlılığım onu üzüyordu ama oyun konusunda ona hak veriyordum çünkü 6 saat aralıksız oyun oynuyor kıza yazmayı unutuyordum ve uzak mesafe ilişkimiz olduğundan sanal olarak verdiğim ilgi ona yetmiyor kızın da yanına çok zor gidebiliyordum ve sadece 1 kere gidebildim o günü de onla dolu dolu geçirip birbirimize doymaya çalıştık. İşte ilk opucugumu ondan aldım, ilk defa bir kız bana çok içten sarıldı, ilk defa biriyle dudak dudağa öpüştüm (yanlış anlaşılmasın dil kullanma falan yok sadece dudaklarımız çarpıştı ve aynı anda optuk birbirimizi) ilk sevgilim ile hem birbirimizden uzak olup bukadar dolu yaşamak aklımın ucundan geçmezdi, kıza baya baglandım ve onu unutamıyorum. Kızı sildim mi sildim gene olmadı. Fotoğrafları, videoları, hediye kolyesini, bizim için yaptığım künyeyi attım. Ablamdan tavsiye aldım, bana öpücüklü Spotify tablosu yapmıştı, ablam ise o kalsın ben onu değerlendiririm dedi, tamam dedim. Öpücüklü tsirtu de var onu da ben atmadım boyayla üstünden geçer giyerim dedim. Bir de oyuncak cross motor var, çok seviyorum ara sıra oynuyorum halen oynarım diye de atmadım. Ne yapmam gerek, nasıl unutabilirim? Ya da kızla tekrardan nasıl barışabilirim ya da kız dönmek istese kabul etmeli miyim? (İlk ilişkim olduğundan tavsiye alma ihtiyacı duyuyorum, verdiğiniz cevaplar benim için bir değer taşıyor)

Eski sevgilimi ne yapsam unutamıyorum ne yapabilirim?