- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 2 ayBu insanın tüylerini diken diken ediyor. Midem bulandı.. uzak veya yakın, duygular nasıl bu kadar kolay başka birine evrilebiliyor? Helal ya, valla pes.
913 Yorumla- 2 ay
Sen boğa burcusun o yüzden sana ters gelir hızlı değişim.
Soran2 ayOf yeter ya mesafeyi bahane etseydim önceden devam etmezdim o zaman hislerim vardı şimdi yok hislerle alakalı bir durum
- 2 ay
olabilir gayet de. aldatmamış sonuçta tamamen bedensel bir tepki bu
- 2 ay
Duygusal aldatma diye bir şey duydunuz mu? Bence bedensel aldatmadan daha yaralayıcı. Hayatında biri varken Fizanda da olsa başkasına duyguların kayıyorsa, bu karaktersizliktir. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Bilmem anlatabiliyor muyum? Vallah bence hiç de 'normal' bir durum değil. Sevgilisi varken başkasını beğenmesi.
- 2 ay
insanız ya. önemli olan iradesi ile yapmaması. çok katısın
- 2 ay
Allah aşkına ne zırvalıyorsunuz yaw? Ben sadık sadık oturup mesafeye rağmen onu seveceğim sayacağım o başkasını beğendi diye benden ayrılacak. Katıyım ve bu tür durumların normalleştirilmesine karşıyım. Totonuz yemiyorsa mesafe ilişkisi yapmayacaksınız. Bugün hislerim var yarın başkasına kaydı sorry diye bir dünya yok. Kimse kimsenin boş zamanını süsleyen biri değil. Başkasını beğenmesi için, başkalarına o gözle bakabilmesi, başkalarıyla muhatap olması, onları duyması tanıması lazım. Çok ileri gidilmiş.. ilişkideyken kendi karakterinize güvenmiyorsanız, iradesiz sağlam değilse kimseyle muhatap olmayın o vakit.
- 2 ay
tamam en muhafazakar sensin
- 2 ay
Muhafazakarlıkla alakası yok, sadece standartlarım var. Herkeste olmayınca garip geliyor tabii. Sadakati fazla buluyorsanız sorun bende değil. Ben mesela sadakati opsiyonel olarak görmüyorum. Yani dediğim şey aslında ideoloji falan değil, net bir sınır ve beklenti.
- 2 ay
çok baskılıyorsun kendini rahat bırak
- 2 ay
Yok ben almayayım canım sonuçta işin sonunda geniş mideli, ahlaksız, karaktersiz olma durumu var. Ben böyle gayet rahatım.
- 2 ay
Tamam kanka
- 2 ay
@KutupNoktası bencede
- 2 ay
@kutupnoktasi böyle şeyleri normallleştirmeye çalışma sen de 🤢
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ayO senin sevgilin değil ki zaten ne ayrılması? uzak iliṣki bir iliṣki türü değildir ki.
Canın sıkılsa yanında değil, gezmek istesen yok, konuṣmak istesen uzak, özlesen yine yok, yemek yediğiniz bir yer yok, hiç bi yerde anınız yok, sevdiğiniz mekanlar yok, onun arkadaṣları bilmiyorsun o seninkileri bilmiyor vs. vs.
Yani kısacası bir paylaṣım yok ve bir paylaṣımın olmadığı insanla neyin vaktini kaybediyorsun ki? Bence iliṣkiye baṣlaman hata. Zaten merak etme o da seni unutur belki onunda sevdiği vardır. Siz çünkü sadece vakit öldürüyorsunuz ve psikolojik sorunlarınız var o kadar.
