Eşim aldatı ve boşanma davası açtı napmalıyım?

16 yaşında biriyle tanıştım 17 yaşımda evlendik bilmediğim bir şehire gittim onunla beraber 3 yıl bir evliliğimiz oldu 2 yıl beni eve hapis eti son 1 yılda işe girdim çalışmaya başladım. O bekarım die dolanıyormuş ortalıkta ve bir çok kızla konuşuyormuş telefondan değil hep kızların iş yerine gidip konuşuyormuş bir gün eşimin arkadaşı bana şu saate şu kafede ol dedi kocan seni aldatıyor dedi o saate gittiğimde gördüm ki gerçekten aldatıyor. Evi dağıtım bağırdım çağırdım çaresiz olduğum için Affetim sonra annem geldi beni annemle beraber kafa dinleyeyim die ailemin yanına yoladı bana söz vermişti ölümü öpmeye bir daha o mekana gitmeyeceğine dair ben geldikten bir gün sonra tekrar oraya gitti yine yakaladım bir şekilde ertesi gün çekişmeli boşanma davası açtı 100 bin tllik hamile olduğumu öğrendim. Sürekli kaynanam kayın babam kendisi üstüme geliyorlardı kısırmısın yoksa diyorlardı hamile olduğumu öğrenince yanına gittim gitiğimde beni görünce kaçtı evden eşyalarımı toplamamı istedi bende toplayıp annemin yanına geldim. Bebeği istemediği için bu gün kürtaj oldum çok zordu normalde 10 dklık işlem benim işlemim 20 30 dk sürdü adeta bırakmak istemedi. Öğrendim ki o kızla evlenmek istediği için evi boşaltırmış kız ona kendi isminde çakmak almış. Beni hem 16 yaşımda okulumdan etti hemde 2 yıl korkutarak eve hapis etti yetmezmiş gibi güzel kardeşim de yapıp kadında pazarlamış. Bu durumda nasıl olmam gerekiyor çünkü o benim kendime son şanstı
Eşim aldatı ve boşanma davası açtı napmalıyım?