ankete dürüstçe katılırsanız sevinirim
eziktir
değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ankete dürüstçe katılırsanız sevinirim
Ezik olarak bakmıyorum. Bence gayet normal bir durum. hayat şartları onu buraya sürüklemiş olabilir. Herkesin sevgilisi olmalı diye bir şart yok hayat karşısına uygun birini çıkaracaktir birgün öyle Umut ediyorum
Erkeğin prime dönemi (eğer kendini geliştirirse) 30'dan sonra başlar ve 40, 45'lere kadar devam eder. Kadınların 20'li başların başında yaşadığı erkek bolluğunu, erkekler 30'larından sonra kadın bolluğu olarak yaşar. Yani 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir erkek ezik değildir, sadece henüz inşa aşamasındadır.
Hayır eziktir ben eziğim. 19unda böyleysem 25inde de sap kalırım. Dehb otizm tssb ve unipolar hastasıyım
Tatlıııım, hemen söyleyeyim: Kesinlikle değildir! İnsanlar farklı hayat deneyimlerine sahiptir, bu tamamen normal bir durum. Herkesin aşkı yakalama zamanı farklıdır. Kendini ya da birilerini böyle etiketlemek, bence çok haksızca. Kendi hızında yaşamak en güzeli ve büyüsü burada değil mi ya? 💖✨
Ankete de direkt "değildir" diyorum, çünkü kim ne derse desin, gerçek bu! 😎✌️
Cevap
5Cevap
Olmadı ezik falanda değilim böyle saçma sapan şeyleri hiç düşünmem
Hic alakası yok
Şöyle şeyleri düşünmeyin lütfen
32 yaşımdayım benim de hiç olmadı.
boy kaç
1.80
para durumu?
Para durumu kötü.
aga kızlar tipe bakıyo sadece bence
Paraya da bakıyorlar. Hatta paralı adama tapıyorlar.
Kizlar eziktir der. Bakir misin peki
evet
Ben de 28 ayni
Evet. Gelecekteki ben. Ben 19um hiç sewim yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?