01 Yorumla
Soran2 ayAslında beni görmeye geliyordu ama ben de his yok artık
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
2 ayArtık ilgini çekmeyen biriyle devam etmen daha sıkıntı bunun sonu ihanete gider. Bazen bazı şeylerin bittiğini kabul edebilmek lazım, her şey aynı etkiye uzun süre dayanamayabiliyor ya da aslında zihninde kurduğun çoğu şeyin gerçekte o olmadığını fark edip soguyabiliyorsun falan filan
Başladığı gibi bitebilirde, önemli olan vazgeçenin cesur olup bitirebilmesi çünkü vazgeçmeyi bilmeyen ve devam ettiren illa hataya düşer ve asıl bu karşı tarafın hakkına girmektir
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayUzak mesafe ilişkilerinin kaderi budur zaten. Gerçek hayatında birine denk geldiğinde chat robotuyla nakit kaybettiğini anlarsın. Kırmamaya çok özen göster ve başkasını buldum diyerek ayrılma. Uzak mesafe yapamıyorum artık olmuyor gibisinden geçerli sebepler sun ve onun iyiliğini istediğini hissettir. Başkasından etkilendim gerekçesiyle ayrılmak çok kırıcıdır çünkü.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, uzak mesafe ilişki insanı yorar, hele bir de kalp başka yöne kayınca işler karışır 😔 Önce sakin ol, duygularını netleştir. Ona dürüstçe "Mesafe bizi yordu, hislerim değişti" de, suçlamadan ayrıl. Suç onda değil, senin kalbin haklı. Yeni heyecana odaklan 💕 Sen nasıl hissediyorsun şu an, anlat bakalım? 😘
01 Yorumla- 2 ay
Yapay zekasınız ama boş boş yorumlaar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayKendine Başkasını beğenecek fırsat verdiysen zaten ortada bir ilişki kalmamıştır, git çocuğa anlat her şeyi ayrılıp kurtulsun senden.
51 Yorumla
Soran2 ayYa his yok mesele ne uzaklık ne de yeni kişi hissim kalmadı bir şey fe yapmadı gayet seviyordu beni bir hatasi olmadı öyle büyük
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğruya doğru de ki böyle olmuyor uzaktan uzağa bana ekşın lazım de el ele diz dize oturmak ister gönül de senle bunu yapamıyorum yürümüyor artık de açık konus yani nasıl söylersen söyle illa üzülecek ama yapacak ta bir şey yok öbür türlü söylemeden bir aeyler yapmaya kalkarsan sen de kötü hissedersin o bilmese bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
2 ayYaptığınız yanlışları bir bahanenin ardına sığınarak hafifletmeyin uzak mesafe vs değil olay insan sevince birine sadakat sözü verince uzak mesafe çokta işlemiyor sabırla bekleyenler de var. Siz sevmemissiniz ilişki boyunca sevmediğinizi kabullenin ve ayrılın. Bahane bulmaya gerek yok açık ve net şekilde sana olan hislerim bitti de ayrıl ki çocuk daha iyilerini bulsun 🙂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
2 ayKarşında ki kişiye sadece şunu söyleyebilirsin"uzak mesafe ilişkisi beni çok yordu, bu ilişkiye devam edemeyeceğim" diyip ayrılabilirsin. Ondan soğuduğunu ve başkasından hoşlanmaya başladığını ona söyleme çünkü karşında ki kişi yıkılabilir. kendisine gerçekleri söyleyerek onun hayatın da kaos yaratma...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
2 ayNet ol ve uzatma uzak mesafenin sana iyi gelmediğini ve duygularının değiştiğini açıkça söyle. Suçu tamamen ona ya da mesafeye atma ama kırıcı da olma, umut verme ve kararının kesin olduğunu belirt. “Sana karşı dürüst olmak istiyorum, bu süreçte duygularım değişti ve devam edemeyeceğimi anladım diyebilirsin ve unu ekle seni oyalamak istemiyorum diyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySürekli flörtleşen kişilerde hep bu sorun oluyor maalesef çok çabuk birinden sıkılıyor ya da birine karşı bağlanamıyor. Flörtleşmeyi normalleştirmeyin birden çok kişiyle aynı anda flörtleşmek ayriyeten sadakatsizleştiriyor insanları aldatmanın yaygınlaşmasının temel kaynağı bundan solayı kendinize çekidüzen verin her hafta birileriyle date çıkmayı bırakın biraz kaliteli olun
10 YorumlaAy cidden korkunçsunuz ya. Kız erkek fark etmeksizin nasıl bu kadar basit olduk anlayamıyorum. Sadık olmak bu kadar zor mu ya? Baştan bunların olacağını bile bile devam etmek saçmalık
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayBaşkasına bakacak kadar ucuz ve seven insana yanlış yapacak kadar karaktersiz bir kişilik. Allah çocuğu kurtarmış. Yazık. Kim bilir nasıl seviyor ve emek veriyor. Fedakarlıklar yapıyordu.
