Hayatınıza alacağınız kişinin hangi detayları uyumlu olmalı? Nasıl biriyle evlenmek istersin?

Hayatınıza alacağınız kişinin hangi detayları uyumlu olmalı? Nasıl biriyle evlenmek istersin?
Genel olarak Evlilikve sevgililik şartlarım şöyle :
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesiile 66. maddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Benim aynı ;kariyer/ gelire sahip olmalı.
Bu şartın, evliliğe gitmeyen sevgililikte olması zorunlu değil.
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
Bu şart, sevgililikte de olacak
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
Bu şart, sevgililikte de olacak
Bu durumda cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz
Bu şart, sevgililikte olmasa da olur. Sonuçta aldatırsa terk etmek, zor değil. Boşanmak ise, kolay süreç değil.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !!
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
Enerjilerimiz ve isteklerimiz aynı değil uyumlu olsun, kendimizin bir kopyala yapıştırıyla konuşmak ikimizin de hayatını monotonlaştırır ve benim “ilişki”yi anlamlandırdığım mananın amacına uymaz aslında. Sanki bir birimizin varlığında olan eksik bir parçanın yerini tamamlayıp ikimiz bir aradayken karşılıklı bir bütünü oluşturuyormuşuz gibi hissedelim istiyorum. Bunlar dışında hayatıma girecek kişiye güveneyim istiyorum, kendi cinsiyetinin ve hayatımdaki yerinin sorumluluklarını bilsin istiyorum (koruma-sahiplenme vs.), zeki olsun istiyorum. Ben de onun fiziki olarak karakter olarak her anlamda tam aradığı istediği bir kadın olayım, beni tanıdığında “işte bu” desin istiyorum. Bazı yanlış zamanlara, yanlış duygulara kapılıp yanlış bir kişiye karşı “kendimi kandırıp” yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Gerçekten istediğimle olmak istiyorum
anlayışlı, merhametli, hayvansever, saygılı, eğlenceli, bakımlı, vatansever, yürekli, karakterli, tripsiz, bebeği gibi seven, kıskanan ve sahiplenen, bana beybii dışarıya maçoo
Cevap
36Cevap
Ortak kültür
Ortak mizah
Hayata aynı pencereden bakma
Sorumluluk sahibi, mücadeleci.
Hem kafa olarak hem ten olarak tamamen uyuşmamız gerekir.
- Video oyun ve teknolojilerinden anlayan
- El ve ayakları güzel olan ve 37 numara giyen
- Yengeç burcu olmayan ve açık saçlı olan
- Sosyallikten ziyade evcimen bir kız
- Tercihen terazi burcu
- Gerçek veya çakma sarışın olmayan
- Oyun kültüründe cs go ve lol oynamaktan ibaret olmayan
- Değişikliklere açık ve yadırgamayan
- Maddiyata değil maneviyata önem veren
- Kıskançlık konusunu abartmayan
- Sevdiğini tatlı tripleriyle süsleyen
- Benim gibi bir odunu yontulayacak bir kadın
- Çocuk ruhlu olan
- 1.60 ila 1.65 boyu arasında kilolu olmayan
- Sigara ve alkol kullanabilir abartmadığı sürece
Yalan söylemeyen, egolu olmayan, herşeyi karşıdan bekleyecek kadar gururlu olmayan, mücadele edebilen, her zaman yanımda olabileceğine inandığım biri olması lazım. Piyasadakiler gibi olmaması lazım yani. Hepsi aynı fotokopi makinasından çıkan seri üretim A4 gibi çünkü. :))
Hayatıma alacağım kadın benim gibi olmalı kafa olarak uyumlu olmalıyız düşünce yapısı olarak da.. birde eğlenceli komik olmalı ne istediğini bilmeli.. ve yaş olarak da olgun tercih ederim.. daha iyi anlaşıyorum çünkü.
Sadık, dürüst, eğlenceli, bilgili. Mizah anlayışımızın ve hayata bakış açımızın uyumlu olması , ortak hayaller kurabileceğim birinin olması seçim sebebim olacaktır. Olmayacaksa hiç olmasın daha iyi
Sabirli güvenilir gozu benden başkasini gormeyen sadık çok guzel seven kiskanc sahiplenici
Bunlarin hepsini bi arada bulmak imkansiz gibi birsey
Karakteri sağlam çılgın eğlenceli konuşkan pozitif daha çok var ya ☺️
Kalbi güzel değer nedir bilen vefakar dünya malına tapmayan hayatın ölümlü olduğunu bilen bir hayat arkadaşı
Kafa dengi olmalı ve mümkünse az sorun çıkarsın çünkü cidden huzurlu olmak istiyorum gına geldi toksik ilişkiden.
Almıyorum kafam rahat, kimse uymuyor ya yaşı ya işi gücü ya şehri, değer desen kimse bilmiyor kadın nasıl sevilir bilen yok, ben yokum herkes kimi bulursa bulsun
Çok fazla tarif yapmaya gerek yok varlığıyla huzuru hissettiren birisi olsun yeterli
Sade ve normal bir hayat yaşamaktan yana olmalı
Gösteriş ve satafattan uzak olmalı
Aile değerlerini bilmeli
Evliliğin ne olduğunu benimsemiş olmalı
Karakteri ve fikri belli bir olgunluğa erişmiş olmali
Benim gibi enerjik esprili sinirli ve uyumlu olmalı. 😃
Diliyle değil de kalbiyle konuşmalı hitap etmeli dil çok yalan söyler ama kalp söylemez
Evleneceğim insan tam istediğim gibi biri çok şükür
Kalbi huyu güzel olmalı kibir asla olmamalu saygı yi bilmeli
Burada olmaz öyle anlatmak, sahibinden'e ilan vermem gerekiyor.
Böyleyken kendi elleriyle fıstık besleyecek biri olmalo...
İlgili, mesaj atan, ne istediğini bilen , zeki, kültürlü, korumacı, romantik, centilmen ve sadakatli.
Sadık ve olgun olmalı muhakkak. Bu ikisi olmadan evlilik olmaz. Çocuksu bir erkek anasının kuzusu olduğundan dolayı erkeğin olgun olması şart
İnsan olsun değer vermeyi bilsin değiştirmeye çalışmak yerine beni ben olduğum için sevsin böyle biri işte
Saygılı anlayışlı ve sadık
Şöyle güçlü, merhametli, saygılı, uyumlu, eğlenceli, anlayışlı, hoşsohbet bir bey olmalı
Detaylandırmaya gerek yok ama manifest yapalım. Kısacası maddi manevi bana yarayan biri olmalı.
Siz TC kızlarının ki sert mizaçlı eciş bücüş tehditkar tipler oluyor , hiç şaşmaz Kara tipler
Sevgi, ilgi ve tutku dolu olması kafi. Ortak düşünce ve keyifler zaten tanıdıkça oluşur
Eğlenceli olmalı beni tamamlamalı yanında hiç sıkılmamalıyım yeri geldiğinde beni koruyup kollamalı
Gezmeyi seven, eğlenceli, merhametli, çalışkan, bana her konuda yardım edip herşeyiyle deli gibi seven, bana hiç kıyamayan sevgi dolu, güzel bir işi olan, yeni şeyler öğrenmeyi seven, dine önem veren, iyi baba olucak, tam aşk ve duygu insanı olan biri❤ Allahım duy beni ❤
@3mirhan 5 gün olmuş gelmedi daha 🤣
Anlayışlı, tok gözlü, sevgi ve şefkat dolu. Kadınsı ve çekici.
Güzele 40 günde doyulurda huyu güzele bir ömür doyamazsin. O yüzden Ahlaklı saygılı naif merhametli anlayışlı sakin bir huya sahip birini isterdim.
Sadık nerede nasıl konuşacağını bilmeli bir bayana veya sevdiği kişiye nasıl davranılması gerektiğini bilen işinde gücünde biri olmali
merhametli anlayışlı kalbinin güzelliği yüzüne vurmalı
Dürüst
sadık
samimî
sesiz sakın
ve romantik
Beyini olgun olmalı kafa yapısı bana uymalı
Ahhh ah kafamdakilerle kalbimdekiler neden bu kadar uyumsuz?
Saygılı anlayışlı küfür etmeyen çok konuşmayan beni güldürebilen değerli hissettiren yanında huzur bulduğum bir insanla evlenmek isterdim.
Benim dediğimi ben demeden anlayacak benim aynım olacak bi elmanın iki yarısı gibi olacağız hayatta bırakmam :)
Etkileyici bi ses tonu olmalı
https://vm. tiktok. com/ZMM4cghps/ Kibar olmalı ince düşünceli ve komik 🤭
Hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum.
Bana benzeyen, zeki biri
Dürüst, huzurlu ve güvenilir biri olmalı.
Sadık ve merhametli olmali
Benim dediklerimi yapsın dürüst olsun
Hayvanlarla arası iyi olmalı
Sadık beyefendi nerde ne yapacağını bilen dürüst ve sahiplenen bide ilgi gosteren
Benden tiksinmeyen biri olmalı.
karakterli özgüvenli birisi olmali
Kibar saygılı ve ahlaklı biri olmalı
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilecek birisi.
Kafa yapımız tıpa tıp aynı olmalı
ne bilim erkek falan olsun biraz da nazik
Ahenkle dans edebileceğim biri❣️
itin uğursuzun önde gideni 🤣🤣
Kedi gibi sürtünen, ilgi sevgi isteyen, komik olan
Deli dolu çılgın biriyle evlenmeliyim.
Allah biliyor öyle birini istiyorum
Beni benden daha çok sevmeli sahiplenp kıskanmalı
İyi kalpli önemli olan bu
mümkünse balkan