Eşime bu konuda nasıl davranmalıyım?

10 aydır evliyiz. Evlendiğimiz ilk aylar borcumuzu bitirmeye çalıştık. Altınları bozduk vs. Çok şükür bitti. Tam dedim artık kazandığım parayı biraz yiyebilicem. O sırada eşimin bilgisayar isteği başladı. Hadi tamam dedik bilgisayarini ödedik. Sonra telefonu bozuldu telefon aldık onu ödedik. Ben daha kendime bir kazak bile almadım evlendiğimden beri. Doğum gününde bir maaş harcadım ona. Ama yok sıra bana hiç gelmedi. Az önce dedim ki yarın arkadaşımla alışverişe çıkıcam biraz kalan maaşımla biseyler alicam kendime. Olur da param biterse senin maaşın ayın birinde yatıyor ya bana biraz gönderirsin dimi o zaman aşkım dedim. Ne bitmesi ya saçmalama dedi. Hesabında var para ne harcican da bitireceksin yok öyle bisey dedi. Ve bi anda gözümde bitti. Mesele para göndermesi değildi cömert bir dil kullanmasiydi. O bilgisayar alacak diye bilezik bozdum ben. Feda olsun senin mutlulugundan daha mı önemli dedim ona. Oysa hemen yok öyle şey falan diyor. Ben ne yapayım şimdi buna. Yarın iptal ettim alışverişi arkadaşıma söyledim. Bütün hevesim kaçtı. Sizce ne diyeyim ben buna

Eşime bu konuda nasıl davranmalıyım?