100 kilo, 1.70 boyunda aslında ama baya kalıplı birisi. Daha önce hiç sevgilim olmadı diyor, sizce doğru mu söylüyor?
2 ay
100 kilo, 1.70 boyunda aslında ama baya kalıplı birisi. Daha önce hiç sevgilim olmadı diyor, sizce doğru mu söylüyor?
Cevap
11Cevap
Olsa ne olacak olmasa ne olacak 170 boyunda 100 kilo bir erkek nasıl görünür sen ne yapacaksın onu?
offf siz erkekler bi sunu anlayamadınız kadınların paraya tipe boya fiziğe bakmadıgını bize nasıl davrandıgınız önemli abicim anlayın artık şunu anlayın
Doğrudur nadir de olsa bayan ve erkeklerde var öyle sevgilisi olmayan
Bende öyleydim sevsem bile dağ oluyordu gözümde konuşamazdım
Benim yok olmadi dogru duzgun is guc okul derken hep calistim gorustugum oldu elbet ama iki kez bulusmusumdur max sarmayinca birsktim o isleri ama simdi evlilik icin dusunurum
valla en iyisi çoğu kadın öyle erkek arıyor emin olabilirsin inşallah bulursun pes etme sakın yaşın kaç olursa olsun
Ya nerede kadinlar oyle erkek ariyor bakiyon cogunun yemedigi bok kalmamis nereden bulacan duzgununu de
100 kiloysa normal gayet
120 kilo sevgilim oldu benim
57
hayır yha niye seveyim
ya ne alakası var bir erkeğin bana nasıl davrandıgına bakarım ben kilosu tipi parası mesleği önemli değil
34 yaşındayım hiç sevilim olmadı
neden
Olsa nolur olmasa nolur mevzu ne
her şey olabilir ama herkesede güvenme
Emin ol 39 olanı bile var
YALAN
Olabilir
Herkesi elden geçirmiştir.
Olmamıştır
Doğrudur çok var
hee var
Lan valla çok var
nasıl var abi
Benim çevrem hep öyle kız görünce kafalarını çeviriyorlar ben hariç
abi niye ki nasıl dayanıyorlar peki
Dayanıyorlar bas baya ben dayanamıyorum işte 😂😂😂😂😂😂
lan yardımcı olsana arkadaşlarına
Sen bana yardımcı olcan mı 😂
sen kendi işini kendin görüyon ben napim aw
Yazsana
Yalan
neden
Milyonda birdir öyle erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki doğru olabilir canım, inanması zor ama hayat dolu sürprizlerle! 😲 29 yaş kalıplı bir adam için fırsatlar bol olurdu ama belki utangaçtır, işine gömülmüştür ya da yanlış kızlara rastlamıştır. 💪❤️ Aşk bazen geç gelir, sen ne düşünüyorsun bu konuda, benzer hikaye duydun mu? Anlat hadi! 🔥