10 Yorumla Başta konuşurken yakın mesafe miydi bir insanın duygularıyla oynamak ne bılım çok kötü bir şey umarım çok fazla incitmeden ayrılırsınn
40 YorumlaYorumlarda ne uzaklık ne başkası sebepli değil bende his bitti demişsin. Sen bu adamı hiç sevdin mi? Sevgi, ortada bir sorun yokken (uzaklık değil sebep dediğin için sorun yok diyorum) bitebilen bir şey değil çünkü.
00 YorumlaDürüst ol soğuduğunu ve bir başkasına karşı ilginin olduğunu ama ilişkiyi bitirme sebebinin başkası olmadığını belirt
12 Yorumla
Soran2 ayZaten o değil ilgim ondan bağımsız gelişti
- 2 ay
Bas yalanı bak ne güzel öğüt veriyorlar puahaha
Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. suç sende. deli divane etmeden önce uzak mesafe olduğunu biliyordun.
25 Yorumla
Soran2 aySonradan uzak mesafe oldu
Soran2 ayAyrıca kendi hisleri ben bir şey yapmadım
Soran2 ayMesafe değil tek mesele sevmiyorum artık
Ya bizde uzak mesafe diye ayrıldık ama ara verdik şimdi bizim uzak mesafe beş ay sonra bitecek ve beş aylığına ara verdik haftada bir konuşcaz sevgili yapma her şey serbest
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayBaşka biri var demen çok kırıcı olur ama direkt mesafeden dolayı ayrılmak istediğini söylersen hemen kabullenmese de kırmadan halletmiş olursun.
01 Yorumla
Soran2 ayYok onu demem zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayUzak mesafe iliskisi olmaz. Reel gorusmenin mumkun olmadigi bir iliski yasamak çok kalitesiz bir durum. Onu tam olarak taniman mumkun olmadan evliliğe gidiliyor sonra. İş işten geçmiş oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğrusu birisi varken diğeri aklına düşüyorsa eğer sorun büyük.
10 Yorumla
2 ayÇocuğa yazık çok üzüldüm ama en kısa sürede açıkça konuşup bitirmen duygusal aldatmadan iyidir
10 Yorumla
2 ayBeğendiğin çocuğun sana karşılık vereceğini nerden biliyorsun ki neyse ayrılmalısın bence de yoksa yazık olur çocuğa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olmuyor istediğim gibi yoruldum de bitir zaten uzak mesafe ilişkisinde sonuç elde etmek çok zor bir ihtimal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 aysen zaten o iliskini gözden çıkarmışsın bir de gozune uyku mu girmedi nasil ayrılacagini düşünürken? direkt doğruları söyle sevgiline.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayUzak mesafe inan yorucu bak bende uzak mesafeyim ama inan yorulfum ayrilma aşamasındayım bende bitti yani 2,5 yil oldu bende yaşadığım yerden yakndan bakiyorum beğendiğim yazan biri var dürüstçe soyle bence uzak mesafe yapamiyorum baskasindan hoşlanıyorum hic buluştunuz mu
01 Yorumla
Soran2 ayEvet bulusuyordu geliyordu yanıma iyi biriydi ama sevmiyorum artık o sekil
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Dümdüz gidip söyle fantezi aramaya gerek yok. Çocuğu da boşu boşuna üzme.
01 Yorumla
Soran2 ayÜzülecek o kesin ama yapacak bir şey yok olmayacak bir şey için sırf o üzülmesin diye hayatımla oynayamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayBen yeni birinden hoşlanıyorum ayrilmak istiyorim de. ya karısı. Biz kadınlara bi günde kusmedik.
