Eşim onu aldattığımı öğrendi mahkemeye vereceğini ve üzerimdeki malları alacağınıöyledi onu nasıl ikna ederim?

Eşim ben gece uyurken parmak izimi kullanarak wp konuşmalarımı alıp kendi telefonuna göndermiş. Zaten o günün sabahında da bir şey demeden iki oğluma da alıp gitmiş. Dün beni aradı avukat ayarlamış dava açacakmış. Korkuyorum eğer bu olay duyulursa benim hayatım biter ben erkek kardeşimle ortağım haliyle o da benim yüzümden batar ne olur yardım edin aklıma bir şey gelmedi kendi aramızda konuşup halledelim dedim yok diyor seni herkese rezil edeceğim diyor. Oğullarım da benimle konuşmuyor anneleri onu doldurmuş. Ne yapmam lazım Allah rızası için bir yol söyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
O kadın beni mutlu etmedi. Ben onun için çok şey yaptım o hep kendini benden soğutmaya çalıştı tavırlarıyla. O kızla beraber olduğum zaman çok farklıydı mutluydum beni mutlu Ediyordu kendimi erkek gibi hissediyordum yanlış anlama cinsel olarak söylemiyorum onunla güzel bir iletişimimiz vardı ama artık o da yok. Çok zor günler geçirdim hâlâ da geçiriyorum oğullarım bana düşman oldu tüm… [ ]
Eşim onu aldattığımı öğrendi mahkemeye vereceğini ve üzerimdeki malları alacağınıöyledi onu nasıl ikna ederim?