Hayatınıza dahil olacak insan nasıl birisi olmalı?

Temiz kalpli anlayışli sıcak biri olmalı tabi 😊 ben bi insanın ilk önce huyuna çok dikkat ederim misal örnek veriyorum kız çok güzeldir ama kibirli ise o kız gözümde zerre değeri olmaz kibirden nefret ederim gelelim durumuma yok be ya belkide hayatıma hiçbir kız dahil olmaz çünkü benim gerçek en çok sevdiğim oldu oda geçmişte kaldı 😥 semra hoca ah ah zaman ⏳ eğer yıl farkı olmasa böyle tek taraflı olarak kalmayacak di sevgim tamam kesin olur da demiyorum ama şansımı denerdim açılırdım yani aşık olduğumu ben şuna anlam veremiyorum normal de herkes de olduğu gibi zamanında çoğu kızdan etkilenme oldu tabi aşk olmadığından geçici hoşlanti geçti bitti ama semra özdamar ı gördükçe nedendir bi türlü vazgeçemiyorum çocukluğum da hababam sınıfı sınıfta kaldı serisi de gördüğüm o günden beri çok etkilendim bu nasıl hoşlanti geçici olsa yıllar sürmezdi şu an bile devam ediyor yıllardır etkilenme aşk
Bunu ben bilemem büyük konuşmak istemiyorum gönül herşeyi ister illaki eksikleri olacaktır kusursuz insan aramıyorum beni anlamalı anlayış çok önemlidir saygılı olsun hissetirsin yani ağır başlı mütevazi kültürüme uyum sağlamalı açık ya da kapalı fark etmez ama özellikle aileme karşı yaklaşımı iyi olmalı çünkü; Aileme karşı iyiyse bana karşı da kendi ailesine karşı da iyidir yeri gelecek gülecek yeri gelecek üzülecek benimle.(Sorunlarımız olduğunda sırtını dönmeyecek net olacak çözüm bulmaya çalışacağız birlikte.)
Aman aman çok yakışıklı olsun, kara kaşlı, kara gözlü, kaslı falan kafasında değilim:)
Elbette ilk görüş önemli. Dıştan benimde biraz olsun hoşlanmam lazım. Ama karakter işte istediğimiz karakteri biraz zor buluyoruz.
Benim hayatıma dahil olacak insan şu şekilde olmalı. Bana seni seviyorum, sana değer veriyorum demesi heyecanlandırmaz. Bana bunu yaşatması lazım. Ben onu kendimden daha çok düşünüyorsam, onunda beni düşünmesi gerekir, gerekli olduğu yerde fedakar olması lazım. Her şeyden önce, bel altı düşkünü değil, kalp ve sevgi düşkünü olması gerekir. Bana ben olduğum için yaklaşsın. Beni bir cinsel obje olarak görmesin. Her şeyden önce, saygı ve sevgi çerçevesinde benimle konuşsun. İşte o zaman benim baş tacım olur. Tabi bunlar her iki taraf için geçerli..
Seninle burçtaş olduğumuz için şu satırları ben yazmış gibiyim şu anda 😄🥰 İsteklerimizin çoğunluğu aynı gerçekten. Umarım gönlüne göre birisi karşına çıkar ❤️
Birbirimiziiii çok iyi anlıyoruz...
Birbirimizi görmesekte, duymasakta, yan yana gelmesekte..
İnan kalplerimiz aynı bunu hissediyorum bende. İkimizinde gönlüne göre olsun ❤❤❤
Kesinlikle aynı düşünüyorum.. Uzaklardaki kayıp ikizim 😄 İnşallahhh canım 🫶🏻❤️
😇😇😇🥰🥰🥰
Eig için teşekkür ederim kraliçeeemmm❤️❤️❤️❤️
Rica ederim fıstığıım ❤️😘
saygılı sevgisini belli eden kültürlü seviyeli dinine ve vatanına bağlı karakteri oturmuş edep görgü bilen dürüst ve tabiki abartmadan kıskanç ve korumacı olmalı ayrıca ciddi düşünmeli bir de yüzbaşı savaş cebeci ya da yüzbaşı cihangir olmalı mdcmkdşmcdskmcs
Görüş
40Görüş
Olgun olmalı kısa ve öz
Cesur, zeki ve empat bir insan olmalı
başka bir şey kalmadı zaten
@Khadimdost bravo zeki bir adamsın, bu üç şeye sahipse her şey var demektir
Kendim de o şekilde olduğum için kendime uygun bir insan olmalı tabi ki de.