08 Yorumla
Soran2 ayNapayım kendi bu kadar kaptırmışsa kendini suç benim mi
- 2 ay
Sen ilişkin varken başka erkeklerle konusabiliyorsan bir şey yapmana gerek yok
Soran2 ayArkadaşca konusuyorum sadece simdilik
- 2 ay
Aaaammmkk karısı
Soran2 ayTerbiyesiz oe
- 2 ay
Sen kendi yaptığına bak ben or.. yum de çocuğa seni hak etmiyorum de ayrıl sen beni doyuramazsin ben tek erkekle yetinemem bana 3-4 kadar kalın damarlı alet lazım falan de
Soran2 ayOkulumdan tanıdığım bir arkadaşım ayrılmadan asla o kişiye belli etmedim
Soran2 ayBu seni ilgilendirmez ayrıca sana noluyor senden mi ayrılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Niye senkıtlıkta sonumut oldunda çocuk mu delirdi divane oldu ne malum aynı haltı etmediği
05 Yorumla
Soran2 ayBenden başkasını sevemez hayatı altüst olur bunu biliyorum onu benden iyi taniyamazsin
Soran2 ayÇünkü bana aşık neyini anlamadin zor benim için de bu karar bir şey yapar kendine
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoccagal

İyi gibi :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İşte bu yüzden reele dönmeyen uzak ilişki mantiksiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazen çok yakın mesafe uzak olabilir hiçbir şeyin garantisi yok önemli olan ileişimde mesafe uzak olmasın!
02 Yorumla
Soran2 ayUzak çok sacma başta sevgi herşeyi halleder sanmıştım ama yok elalemin sevgilisi yanında benimki var ama yok ayrıca his bitti uzaklıkla pek de alakası yok
2 ayİşte her zaman en sağlıklı olan biraz da geleneksel olandır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. soğuk davran geç cevap ver. ilgisiz davranınca kendisi uzaklaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ay8 ay uzak mesafe ilişkim oldu 1 kere bile yüzyüze gelmedik ona rağmen bırak ondan başkasını beğenip sevmeyi ondan başkasına bakmadım bile siz nasıl insanlarsınız neyse yadırgamayacam
05 Yorumla- 2 ay
Hala mutlu musunuz peki
Cevap sahibi2 ay@Deniz_Doga_Dolunay hayır ayrıyız ben mutluyum o ne alemdedir bilemem
- 2 ay
Mesafelere rağmen seven kalplere hep hayran kalmışımdır kabalık ettiysem hatırlatmakla affola
Cevap sahibi2 ay@Deniz_Doga_Dolunay hiç unutulmuyor ki hatırlatasın :)) alışıyorsun sadece
- 2 ay
En güzelini yapıyoruz haklısın ah şimdi diyorum ki Başucu yalnızlığımız artık gitse mutluluğa bıraksa yerini ☺
"Ayrılmak istiyorum çünkü başkasına ilgi duymaya başladım, özür dilerim." 📨 GÖNDER
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
2 ayGönlün başkasındaysa, karakterin burada belli olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Direk söyle, eskisi gibi hissetmiyorum, ara vermek istiyorum diye yaz anlar zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
2 ayİnsanlar artık veda bile etmiyor yazmayınca bitiyor.. Bu çağ da
00 Yorumla
2 ayYine ve yine oyuncağından sıkılan bir kadının birini katledişinin ayak sesleri
00 Yorumla
2 ayO klasik cümleyi söyle ayrılalım sen benden daha iyilerine layıksın😅
00 Yorumla
2 ayBu çok acı bir durum. Uzak ilişki maalesef sıkıntılara gebe. İkiniz için de çok zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Ortalık olmuş kaşar beğenmeden önce ayrılman lazımdı
00 YorumlaHep böyledir ya zaten... başkası var yaz ya da başkasının olfuğunu belirt oda aldatıldığını öğrenmeli çünkü, sonra tüm herşeye olan inancını kır, siz hep böylesiniz, şaşırtmadı TC KIZI yine aynı performansta, bide fikir almaya gelmis aw
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aysevmiyorsun demekki sevsen uzak mesafeyi bahane etmezdin
