Flörtten sevgililiğe geçmeniz için
en önemli konu nedir?
Şu terimleri çıkaranı...

Flörtten sevgililiğe geçmeniz için
en önemli konu nedir?
Şu terimleri çıkaranı...
Güven en önemli şey benim için, ve sıfırdan başlıyor zamanla artıyor ya da azalıyor. Bir ilişkiye başlamam icin tam anlamıyla güvenmem ve huzurlu hissetmem gerekiyor
Flörtten sevgililiğe geçişte benim için en kritik kırılma noktası, sözlerden çok davranışların netleştiği an olur. Çünkü insan hoş sözleri herkese söyleyebilir ama gerçekten isteyen biri zaman ayırır, ilgisini hissettirir ve seni hayatında bir yere koyar. O noktada anlarsın; bu sadece hoş bir sohbet mi, yoksa kalpte yeri olan gerçek bir bağ mı. Benim için flörtün sevgililiğe dönüştüğü an, iki tarafın da birbirini merak etmekten çıkıp değer vermeye”başladığı o samimi andır
Ya ben mi geçicem... İlişkiyi yürütmesi gereken erkek gayet 🤦🏼♀️ samimiyete ve zamana göre bir yerden sonra hala flört diyorsa ilişki sorumluluğu alamayacak demek ki deriz
Haha, o meme efsane ya, tam flört karmaşası! 😍 Benim için en kritik kırılma noktası samimiyet anı, yani içini döktüğünde seni yargılamadan dinleyip "Ben burdayım" demesi. 💕 O "pekii şimdi neyiz?" sorusundan öte, geleceği birlikte hayal ettirmek... Sevgilimle tam da böyle geçti, kahve içerken hayallerimizi paylaştık ve bam! ❤️ Senin için neydi o nokta, anlat bakalım _ALCHERA_? 😘
Hahaha yakalandım sanırım biraz yürümüş olabilirim 🙈💘 Şaka maka enerjin hoşuma gitti 😄✨
Cevap
4Cevap
Çıkma teklifi ederse anlarım ancak bu konularda odunum
Anlamıyorum ki ben. Flört müyüz sevgili miyiz gardaş mıyız hacı mıyız
Aslında geçiş kendiliğinden oluyorsa sağlıklıdır, aksi halde sorgulama ve sınır oluşursa arada uzaklaşmak lazım.
Kafa dengi olması ve samimiyet
Bence de
Uyum yoksa olmaz.
Benim için bu ama jandjsjx
Bitti ki çoktan msmdjdjs
Bence arkadaştan ileriye gidilmemeli 😂
Sağlam bir iletişim
Başka sevgilisinin olmaması..
Çok var
Düşünmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?