@Khadimdost kendimde o şekilde bir insan olduğum için kendime uygun olsun isterim tabu ki.
Karakteri benimkiyle aynı ya da çok benzer olmalı, dış görünüş aramıyorum. ya da güzellik ve fizik aramıyorum. sadece çok iyi anlaşmalıyız ve mutlu olmalıyız. güven ve saygı da olmalı. yani sanki uzun zamandır birbirimizi bekliyormuş gibi olmalı. leb demeden leblebiyi anlamalıyız o derece. uyum olduktan sonra zaten diğer her şeyin kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. ve eğlenceli ve esprili olmalı bende öyleyim çünkü, :) mesela ben film izlemeyi ya da dizi izlemeyi seviyorum sadece sevdiğim kadın ile eğlenmek gezmek anı biriktirmeyi seviyorum. bütün bunları birlikte yapacak birisi olmalı. ve aynı zamanda görmesek bile birbirimizi özlemeli ve merak etmeliyiz. aynı zamanda. sahiplenici olmalı ama aşırı kıskanç olmamalı. çünkü o zaman anlaşamayabiliriz
Çok güzel anlattın :)) Umarım gönlündeki insan en kısa zamanda karşına çıkar 🙏🏻
Teşekkür ederim umarım sizde gönlünüzde ki ya da sevginizi hak eden birisiyle karşılaşırsınız :)) 🙏
Çok teşekkür ederim 😇🙏🏻
Mükemmel olmasına gerek yok. Haysiyetli şerefli onurlu biri olmalı, ucuzluklara mahal vermemeli, karakterli zeki ve insani duyguları gelişmiş olmalı. Kibar olmalı. Çok güzel olmasa da şöyle insana bakınca derinlemesine incelemeyi istetmeli. Yani öyle ahım şahım güzelliği olmasın, bana çok güzel gelse yeter. Ki nerd tipleri de çok güzel buluyorum. Gösteriş seven zavallılardan olmak yerine her şeyin farkında olan ve boş şeylerle uğraşmayan aklı başında, çözümcü ve romantik biri olmalı. Başka türlü anlaşamayız.
Saygıdeğer hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerin hayatına dahil olduğuna göre kendime en huzurlu yalnızlığı dilemekten başka seçeneğim kalmıyor. 😊
galbi güzel olşun benim gibi sessiz sakin sinirlenmeyi bilmeyen her an her şeyle mutlu olabilen eğlenceli biri olsun yeter herhalde aslında yazacak çok şeyim varda şansımı düşürüyor yazmiyim o yüzden. dd
Allah korkusu olan vicdanlı merhametli alkol karı kız sigara vb kötü şeyler olmayan hayırlı bir insan evladi
Yani öncelikle beni gerçekten sevmeli sadakatli olmalı. Onun dışında kafa yapılarımızın ve hayat görüşlerimiz aynı olmalı. Bunlar varsa onu hayatıma alabilirim.
Güven vermeli, dürüst olmalı , sadık olmalı ve put gibi olmamalı
Bana kendimi çok özel hissettirmeli. Alışılmışın dışında şeyler yaşatmaları. Eğlenmesini bilmeli, alkol almalı 🤤 Birçok şey var da hayatıma kimseyi almayacağım için kendimi şu an yormak istemem yazmakla haha
Empati yapabilen dişil enerjisi yüksek biri.
Merhametli anlayışlı hatalarıma kırmadan uyaran beni seven deger veren ve ten uyumu uz mukemmel olan
Kafa yapısı benim gibi olmalı. Yani biraz rahat, çok kasmayan biri
Vicdanı temiz, çağdaş kişiliğe sahip, modern zihniyet olmalı...
Güven vermeli bana guvenmedgm kişiyi hayatıma sokmam. Güven vermekte cinsellik konuşmaktan geçmiyor yani
Bana güzel olmalı.
Şahsına münhasır olmalı.
Kendi hayatını yaşamaya calışmalı.
ne istediğini bilen bana hissettiren biri olsun yeter
Kaliteli bir insan ve kaliteli bir hayatı vede kültürlü biri olmalı.
Eğilip bükülmeyen, beni düzeltmekten çekinmeyen, yere sağlam basan biri olmalı
Bu aralar buna kafa yormuyorum.
En İyi Görüş