02 Yorumla
Soran2 ayMesafeyi bahane ettiğimi kim söyledi artık sevmediğimi yazdım her yoruma
Cevap sahibi2 ayO zaman engelle gitsin ne diye bekliyorsun
Gizli Üye(25-29)2 ayUzak mesafe hicrandır hazandır aldatma ama sakın. İnsan gibi ayrıl
08 Yorumla
Soran2 ayAma şu an o kişiye yoğun duygularım var bastiramiyorum ayrılmam lazım çünkü birine yoğun hislerim oldukça kendimi azıcık kötü hissediyorum sanırım
Soran2 ayÜzülür beni çok seviyor o hala
Cevap sahibi2 ayİnsan gibi ayrıl kaçarı yok maalesef
Soran2 ayEvet istemiyorum artık ayrılacağım
2 ayBende uzak mesafe ilişkisi yaşiyordum veyfendi evlenmek istemiyormuş kendine başka birini budedi banada arkadaş kalalim dedi bana birde evlilik düşünmuyormüş düşünmüyorsan neden ilişki yaşıyorsun o zaman
00 Yorumla
2 ayAldatmışsın mk yazık sana ayrılda kurtulsun cocuk düşünme o kadr aldatırken düşünmediğin gibi
40 Yorumla
2 aycok kolay. ben artik yapamiyorum kendine iyi bak de ve bitsin. dert etme bukadar oda bulmustur zaten baskasini coktan erkeklere guvenme bukadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBen kaşarım demiyorsun da uzak olmasını bahane ediyorsun. Mayan bozukmuş senin.
00 Yorumla
2 aySadece şunu söylemelisin: "Artık sana eskisi gibi hissetmiyorum. Ayrıca, başka birine karşı hislerim oluşmaya başladı. Bu yüzden sana karşı dürüst olmak istedim. Bence ayrılmalıyız."
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayAyrılsan iki günde unutacak seni emin ol baskasını bulup. Şimdi deli divane sanıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
2 ayDürüstçe ifade et kendisine..
00 Yorumla Canım bende Uzak birine şu an çekiliyorum çocuk yazsın diye kendimi yırtıyorum yaa senin dediğine bak
10 Yorumla
2 ayTeknik olarak aldatmak bu. Yarın bir gün onunlayken başkasını da beğenirsin. Sonsuz kısır döngü.
12 Yorumla
Soran2 ayMerak etme yaşım bir iki önceki yaşım değil insanlar olgunlaşır bilmeni isterim herkes olmasa bile
- 2 ay
Daha mı ufaksın?
2 aySevindim çocuğa. Gerçekten büyük bir üzüntüden kurtuluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. İşte o yuzden sizin gibi peynir türleri var oldukca toplum olarak aslla düzelmeyiz
20 Yorumla
2 ayUzak mesafe gerçekten zor insanı yıpratan bir süreç aynı zamanda herkes ayıplamış ama arkadaşlar gözden Irak olan gönülden de Irak olur
00 Yorumla
2 ayÖnce umut verip sonra yolda bırakmak yakışır sana bravoo
10 Yorumla
2 aysonradan pişman olursun bence soğumamışsındır bi anlık hisle bitirme derim ben çok iyi düşün
10 YorumlaEğer ciidiyiseniz birbinize güveniyorsanz neden olmasın ki olur da gelir gidersnz en cok
00 Yorumlaböyle yürümüyor uzak mesafe ilişkisi bana göre değil
00 Yorumlagözden ırak olan gönülden de ırak olur derler tabii ki mesafeli ilişkilerin ömrü kısadır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayDirek ayrıl zaten acıma duygunuz yok sizin
14 Yorumla
Soran2 ayYa ne alakası var acımayla neden ilişkinizi güzel bir anı olarak bırakmıyorsunuz ki anlam vermek güç
- 2 ay
Ben ne dedim şimdi
Soran2 ayAcıma duygusu demişsin benim hayatım n'olacak sevmediğim biriyle devam mı etsin böyle evet sevdim zamanında da her şey güzel bir anı olarak kalacak
- 2 ay
Direk söyle adama işte ayrıl yani diyom
Gizli Üye(25-29)2 ayÇok acımasızca yazma güzel üslup kullanarak dile getir ve heryerden sil. Ama bulduğun, kaybedeceğine değermi orası malum
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat