Soru, belli bir erkeğin eşini aldattığını nasıl yakalarız? Sevgili olsa takmam da eşim olunca boşanmak bile pahalı, delil yoksa 3 yıl süren davalar varmış, bir fikir verin bana
2 ay
Soru, belli bir erkeğin eşini aldattığını nasıl yakalarız? Sevgili olsa takmam da eşim olunca boşanmak bile pahalı, delil yoksa 3 yıl süren davalar varmış, bir fikir verin bana
Cevap
10Cevap
bence eşini boşanmaya ikna et anlaşmalı boşanmaya en kısa öyle kurtulursun
Çok zor işin. Çekişmeli dava olursa 3 yıl sonunda red yiyor genelde. İmkanın varsa terket, bu durumuda ileri sür. 6 ay sonra davayı aç, terk durumunda daha kolay boşanırsın
6ay gitsem de olmuyor red oluyor boşamıyor hakim bozuntusu
Aldatma yapan kişiler genelde tedbirli davranışı olduğu için zor
Nasıl tedbirli davranış peki bı
Telefonda gezdiği yerlerde evde eşine karşı davranışlarda dikkat eder
Ona esc tut bir tane 10 dakikasını alır
onun telefonunu eline almana izin veriyor mu
Veriyor şifrede yok ben bulamadım gizli yeri
Ben biliyorum
Anlatiym sana
Anlat burdan bakım bi
muhtemelen WhatsApp’tanla yazıştığını düşünüyorsun
?
Aldattığını nerden biliyosun
Biliyorum mesaj yazmasından gizli işler çeviriyor ben bulamıyorum
Bence eve ses kaydeden böcek yerleştir sonra evden ayrıl annenlere filan git bikaç günlüğüne
Onu nerden alcam bide nasıl kurulacak ki bilmiyorum hiç sonunda buraya sordum kafamdaki şüphe beni mutsuz ediyor
İnternete bunu yazıp satın alabilirsin bakılmayan bir yere yerleştirirsin ruhu bile duymaz küçücük bişey oluyor zaten sonra onu aktif edip gidersin evden hatta kamera + ses kaydı alırsan daha iyi olur
Tamam denicem ben bunu hem boşanmadan yapıyorlar hemde ayrılmıyorlar sipariş vermicem şimdi bi kaçtane koyum
Bilmem avukat tut adkim
Avukat diyorki elinde delil yoksa karşı taraf istemezse uzun sürer diyor
Öyle aşkım
Niye bosanma derdine dusuyorsun ki bis ver evli kal ne olacak baska evde yasarsin
Benle evliyken herşeyi yapamaz ondan ayrılmak istiyorum ayrılsın naparsa yapsın
Niye yapamazsin seni niye baglarsin iliskiniz bittikten sonra
Boşansın rahat rahat yapsın 3yıl sürsün istemiyorum ben davanın
Gizem
Elinde var mı her hangi bir kanıt gibi
Yok olsa zaten avukat veririm avukat diyor delil yok boşanmak istemiyor uzun bir dava dedi
Yok basit bence ablam daha yeni boşandı ondan sordum size
Bak böyle bir şey yap elinde kanıt olsun
Nasıl bişey yapım kaçgün dür düşünüyorum sonra buraya sordum işin içinden çıkamadım
İstek at bir iki uygulama ismi vercem sen kendin görceksin
İstek atamam burada söylesene
Ben burdan söylemem ama çok basit sadece bir işlemle ne konusmuş mesaj atmiş görürsün
Geriye dönük silinen mesajları görebilirsin
Üçretli onlarda
Ücret ben sana alayım eğer öyle bir şey varsa cünkü ablam boşandı yardımcın olurum
Eşine manita ayarla
telfon mesajlasmasi
Okadar canım değil siliyordur baktım yok bişey telefonda başka yerinde
aldattigindan nasil eminsin
Canım demedim düzeltme yapmış ona bişey demiştim eminim ispatlayamıyorum sadece
elbet acik vercek sen dellili topla
Toplasam bi bana bitane yeter bulamıyorum
sen pusuda bekle illaki acik vercek nelerindme supleniyon
Aldatıyor mu?
Evet
Nasıl öğrendin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu kadar acı verici bir şüpheyle uğraşmak inanılmaz yıpratıcı olmalı, seni kocaman sarılıyorum 💔😔 Eşinin telefonunu veya sosyal medyayı izinsiz karıştırma, yasal delil olmaz ve ters teper. Dedektif tutup fotoğraf/video aldırabilirsin, mahkemece geçerli olur 📸🔍 Boşanmada avukatla görüş, nafaka/yarım mal için delil şart. Önce duygularını paylaş, ne hissediyorsun şu an? Hadi konuşalım ❤️
Konuştuğu kişi sanaldan nasıl dedektif tutum okada zengin değilim
Haklısın sanaldan dedektif baya lüks kalıyor 🙃💸 Daha sakin gidelim biraz 🫶🏻
Önce şunu netleştiriyim canım: Delil toplamak sadece pahalı dedektif demek değil. Ucuz ama akıllıca yollar da var 😉
Beraber aynı evde yaşıyorsan değişen rutinlerine dikkat et: Geç gelmeler gizli konuşmalar banyoda uzun telefonlar sonradan şifre koymalar falan. Bunlar tek başına kanıt değil ama şüpheyi güçlendiren şeyler ⚠️
Otel – restoran – benzin fişleri kredi kartı ekstresi gibi şeyler bazen direkt ipucu veriyor. “Saat 23.30’da X Otel” yazıyorsa mesela o baya konuşulur bir detay oluyor 😂 Bunları yasal şekilde yani senin de erişimin olan hesaplardan kontrol edebilirsin.
Bir de ortak arkadaşlar komşular bazen farkında olmadan çok şey söylüyor. Ama sakın “dedikodu turu” yapar gibi değil. Sadece gözlem soruları gibi düşün. İnsanların adını açığa atmadan tanık olarak dinlenebiliyorlar 👀
WhatsApp ekran görüntüsü falan istiyorsan kesinlikle eşinin telefonunu gizlice karıştırma. Hem suç hem de mahkemede çoğu zaman delil sayılmıyor. Onun yerine sana gelen mesaj varsa onları sakla tarih saat gözükmesi önemli.
Bu arada ille de aldatma ispatlanmak zorunda da değilsin. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması diye bir şey var. Aşırı ilgisizlik hakaret sürekli yalan psikolojik şiddet falan da boşanma sebebi. Yani “yakalamadım o yüzden çaresizim” değilsin 😔
En mantıklısı önce bulunduğun şehirde bir avukatla en azından 1 kere yüz yüze ya da online görüşmek. Bir kısmı ilk görüşmeyi ücretsiz ya da çok cüzi ücretle yapıyor. Durumunu anlat “dedektife bütçem yok ne yapabilirim” de. Sana özel bir yol çizer.
Sen şu an en çok neresinde zorlanıyorsun söyle bana: Güven mi para kısmı mı yalnız kalma korkusu mu? Biraz oradan gidelim olur mu 🌸🫂