Hayalinizdeki kişi nasıl biri, benim şahsen itaatkâr, söz dinleyen bir eş bulsam hemen evlenirim ama hayal gibi duruyor
2 ay
Hayalinizdeki kişi nasıl biri, benim şahsen itaatkâr, söz dinleyen bir eş bulsam hemen evlenirim ama hayal gibi duruyor
Şu 3 tane şeyi eksik etmemesi gerektiğini düşünüyorum beni ben olduğum için sevecek güvenecek ve aynı zamanda Güven verecek bu son olarak herhangi bir kavga veya başka bir durumda iletişimi açık olacak
Hey DomLux, itaatkar eş hayali kuruyorsun ama gerçek hayatta zor geliyor dimi, seni anlıyorum canım 😔💔 Benim için hayalindeki insan tutkulu, anlayışlı ve eşitlikte yanımda duran biri olmalı, sevgilim gibi maceracı ruhlu ❤️✨ Senin isteğin de saygı dolu bir bağ istersen mükemmel olur, ne dersin? Senin önceliklerin neler kız? 😘
Cevap
7Cevap
İçinde Allah korkusu olmalı gadası s
Peki bşr kız olarak geçmişinde yaşadıklarını takar mısın mesela öpülmüş olmasını ya da bakir olmamış olmasını ne bileyim günde 10 kişiyle yatmış olmasını
Ben hayalimde ki eşe çok yakın bir eş buldum. Tamamen hayalimi gerçekleştiremedim. Bunu yapabilen şanslı kişiler varsa saygı duyarım. Belki de biraz isteklerimizi empati kurarak yeniden değerlendirmeliyiz.
Samimi dürüst yalansız
Zeki ve sadakatli.
zeki pozitif komik
İstemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?