2 ayÇok kısa bir süre evlenip ayrılmış biri olarak şunları çok net söyleyebilirim içinde bulunduğun durumun ağırlığı, yeni kurulmuş bir yuvanın duvarlarında yankılanan sessizlik gibi… Henüz altı aylık bir evlilikte, sözlerin yerini suskunluk almışsa insan ister istemez “daha yolun başında böyleyse, ileride ne olacak?” diye düşünür. Sen kapıyı çalmışsın aslında. Hislerini söylemişsin. Bu çok kıymetli. Ama bazen bir kapıyı bir kez çalmak yetmez; karşı taraf ya duymamıştır ya da duyduğunu nasıl anlayacağını bilememiştir. Üzerine gitmek ile kendi haline bırakmak arasında sıkışmışsın. Oysa belki de mesele “gitmek” ya da “bırakmak” değil… Nasıl gittiğin. Sitem ederek değil, içini açarak.“Sen benimle ilgilenmiyorsun” demek yerine,“Seninle sohbet etmeyi özlüyorum” diyebilmek gibi. Çünkü bazı insanlar sevgiyi göstermez değil… Nasıl göstereceğini bilmez. Ona göre bir bölüm dizi izlemek “vakit ayırmak” olabilir gerçekten. Ama senin dilin başka; sen söz, ilgi, temas istiyorsun. Şimdi kendine şu soruyu sor:Onunla konuşurken kalbini mi açıyorsun, yoksa kırgınlığını mı? Eğer defalarca açıkça, yumuşakça, somut örneklerle anlatmana rağmen hiçbir değişim yoksa… o zaman mesele iletişim değil, istektir. Ve insan, olmayan bir isteği zorlayarak büyütemez.
Ama henüz çok başındasınız.
Bu yüzden tamamen geri çekilmek de, sürekli üzerine gitmek de değil;
biraz daha anlaşılabilir olmak, biraz da onun dünyasını anlamaya çalışmak iyi bir denge olabilir. Belki bir akşam şöyle demek:
“Seninle sadece yan yana değil, gerçekten birlikte hissetmek istiyorum.”
Eğer hâlâ bir karşılık bulamazsan… o zaman bu sessizliği görmezden gelmek yerine, daha ciddi bir konuşmayı, hatta gerekirse birlikte destek almayı düşünmek gerekir.
Çünkü evlilik, sadece aynı ekrana bakmak değil…Aynı kalbe bakabilmektir.05 Yorumla
Soran2 ayÇok güzel anlattın
Eşim işten eve gelir gelmez pc oyununa gömülüyor. Birşeyler paylaşalım seni özledim diyorum ne sohbet ne sevgi ne ilgi 0
Sorun benim dilimde değil onda
Hal böyleyken ben daha nasıl çabalayayım hak etmiyor bile- 2 ay
Sonu karanlıksa yapılacak tek bir şey var boşanmak. Düzelir diye uğraşmak ve zamanını harcamak boşuna.1 ay evli kaldım 3 yıl boşanmak için bekledim. Arada geçen zaman manevi olarak çok yorucu.
- 2 ay
Giden gün ömürden. Düzelir, değişir diye ümit etmek ve ihtimallerden üzerinden konuşup beklemek beyhude bir uğraş. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Huylu huyundan vazgeçmez.
Soran2 ayHaklısın
Hikayen üzücüymüş kurtulmana sevindim darısı başıma- 2 ay
Teşekkür ederim
, amin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
2 ayŞimdi tek taraflı dinlemek olmaz.
Mesela tartışmalarınızda çok ağır ifadeyi tekerrür ederek kullanmışsan, karşındaki alt bilincinde evde erkek var ibaresini yaratabilir.
veyahut, işinin yoğunluğunun yorgunluğunu dizi ile pc veya ps oynamakla veya işten sonra uyumakla geçirebilir. buna fırsat vermelisin.
Kadınların erkekleri anlaması da gerekiyor.
ha abartıyor hiç vakit ayırmıyor konuşmalısın. eğer ki konuşmuyorsa, ilgi beklentini dinlendir. bi süre sen de kafana göre takıl. sonra düzeliyorsa zaten o kendine gelmiştir.
öyle boşan bırak at diyenlere bakma. yuva kolay kurulmuyor, yıkılınca da insanda çok zaiyat bırakıyor.
00 Yorumla
İlk önce çok ciddi şekilde böyle giderse senden boşanacağım diye belirt eğer ki yine bir değişme yoksa bir kaç günlüğüne ailenin yanina gidersin ona rağmen hiç bir sekilde değişme yoksa o zaman bosanmanizin zamanı gelmiştir. 6 ayda evliliginiz bu hale geliyorsa çocuk daha yokken ileride bosanmaniz garanti. Erkeklerin çoğu birşeyleri kaybetmeden onun önemi çok anlamıyorlar.
01 Yorumla
Soran2 ayO da riskli değil mi ya boşanırım ya devam ederim hani kararı ona bırakmak istemiyorum
Yokluğum oluyor aile ziyaretime gidiyorum ama arada söylüyorum bu böyle devam etmez kendine çeki düzen ver diye yine aynı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYani okurken biraz normal karşıladım çünkü herkesin ilgi anlayışı aynı değil açıkçası ihtiyacı da mesela sizin ilgi anlayışınız anlaşılmaktır uğraşmaktır ama onunki hediyedir o öyle görüyordur ya da sizi ufak bir ilgi kırıntısı bile doyuruyordur ama ona bazen ne yaparsan yap eksik geliyordur herkesin ihtiyacı aynı değil gösterme şekli de konuşmanız iletişim açısından çok iyi ama pek bir faydası yoksa bu sizi yoruyorsa mesafe koyun derim bir süre çünkü 6 aylık evliyim demişsiniz bu çok az bir süre ve böyle zamanlarda olmaması gereken bir şey
24 Yorumla
Soran2 ayNormal derken karı kocayız insan bi sohbet eder insan bişeyler paylaşır ortak bişey yapmak ister bu işten geldiği gibi pc oturuyor. Ben evde yalnızım. Ev arkadaşı gibiyiz. Ev arkadaşları bile daha çok şey paylaşıyordur bu normal değil hiç değil
- 2 ay
Normalden kasıt ilgi anlayışının normal olması bu yani ona göre normal anladın mı yoksa yaptığı şey değil o tabiki yanlış ve senin isteklerini karşılaması gerekiyor ve zaten yazdım iletişimde kurmuşsun anlamıyorsa bir süre mesafe koymalısın anlatmak istediğim şey o
Soran2 ayMesafe iyi olur kesinlikle
Peşine düşmeyeceğim evde o yokmuş gibi yaşayacağım
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, eşinin ilgisizliği seni ne kadar üzdüğünü hissediyorum 💔😔 6 aylık evlisin, bu normal değil, haklısın konuşmakta. Bir kez daha sakin bir anda hislerini paylaş, "Bana özel zaman ayırmanı özledim" diye net söyle 🌹 Düzelme olmazsa birlikte romantik bir plan yapın, dizi yerine sarılmalı sohbetler deneyin. Baskı yapma ama bırakma da, evlilik emek ister ❤️ Sen başka ne denedin, anlat bakalım? 😘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
2 ayBu burada cevabini alabilecegim bir sey degil. Eşin is , hayat stresini pc oynayarak atiyor. Bende ilk evlendigimde Playstation ile yapiyordum sonra baktim hata var bir yerde kopukluk oluyor biraktim. Bunu duzgunce konusup toparlamaniz gerek akli basinda biriyse kendi anlamasi gerek aslinda
02 Yorumla
Soran2 ayBırakınca eşinle zaman geçiridn mi
- 2 ay
Evet sagolsun oda bana kafami dinlemem icin vakit yaratti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySalla gitsin bide yaşça büyük senden. peşinden koşacağına oyun oynuyor. genç erkek alsaydın keşke yaş aldıkça huysuz oluyolar. bi yerden sonra gezmek dolaşmak istemicek.24 yaşında kadınsın erkek senin tribini nazını çekmwk istemez. yaş almış erkek yaşayacağını yaşamış zaten sana ilgi vermez
11 Yorumla
Soran2 ayO da doğru boşayayım gitsin
2 ayŞimdi böyle kabul edersen öyle devam eder. Tavrını koy son gerekirse evi terket kendini düzeltirse son bir şans diyerek eve dön. Düzelmişse ne ala düzelmemişse çocukta yokken sal ipini gitsin. İnsan mutlu olmak için evleniyor adamın yemeğini yapıp donunu yıkamak için değil baktın olmuyor geri iade edeceksin nokta.
24 Yorumla
Soran2 ayÖyle çok haklısın bacım
- 2 ay
Allah yardımcın olsun canım😄
- 2 ay
Emoji yanlış oldu silemedimde kusura bakma. Gülünecek bişey yok durumda
Soran2 aySağolasın canım yanlış anlamam teşekkür ederim inceliğin için
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ooo daha 6 ayda böyle olduysa onla seneler geçmez buarada çok uzman değilim ama bu tür durumlar boşanma sebebi kapsaminda diye biliyorum çok uzman değilim elbet ama emsal bir dava okumuştum konuyla ilgili ilgisiz eşle ikgili yani kadin haklı çıkmıştı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Yani hic cinsellik yok mu? O kadar da olmamasi lazim. Oyun oynamasi eski bir aliskanliksa bu normal ama sana da gelmesi lazim. Bence bir uzman tedavisi icin karsina al konus onunla.
01 Yorumla
Soran2 ayCinsellik başta normaldi son aylarda nadir
Hep oynuyor önceden de oynardı ama artık evli sınırı olması lazım
Pcye sarılma sebebi yalnız olmasımı? Yani ona arkadaş canlısı yaklaşmayı denedinmi? İyi tanıyamamışsın bence onu. Oynadığı oyunu söyle akşam konuşup sebebini öyreneyim:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
2 ayevlilikte önemli olan o ilgi sevgi saygı zaten onlar olmayınca evlikte arayış başlar huzursuzlu kbaşlar ilgisizlik başlar erkekler genelde bu yüzden hep kaybediyor
00 Yorumla Valla sürekli ilgilenmek sadece sevenlerin işi ama bazısı sevildiğini kelimelerle duymak istiyor bu da saçma
02 Yorumla
Soran2 aySevilmedik demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. KS diye bir site var. Orada hesap açıp bunu gizliden sor. Eminim ki sana gerekli desteği verecek çok üye çıkar 😉
04 Yorumla
Soran2 ayHaklısın
Soran2 ayİçelim buna hayır demem
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
2 ayBöyle erkekler sonra aldatıldım diye ağlıyor kadın ne yapsın ilgi göremeyince ilgi verene kaçıyor
12 Yorumla
Soran2 ayAynen öyle. Hak ediyor işin kötüsü
- 2 ay
Yaptın mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYani bu kısa sürede böyle olmasıda garip... insan cinsel olarakmduygusal olarak evlenir. Bunlar yoksa zaten o evlilik monoton ev arkadaşlığındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAslında hani tam cicim ayları çok 20 yıllık evli değilsin sonuçta onlar bile şikayetçi olmuyor eşinle ilgisizliğinden bence biraz zaman var baktin olmuyor verirsin ayarı
04 Yorumla
Soran2 ayOlmuyorsa boşanayım ama ne kadar zaman vereyim
Cevap sahibi2 ayNe kadar zaman vereceğini onu senin bilmen gerekiyor dediğim gibi mutsuz isen daha fazla mutsuz olmana gerek yok ya da seni kaybetme korkusu yaşattır belki bir şeyler düzelir olmuyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Soran2 ayAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi2 aySenin için en hayırlısı neyse o olsun umarım mutlu olursun teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Söyledikten sonra hala bir şey yapmıyorsa o kadar da sevmiyordur
08 Yorumla
Soran2 aySadece 1 bölüm dizi izleyelim beraber diyor o kadar
Soran2 aySohbet etmek ve ortak bişeyler yapmak bazen dışarıya çıkmak
Soran2 aySöyledim ama değişmedi
Soran2 ayTamam dedi çıkıyoruz ama kafede otursak telefona gömülüyor
Gizli Üye(30-35)2 ayBenimle aynı durumdasın ekle istersen konuşuruz sorunu beğendim ordan bulabilirsin
31 Yorumla
Soran2 ayTamam bacım
Gizli Üye(18-24)2 ayİstediğinde verme bak gör nasıl ilgileniyor o zaman köpek olur
38 Yorumla
Soran2 ayVermesem kendi kendine yapar hiç sorun değil bence
Cevap sahibi2 ayNiye kocan gay mi
Soran2 ayGay değilde kendi kendine de yapar
Cevap sahibi2 ayTamam da neden yani evli yanında elinin altında eşi sen varken mastla hangi erkek yapar deli mi bu adam ayy sinir oldum kocana.
Aşkım kocan bozuk değilse gay falan da değilse bence hiç bir erkek yapmaz başka biri de yoksa tabi.
Esin ilkin mi senin.
Benim eski sevgilim de bana bir süre ilgisizdi falan ama ilişkimiz düzenliydi bende vermeyince hiç bir şey demeden kendiliğinden ilgilenmeye başladı erkekler normalde karşı koyamaz bunlara tabi ilgilenmeye başlayınca da bi güzel onu odullendirdim sonra zaten bir daha yapmadi yapamadı
Soran2 ayAnladım bacım tamamdır dediğini deneyeyim madem
Cevap sahibi2 ayBalim ben dedim diye yapma icine de sinsin yani. Ben benimkine mesela frikik falan veriyordum bunlara kuduruyordu karsi koyamiyordu benim de tabi hosuma gidiyordu onu cildirtmak o hallerini gormek ilgi gostermesi falan gorecektin nasil iltifatlar bilmem neler ksdjf
Bazen seksi bi foto atiyordum sonra zaman gun ayarlamak istediginde yalandan isim gucum var o gun olmaz o tarih olmaz diyip biraz surunduruyordum hani bu da tabi onun aklinda kaliyordu karpuz kabugunu sokuyordum yani aklina senin anlayacan en son veriyordum falan hani sende biraz kadinligini konustur bence ise yarar diye dusunuyorum eger kocanda bi sikinti yoksa tabi yardim fikir falan istiyorsan da yazabilirsin elimden gelidigince yardimci olmaya calisirim
Soran2 ayBelki de kadınlık bilmiyorumdur kafam darmaduman bacım...
O sevgilinle ne durumdasın
Cevap sahibi2 ayeski sevgilimdi canim Şu an gorusmuyoruz, o zaman ki yasanilanlari anlatiyorum.
Neler yapiyorsun ya da yaptin anlatmak istermisin ki
2 aySiz aynı evde nefes almak için evlenmişsiniz
Kesinlikle kendine gel ve bunu onunla konuş
Eğer hala düzelme yoksa ailesinden yardım al ya da ayrıl21 Yorumla
Soran2 ayHaklısin bacım son öyle olacak kesin
Gizli Üye(30-35)2 ay3 senelik evliyim aynı durumlar maeleswf bendede var bizimki evde çalışmıyor ilten eve geliyorum bazen yemek olmuyor ya da eve gelince dışardan söylüyor anlatıyorum anlamıyor bir düzen kuramadı çamaşır ütü konusuna gelince bazen diyorum ki örnek bunu giymem lazım ya kirli oluyor ya yıkanmamış yıkanmış çamaşırlar götürüp olduğu gibi koltuğun üstüne döküyor katlama yok ordan alıp kendim ütüleyip giyiyorum vs vs sonra kavga çıkınca da suçlu olıyoruz maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
2 ayDuzelmedi ise zaman ver biraz daha ikinci uyar ini yap sonra eline boşanma celp ver
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayAdam yakışıklı sonuçta istediğini yapar karışamazsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6 aylıkta böyleyse bu iş çok Zor ilerler. Kadın boş bırakılır mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
2 ayOtur konuş bence, daha yeni evlisiniz, böyle olmaması lazım, evliliğe adapte olamadı muhtemelen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. En azından bir yıl bekle. İçinde keşke kalmasın ama mutsuzsanda bu hep böyle gider değişmez.
00 Yorumla
2 ayBaşka ilişkilerde mutluluğa için gidiyor mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 aySal bence. Üstüne ne kadar gidersen o kadar b*ku çıkar o işin.
00 Yorumla
2 ayDaha cicim ayları sizin çok erken böyle davranması sizden soğudu mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Daha 6 aylık iken böyle iseniz geçmiş olsun sana.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 ayTekrar konuş bence daha yeni evlisiniz. özel hayatınız nasıl
00 Yorumla
2 ayEvlenmeden öncede böyle iyi yoksa evlendikten sonramı böyle oldu bunu degerlendirme lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayPeki evlenmeden önce bu huyunu Gerçekten bilmiyor muydunuz ya da evlenmeden önce size ilgi gösteriyor muydu
09 Yorumla
Soran2 ayBiliyordum da ilgi gösteriyordu değişti
Cevap sahibi2 ayAnlamıyorum gerçekten ben insanları hani evlenmeden önce her şey güzel evlendikten sonra ne değişiyor ki. Sevdiğin insana zaman ayırmak sevdiğin insanla sohbet etmek ne yaptığımı sormak birlikte vakit geçirmek film izlemek eğlenmek dışarı çıkma bu kadar mı zor
Soran2 ayHerkes değişiyor ama değişimin yönü (pozitif, negatif ) önemli
İlgisizlik öldürür...
Cevap sahibi2 ayÖyle ilgisizlik öldürür. Hani insan şunu düşünüyor Ben ilgi görmeyeceksem sevdiğim insana zaman geçirmeyeceksem niye evlendim ki o zaman. Tek başıma da kalsam ben evde bu şekilde yalnız bir şeyler yaparım değil mi
Soran2 ayEvet yalnız olsam daha iyiydi.
Yalnızlığı sevmeme rağmen evlendim karşımdaki de adam değilmiş. Gül gibi kadınım kendisine baksa çirkin bişey insan elde tutar karısını bi
Cevap sahibi2 ayGerçekten anlamak çok zor. Hayır bir de kendini de ifade etmişsin ona gerekli uyarıları da yapmışsın. Kolay bir şey değil bu yaşadıkların. Peki ne olacak bu şekilde ne düşünüyorsun? Bu arada hani yine bir şeyler için uğraş bence baktın olmuyor ondan sonra kararını verirsin. Burada genelde insanlar böyle durumlarda sırf sana yakın olmak için sırf sana yaranmak için hemen ayrıl vesaire derler. Lütfen sen onlara bakma
Soran2 ayDaha çaba göstermem o çabalasın bıktım valla
Son bir şans biraz daha bakayım olmazsa boşarım
Cevap sahibi2 ayYani zaten bu şekilde devam etmenin bir anlamı yok. Hayır gerçekten çok saçma bir insan eşiyle zaman geçirmeyecekse neden evlenir ki. Peki mesela dışarı çıkıyor musunuz hiç birlikte bir şeyler yapıyor musunuz mesela atıyorum bazen dışarıda yemek yemek ya da bir sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi
Soran2 ayDışarıya nadiren çıkıyoruz ama telefona gömülüyor
Gizli Üye(36-45)2 ayHiç ilgilenme bir sÜre, kendi haline bırak. Takıl nete yol say onu.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBu şekilde devam edecekse ayrılmak en mantıklısı.
Kendini bile mutlu edemiyor seni hiç edemez. Yol yakınken dönmelisin
00 Yorumla
2 ayİlk zamanlar bende bocaladım iş yeri kapatmıştım borç vs ama sonra kendi adıma toparlandım tabi bazı sorunlar hala devam ediyor aranızda çözün sorunu sakın aile arkadaş vs sokmayın araya
07 Yorumla
Soran2 ayNe kadar zaman sonra düzeldin mesela
- 2 ay
3/4 ay sürdü ama Eşimde problem var şimdi de 😂
Soran2 ayDüzelir umarım
- 2 ay
İnşallah ama konuş onunla adam gibi belki maddi olarak kendini zorda görüyor seni mutlu edememek vs düşünceler onu yıpratıyor olabilir
Soran2 ayNe düşünmesi umrunda bile değilim pc oyunundan kalktığı yok
- 2 ay
Yanlış anlama ama acaba başka bir yerde karnını doyuruyor olabilir mi ya da fiziğini beğenmiyor olabilir kilo ya da orantısız fizik vs kaynaklı
- 2 ay
Olabilir mi
Gizli Üye(36-45)2 aykonuş bence 6ayda senden bıkmış olamaz herhalde
07 Yorumla
Soran2 ayKonuştum aynı
Cevap sahibi2 aycocuk yapma sakın
Soran2 ayYapmam bundan
Cevap sahibi2 ayyol yakından de ayrıl yaşında sanırım 36 45 hemen başka bak zaman gecio
Soran2 ay24 üm
Cevap sahibi2 ayhee tamam yanlıs girmişsin ozaman
Cevap sahibi2 aysoruyu beğendim 49... benim yazsana
2 ayKlasik erkek. Evliliği seks yemek yatak olarak gören klasik erkek insan olanı az
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Tercihleri farklı olabilir heyecan yaratmaya calıs ya da agzından laf alabilirsin
00 Yorumla
2 aySen nasıl yaklaşıyorsun hazırlıyor musun kendini giyim koku falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ay8 yıllık evliyim benimde eşim aynı gülmüyor konuşmuyor cidden çekilmiyor ama işte bağlayan şeyler var
014 Yorumla
Soran2 ayÇocuk gibi değil mi
Evde yabancı gibi olmak çok saçma ya
Cevap sahibi2 ayEvet çocuk. Tam da benzer bir durum yaşadım üzerine sormuşun. Ya gülmüyor konuşmuyor sürekli yüzü düşük soruyorum birşeymi var yok diyor yıllardır böyle hayat enerjimi sömürdü
Soran2 ayPozitif olup bişeyler paylaşsa keşke
Bizde çocuk yok allahtan
Cevap sahibi2 ayyapma kesinlikle dönüşü olsun bari. Evet ya pozitif olsa takılsak gezsek yok odun gibi. zaten cinsellik desen o da ölü
Soran2 ayNe olacak sonumuz böyle
Cevap sahibi2 ayMaalesef belli aldatıyor ya da deniyor bunu veya işte böyle platformlardan dertleşiyor
Soran2 ayO çirkinliğne kimse bakmaz ya
Cevap sahibi2 ayAnlayamdım
Soran2 ayEşim çirkin aldatmak istese de kimse bakmaz bence
Cevap sahibi2 ayHmm o değil ya sen ya da ben demek istedim. Onlar hallerinden memnun bence
Soran2 ayAnladım dertleşsek iyi olurdu aslında
Cevap sahibi2 ayDilersen dertleşelim
Soran2 ayOlur gizliliği açabilirsen ulaşırım
Cevap sahibi2 ayAçtım
2 ayberaber ıssız bir otele vs gidin telefon vs olmasın
00 Yorumla
2 aydüzelmiyorlar maalesef bizimkide aynı
14 Yorumla
Soran2 ayNe yaptın peki
- 2 ay
7 yıllık evliyim 6 yıldır aynı 3 sene destek aldık gene değişim yok evde arkdaş gibi yaşıyoruz resmen karı koca bagımız yok
Soran2 ayBoşanmak peki?
- 2 ay
zora sokuyor onuda
Gizli Üye(36-45)2 ay6 aylık koca bunu yaparsa sana hayat geçmez ki... Yatakta da mı ilgisiz...
00 Yorumla
2 ayevlenmeden once de mi böyleydi
03 Yorumla
Soran2 ayDeğildi
- 2 ay
maddi acidan bi problemi var olabilir mi genelde erkekler oyle durumlarda romantizmden uzaklasıyor
Soran2 ayMaddiyat normal
2 aySevgilik döneminde böyle miydi
10 Yorumla
2 ayAyrıl gitsin içinden gelmiyor demek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayher zaman böyle mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Üzerine gitme ama sende ona karşı ilgisiz davran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayBir kaç gün yatakları ayır
00 Yorumla Aranızda yaş farkı çokmuş
00 Yorumla
2 aySizin gözünüz dışarı kaydı mı hiç peki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayBazı erkekler genetik öyle dirler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 6 yıl olsa neyse de 6 ay nedir!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayEvliler şikâyetçi bekarlar şikayetçi n'olacak şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayOturup güzelce tekrar konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBence sen ona ilgi gostermiyorsun kendini kandirma buraya yaziyorsan sorunu kendinde araman gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 2 yolu var olmazsa çare belli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 6 ayda böyleyse :D ohooo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayİlginç bir durum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayYedek bul takıl hayatını yaşa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySeks hayatınızdamı kötü?
05 Yorumla
Soran2 ayKötüleşti evet
Cevap sahibi2 ayAnlaşmazlık yaşadığınız bişeylermi oldu. Şiddetli kavgalar boşanmanın eşiğinden dönmek gibi şeyler oldumu?
Soran2 ayOldu evet
Cevap sahibi2 aySoğumuş eşin senden.
Cevap sahibi2 ayKendini kapatmış. Biz erkekler kendimizi kapatırız. Depresyona girdiğimizde kendimizi ifade edemiyırsak anlaşılmıyorsak içimize kapanırız
Gizli Üye(45 üstü)2 ayYaslariniz kac?
01 Yorumla
Soran2 ay24-32
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım