Sevgilimle tartışırken dün gece senin için fotoğraf çekmiştim bir de dedim ne fotoğrafı dedi ben de senin istediğin tarzda dedim güldü konu kapandı barıştık da ama ondan sonra hiç onu at filan demedi istememesi normal mi ya da at diyor bazen ben yok dediğimde çok ısrar etmiyor iki üç kere diyor sonra peki tamam diyor
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u 4 aysevmediği için
01 Yorumla
Soran4 ayBilmem
Gizli Üye(25-29)4 aysizede ne yapılsa yaranılmıyor istese dert istemese dert
123 Yorumla
Soran4 ayİstememesi daha çok dert
Cevap sahibi4 ayAçık foto mu
Soran4 aySütyenli aşırı açık değil yüzüm görünüyor
Cevap sahibi4 ayseni arzulamasını istiyon heralde
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayfoto istese sapık dersin belkide ondan korkuyordur
Soran4 ayYa iki yıllık sevgilim demediği şey kalmadı utanmaz
Cevap sahibi4 ayderken anlamadım utanmaz mı
Soran4 ayYok ben utanıyorum da o utanmaz
Cevap sahibi4 ayo zaman sen utandığın için demiyordur sen az istediğini belli et
Soran4 ayDün senin için çektim dedim daha nasıl belli ediyim kdkd
Cevap sahibi4 ayDkdkdkd yani özel foto olduğunu anlamadı mı acaba
Soran4 ayYok dedim ya istediği şekilde çektim anladı güldü konu kapandı
Soran4 ayAma konuşmak istemiyorum diyor bazen genel olarak
Cevap sahibi4 ayCinsellik mi konuşmak istemiyor
Soran4 ayYok genel olarak biz ciddiyiz hemen evlenmek için değil ama ilişki olarak benim seninle evlenecek param yok ailem yok filan diyor konuşmak istemiyor işte
Cevap sahibi4 ayHee anladım biliyorum bu düşünceyi e haliyle erkek adam iyi işi yoksa parası yoksa kendine güvenemiyor ayrılmayı düşünüyor
Soran4 ayEvlenelim demiyorum ben
Cevap sahibi4 ayne istiyorsun peki
Soran4 ayEvlenmek istiyorum tabiki ama 18 yaşındayım üniversiteye filan gidiyorum şimdi bende evlenmem zaten parası olsada
Cevap sahibi4 ayanladım kanka yaşınız daha küçük sen ne okuyorsun çocuğun işi gücü ne mesleği var mı bunlar önemli şeyler
Soran4 ayBen sınıf öğretmenliği okuyorum o 20 yaşında fabrikada çalışıyor ama askere gidicek orada kalmaya çalışıcam diyor da aşırı ileriyi düşünüyor ya
Cevap sahibi4 ayAsker mi olacakmış yani düşünmesi normal kardeşim evi yoksa kirada yaşamak kolay mı iyi bi maaşı olması lazım askerde kalırsa üniversite okumadıysa sözleşmeli veya uzman olur maaşı biraz iyi ama askerlik zor ne diyim.
Gizli Üye(30-35)4 aySevdiği tarzda derken duştan çıkınca mı çektin yoksa sütyensiz falan mı
0181 Yorumla
Soran4 aySütyenli yüzüm görünürken
Soran4 ayHiç sık atmiyorum en son iki üç hafta önce atmisimdir
Soran4 ayHayır ikimizde yapmadık
Cevap sahibi4 aySon iki üç gündür kavga falan etmiş miydiniz Sana kızdığı için trip atıyor olmasın o yüzden istememiş olabilir mi
Soran4 ayYok onun suçuydu zaten
Cevap sahibi4 ayNe yaptı ki
Soran4 ayAskere gidicek benle bişeyler yapmak istemişti ben olmaz diyorum beraber yaşadığı biri var 30lu yaşlarda o adam onunla iki tane kadının yanına gitmiş bana dedi ki sen yapmıyorsun benimde gitmeden yapmam lazım dedi baya ağladım engelledim heryerden başka yerden aradı yapmadım şaka yaptım filan dedi bu oraya da gerçekten gitmişler ama adam onu eve bırakmış kadınlarla gitmiş yinede küstüm
Cevap sahibi4 ayOooo sen buna rağmen affettin mi
Soran4 ayBen yapmadım tanımıyorum kadınları diyor ne yapıyım uzatsam yine barışıyorum ama yapmış olsaydı affetmezdim
Cevap sahibi4 ayİyi de gitmiş sonuçta. Artı ztn nude vs atıyorsun onunla yetinsin.
Soran4 ayO adamla birlikteymiş işte normal kahvaltı yapmışlar benimki eve gelmiş adam kadınlarla gitmiş yaparlarken yok yani
Cevap sahibi4 aySen peki bakire olduğun için mi red ettin yaşlarınz kac
Soran4 ayBen 18 o 20 yaşında erken bence yapmam için ondan kabul etmiyorum
Cevap sahibi4 ayYani nude vs atmak için ideal. Çok sık buluşuyor musunuz peki
Soran4 ayEvet ben evlerine gidiyorum o adam olmadığında o da geliyor
Cevap sahibi4 ayO adam kim niye onunla kaliyo
Soran4 ayÇalıştığı yerde patronu gibi bişey beraber kalıyorlar o adam çoğu zaman olmuyor zaten
Cevap sahibi4 aySen ne yapıyorsun peki
Soran4 ayEvde mi
Cevap sahibi4 ayYa Eve gittiğin zaman falan işte hani baş başa kaldığınızda neler yapıyorsunuz Bir de normal gündelik hayatta Öğrenci misin Çalışıyor musun
Soran4 ayBen sınıf öğretmenliği okuyorum o çalışıyor yemek yapıyoruz yiyoruz uzanıyoruz öyle boş boş uyuyoruz benim sunumlarım oluyor materyal filan hazırlıyoruz bana yardım ediyor
Cevap sahibi4 ayAiwln ile mi yaşıyorsun yurtta mi
Soran4 ayYurtta onunla kalmak için yazdım sksj
Cevap sahibi4 ay😃😃😃
Cevap sahibi4 ayJyk mi
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayYarın Şu kyk'daki kalan kızların içine ne cevherler var ya
Soran4 ayBen yaptığım çok masum ne kızlar var daha sksj
Cevap sahibi4 ayHarbi mi Sen nerede okuyorsun üniversiteyi
Soran4 aySamsun
Cevap sahibi4 ayE peki o askere gidince ne yapacaksın
Soran4 ayYurda
Cevap sahibi4 ayKonuşalım mı seni merak ettim
Soran4 ayYok özelden konuşmuyorum kimseyle
Cevap sahibi4 ayNormal sohbet ya valla
Soran4 ayYok ya😁
Soran4 ayMerak ettiğin bişey varsa burdan sor dkdk
Cevap sahibi4 ayYani ne bileyim buradan sohbet rahat olmuyor diye dedim ya bak vallahi bir şey yapmayacağım ya zaten
Cevap sahibi4 ayPeki daha önceki attığın resimlerde beğeniyor muydu mesela fiziğini
Soran4 ayEvet beğeniyor zaten ama bu aralar garip biraz
Cevap sahibi4 ayYani 18 yaşında Gencecik bir kız ve daha vücudunun ve fiziğinin en güzel olduğu yıllar yani 18 yaşındaki kızın memelerini de beğenmeyecekse Peki bir şey diyeceğim hani eve gidiyoruz yatıyorum falan dedin ya etkilenmiyor mu senden bir şeyler yaşamak istemiyor mu
Soran4 ayİstiyor da yapmıyorum ben izin versem yapar ama yatarken sarılıyor göğüsümde uyuyabilir öpebilir bunlara izin var sjks
Cevap sahibi4 ayÖpebilir derken memelerine oynayıp Memelerini falan öpmesine izin veriyor musun
Soran4 ayYok benj öpebilir göğüsümde yatıyor dokunuyor da oynamak değil o
Cevap sahibi4 ayKıyafet üstünden mi
Soran4 ayEvett öyle açık görmedi
Cevap sahibi4 ayBugün çektiğini attın mı barışmadınız mı hala
Soran4 ayYok barıştık ama işte şimdi çalışıyor isteyince atarım
Cevap sahibi4 ayPeki ıslak tende mi çektin yoksa kurulandıktan sonra sütyen değil mi ve yüzünü açık mı
Soran4 ayYüzüm açık ya atıyorum öyle bişey olmaz ıslak değilim
Cevap sahibi4 ayKYK da zor olmuyor mu ya Öyle sütyenli resim çekinirken demiyor mu kızlar hayırdır
Soran4 ayİstediğimi yapıyorum valla garip garip bakıyorlar zaten sjdj
Soran4 ayAtsam mı şimdi sürpriz dkdj
Cevap sahibi4 ayYani bilmiyorum ki nasıl bir sütyen giydim mesela hani crop tarzı dantelli mi yoksa sade mi ya özelden Bir yazsana ya zaten sohbet ediyoruz yine aynı bu konuyu konuşacağız ne değişir şikayet edilecek burada sayfam kyk'dasın zaten zamanında boş sohbet ediyoruz zaten
Soran4 ayDüz sütyen ten rengi
Soran4 ayYok sevmiyorum özelden
Cevap sahibi4 ayYani KYK'da şöyle istekli kızların olması beni hep şaşırtmıştır ya
Soran4 ayNeye şaşırıyosun sksj
Cevap sahibi4 ayYa ne bileyim kyk'dan minimum askeri koşullarda yaşıyorsun şehir dışının üniversite okumak için gelmişsin Bizim kızlar KYK'da manitalarına partnerlerine adeta şov yapıyorlar hangi KYK acaba o bilsek de yakın korumaya alsak seni senin gibi kızların nesli tükeniyor
Soran4 ay😂😂
Soran4 ayKyk aile evinden çok daha rahat ki bide ben sevgilimde de kalıyorum benim için ekstra rahat
Cevap sahibi4 ayBeğeniyor mu peki görünce
Cevap sahibi4 ayGece onda kaldığın oluyor mu
Soran4 ayEvet oluyor ev boş olduğunda kalıyorum
Soran4 ayBeğeniyor bence
Cevap sahibi4 ayPeki sen ona karşı herhangi bir temasta bulunuyor musun oralları ya da ne bileyim eline falan almadı
Soran4 ayYok ya yapmıyorum öyle şeyler ama şaka yapıyorum sarılırken filan hissediyorum filan diyorum ya da kalkmış filan ksjd
Cevap sahibi4 ayYani dışarıdan da seni gören ne kadar hanım hanımcık kız diyordur sen daha bakireyken bile bu kadar kışkırtıcı insan Peki evlilik öncesi karşı mısın yatmaya yoksa bir zaman geçtikten sonra mı
Soran4 ayYani dışardan biraz masum görünüyorum evet sevgilim biliyor sadece kdjd
Soran4 ayKarşı değilim ama ciddi düşünmemiz lazım evlilik düşünmem lazım yani
Cevap sahibi4 aySonuçta bunları Sevgi ne giyip atıyorsun ya sen alışveriş yapman konusunda falan alışverişe seni götürüyor mu Ya da sana atıp aşkım şunlardan falan da al deyip sütyen ya da iç giyim konusunda destek sağlıyor mu
Soran4 ayYok kendim alıyorum öyle bişey oluyor mu normalde
Cevap sahibi4 ayManyak mısın hayatım benim KYK'da kalan bir tane FB vardı Ben kızım KYK ücretini ödüyordum kredi kart ekstresini ödüyordum maaşım yattığı zaman penti'ye alışverişe götürüyordum ama her Canım sıkıldı da Telefonu açtığım zaman ders de değilse bana geliyordu kalıyorduk
Soran4 ayOhaa sksj ben bu kadar şey aldıramam çok parası yok zaten
Soran4 ayAlmasında zaten onun için yapmıyorum
Cevap sahibi4 ayOnun için yapmıyorsun Sonuçta da ne bileyim ve sen de öğrencisin ya az da olsa bir destek olabilir Mesela bir yemeğe götürebilir ya da bir sütyen 1000 lira hayatım çok bir şey değil ki hani Eğer maaşında sana 2-3 tane alsa
Soran4 ayBenim durumum iyi ona göre aldırmam öyle şeyler de yemeğe filan gidiyoruz o ödüyor zaten
Cevap sahibi4 ayNerelisin sen
Soran4 ayMersin niye ki
Cevap sahibi4 ayBen de Antalyaliyim Yörük müsünüz
Soran4 ayYok değilim
Cevap sahibi4 ayYa sen kalkıp da Mersin'den Samsun KYK'ya kadar git orada da git manita ile uyu sen var ya sen bir de sen daha 4 yıl buradasın değil mi birinci sınıfsın sen
Soran4 ayAşkın gözü kör dkdjkd aynen birinci sınıfım ama haftaya gidicek askere görüşemicez
Cevap sahibi4 ayO zaman senin bol bol yeni iç çamaşırları Alman gerekecek
Soran4 ayAskerdeyken atmam için mi😂😂
Cevap sahibi4 ayAskerde 400-500 erkeğin arasında bakma şu an istemem dediğin o zaman her dakika at at diyecek
Soran4 ayAtarım bende ama ordakilere uyup birilerine gider diye korkuyorum bende yapmıyorum ya onunla
Cevap sahibi4 aySen bununla ne zaman tanıştın ya daha Samsun'a gireli Kaç ay oldu sen ne ara tanıştınız bununla ne ara güvenip evine gitmeye başladın sonra Twitter'da bilmem ne için adalet diye Hashtag oluyorsunuz iyi cesaret vallahi
Soran4 ay3 yıla yakın oldu tanışalı instadan tanıştık bir yıl filan hiç görmedik birbirimizi görüntülü konuşuyorduk görmek için geldi iki kere bende sınava girince ilk tercihe samsunu yazdım
Cevap sahibi4 ayOha sırf onunla yakın olabilmek için mi Samsun'un yazdın lan kazandığınızdaki sevincini tahmin edemiyorum şu an var ya
Soran4 ayBenden çok sevinmişti bir görsen ksjd
Soran4 ayBen zaten istiyordum orayı yüksek bir üniversite o da var diye geldim işte
Cevap sahibi4 ayPeki Samsun'a gittiğinde direkt seni İlk gittiğinde karşıladı mı yoksa Samsun'a Gittiğinde de belli bir süre görüşmedin mi
Soran4 ayKarşıladı tabiki onun için geldim
Cevap sahibi4 ayO zaman ilk defa otogarda mı görüştünüz Sen üniversiteyi kazanmadan önce hiç görüşmüş müydünüz
Soran4 ayGörüştük iki kere Mersin'e geldi diyorum ya
Cevap sahibi4 ayYa çok iyi:))
Cevap sahibi4 ayHarbi merak ettim seni ya
Soran4 ayNeyi merak ettin başka sksj
Cevap sahibi4 ayYani sohbetin aşırı derecede sarıyor seninle sabaha kadar sohbet edebilirim ama umarım bu görüşlerimizi başka okuyan olmaz bayağı bayağı dm'de gibi sohbet ediyoruz
Soran4 ayOkumaz bence kimse erinir😂
Cevap sahibi4 ayEn azından ben de mi gizleneyim Ne yapayım ya ısrar ettin yazmıyorsun var ya
Soran4 ayOlur sen bilirsin çok müsait olmam zaten konuşamam sürekli ondan
Cevap sahibi4 ayKaya kalakalıyorsun hayatım boş vakitten çok neyin var senin ya evde değilsin ki annem sürekli iş varsa He diyorsan ki manitaya nude çekmekten zamanım kalmıyor onu bilemem hoş çektiklerinde elinde patlıyor Ya zaten
Soran4 ayHaklısın ya elimde patladı gerçekten gidiyim biraz daha agliyim skdk
Cevap sahibi4 ayAfsfsggsgssge harbi merak ettik😂😂
Soran4 ayÇektiğimi mi sksj
Cevap sahibi4 ayYani onu önceki çektiklerini yeni çekeceklerini Çünkü 18 yaşındasın ve iddia ettiğin kadar memelerin güzelse yani Bakiresin de hem dimdik sarkmamış ve böyle mandalina tarzında ise insanın böyle kışkırtıcı bir de sütyenle onu görünce
Soran4 ayÇok güzel demedim ya beklentini yükseltme😂
Soran4 ayMandalina gibi olabilir evet
Soran4 ayŞimdi ihlal yiceksin abartma sksdk
Soran4 ay160 48 kiloyum işte minyonum
Cevap sahibi4 ayYaz o zaman sen de ya her şeyi konuştuk zaten sohbet ediyoruz işte 48 kilosun Bir de he yapma bunu
Soran4 ayNiye güzel mi kdkd
Cevap sahibi4 aySoruyor musun bunu gerçekten ya harbiden şu benim abartılı olan mesajları silsene ya ben yemeyeyim
Soran4 aySilinmiyor galiba tek tek
Cevap sahibi4 ayKenardaki 3 noktaya tıklayınca bunu görmek istemiyorum yapıp soruyu soran kişi silebiliyor ya
Soran4 ayGöremedim
Soran4 ayÇektiğim foto buydu
https://ibb.co/fz9By68P
Cevap sahibi4 ayYani Ban yersem de var ya şöyle bir kıza feda olsun Ama içimde Ukte kaldı Seni tanımak isterdim
Soran4 aySildim yemezsin sjsks
Cevap sahibi4 ayKız manyak mısın kendin gizliyken ismini bile hesabını bile göstermeyip çektiğin resmini atıyorsun
Soran4 ayYüzüm görünüyor normalde kirptim bu arada
Soran4 ayManyağım 😂
Soran4 ayAbartılı yazdığını sildim ya
Soran4 ayAbartma sen yinede😂
Cevap sahibi4 ayBence sen zaten resimde fazlasıyla abarttın yani ne kadar güzeller ya bembeyaz böyle hani içimiz gitmedi desek yalan olur Zeynep mi ismin Zeliha mı
Soran4 ayZeynep bembeyaz değilim bu arada buğday tenim
Cevap sahibi4 ayResim biraz karanlık ama beyaz gibiydi senin ya Hatta sol memen de hrmen de küçük bir ben var
Soran4 ayEvet var sksj atsam mı acaba fotoyu işte şu an
Cevap sahibi4 ayYani açık konuşayım sağlıklı bir erkeğin etkilenmemesinin imkanı yok Fiziğin çok güzel Hani gerçekten eleman 3 yıldır şu memeleri yiyor olması
Soran4 ayİstemedi ama işte çektiğimi söyledim yoksa sürpriz gibi atardım
Cevap sahibi4 ayYani sen boş ver onu sen istediğin kadar Çekip çekip bana atabilirsin çektiklerin boşuna gitmesin yani şu güzellikleri insan duyabilir mi ya resmen gece gece iştahımız kabardı böyle
Soran4 aySende işindesin😂
Soran4 ayAtıyım mı yaaa
Cevap sahibi4 ayYani bence gurursuzmuş gibi o istemediyse atma Hani sanki sen çok istekliymişsin gibi görünürsün ama başka varsa bana atabilirsin🥰😍
Soran4 ayAy doğru yazmıştım neyse gurursuz gibi olur cidden
Soran4 ayYok başka 😂
Cevap sahibi4 ayYa lütfen niye yazmiyon🫠🫠
Soran4 ayKimee
Cevap sahibi4 ayBana.:))
Soran4 ayYazıyorum işte skdk bu arada attıklarımı beğenmeme ihtimali var mı sence o yüzden mi istemiyor
Cevap sahibi4 ayBurdan. degil ya🙃🙃
Soran4 ayOrdan olmaz sorduğum soruyu da cevapla da siliyim görüşünü ya kssj
Cevap sahibi4 ayYine görüşümü silersen nasıl konuşacağız ki ne sordu ki
Soran4 ayBeğenmeme ihtimali var mı diyorum fotoğraflari ondan mı istemiyor acaba
Soran4 ayKonuşmayız sksj
Cevap sahibi4 ayYani sağlıklı ve yetişkin bir erkeğin Bu memeleri hayır deme ihtimali yok o kadar güzeller ki hani şunları bir de çok büyük Kibre tam Ağzına aldığın zaman emecek büyüklükte
Soran4 ayBüyük mü ksjs
Cevap sahibi4 ayGayet yeterli hayatım daha 19 yaşındasın yani 22-23 yaşında bir bu kadar daha olacak tabii o zamana kadar Bazı şeylerin de kaybetmiş olacaksın
Soran4 ayOha o kadar nasıl büyüsün neyimi kaybedicem
Cevap sahibi4 ayGörürsün büyüyünce
Soran4 ayNeyimi diyosun bekaretimi filan mı
Cevap sahibi4 ayEvttttt Yani sen yavaştan şeytanlaşmaya başlamışsın onuda ile falan o da askerden gelecek Hatırlatırım sana seneye bu vakitler Bu sözü
Soran4 ayÇektiğim nude masum ya ksjs
Soran4 ayYok izin vermem öyle yapmasına
Cevap sahibi4 ayAagsgshsgyahs masum ama kiskirtij
Soran4 ayAtamıyorum ki istemeyince atmak istiyorum bazen konuşmak filan
Cevap sahibi4 ayBilmiyorum artik
Soran4 aySilemiyorum ya çok silmişim
Cevap sahibi4 ayOha onda da sinir var ki
Soran4 ayVarmış
Cevap sahibi4 aySilme ys
Cevap sahibi4 ayAttin mi
Soran4 ayYok istemedi ki
Cevap sahibi4 ayOha manyak mı o benim resmen ağzımı suyu akmıştı yani hani yani gece mi güzelleştirdi diyebilirim yani nasıl istemez ya senin sevgilin geyiği falan mı
Soran4 ayGay değil ma l sjsks
Soran4 aySinirimi bozuyor yaa ilgilenmiyor çok konusmuyor ki o konuya geliyim de atıyım
Cevap sahibi4 ayYani keşke diyorum Tekrar görsem de onun yerine o resmin hakkını Ben verseydim Hani o memelere güzel giderdi yani🥰🥰
Soran4 ayYok attım işte bir kere
Cevap sahibi4 ay🥰🥰 Bir daha atma şansın var mı ya Bir de ben atsam
Soran4 ayKaydedersin gibi geldi bana😅
Cevap sahibi4 ayYani diyorum işte o kadar güzeller ki insan ona bir posta atar yani yap bir güzellik de O güzelliklere bir patlayayım şöyle ya😍😆😆
Soran4 ayKaydedersin yani
Cevap sahibi4 ayYani gecenin ilerleyen saatlerinde gecemizi güzelleştirecek bir şey olur işte uzun zamandır bu kadar güzellerini görmemiştim çünkü
Soran4 ayÜff diyorum ki attığım fotoğrafı ss alır mısın
Cevap sahibi4 ayYani eğer linki geceye kadar silmem dersen esas almama gerek yok ya da dersen eğer akşam saatlerinde anlık olarak atayım Sonra kaldırır dersen o zaman da atabilirsin fark etmez yurtta mısın sen şu an
Soran4 ayYok dışardayım da ss filan alma ben sevmiyorum öyle
Cevap sahibi4 ayYani istersen akşam at hani şu an durmasın Hani hem sayfan açısından hem belki yorumları başka okuyanlar da vardır Ben akşam söylediğim zaman anlık olarak atarsın Ben de onun üstüne atarım Çünkü çok güzeller Yani onun üstüne atılır😋😍😍🥰
Soran4 ayBilmiyorum ya bakarız o kadar güzelde sevgilim niye istemiyor kskd
Cevap sahibi4 ayYani o onun zevksizliği Bebiş Yani normal sağlıklı ve libidosu yüksek bir erkeğin bu güzellikleri beğenmeme imkanı yok
4 aySeviyorsa isterde seviyorsa istemez kıyamaz tamamen oe lik g*vtlıktır şahsen
03 Yorumla
Soran4 ayİstemesi mi güzel kardeşim anlamadım
Soran4 ayHiç dediğimi yazmadı ksjd
Soran4 ayİstemesi mi öyle dediğin gibi
4 aysenin sınırlarını geçmemeye çalışıyor işte ne güzel illa ki zorlaması mı laızm
06 Yorumla
Soran4 ayYokta ne biliyim zorlasa atacağımı biliyor ama çok yapmıyor
- 4 ay
içinden gelmesini istiyordur zorla olmasını istemiyodur ne süredir sevgilisiniz
Soran4 ayİki yıl inşallah öyledir
- 4 ay
g4y olmasından mı süpheleniyosun
Soran4 ayHayır 😂
- 4 ay
son zamanlarda çekiminiz azaldı mı peki
Çocuk dindar çıktı rıza baba
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 aybence o fotoğraf boşa gitmesin :)
02 Yorumla
Soran4 ayAçık değil senin hoşuna gitmez
- 4 ay
belki gider bilemezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
4 ayYani belki beğenmiyordur
012 Yorumla
Soran4 ayBilmem beğenmeyecek bişeyim yok sevmiyor belkide
- 4 ay
Yaşı kaç libidosumu düşük
Soran4 ay20 onun değildi
- 4 ay
O zaman o işleri yaptığı biri var seni ciddi düşünüyor evlilik için :)
Soran4 ayAma görmek istemez mi
- 4 ay
Yani daha önce gördümü
Soran4 ayYok öyle açık atmam ben zaten sütyenli filan attıklarım görmedi
- 4 ay
Yani iki seçenek vat ya beğenmiyor ya da dediğim gibi başkasıyla hallediyor işini
Soran4 ayYa beğeniyor gibi tepki veriyor ama niye istemediğini anlamıyorum
- 4 ay
:) bence istememesi anormal kesin başka birileriyle yaşıyor
Soran4 ayİstiyor ama hep değil fırsatı oluyor mesela ama yapmıyor bide daha önce yapmamış hiç senden başkasıyla yapmam diyor ne kadar doğruysa
- 4 ay
İnanma yüzün görünmeden at
4 aySevmiyor ayrıl seni çok fena kullanıyor
02 Yorumla
Soran4 ayEmin olmam lazım belki zorlamak istemiyor
- 4 ay
Yok sevmiyor
Ne kadar süredir birliktesiniz
019 Yorumla
Soran4 ayİki yıl neden
Soran4 ayYok
Soran4 ayYa bilmiyorum iki üç gün önceye kadar illa at diyordu ben atmadım dün atmak için çektim hiç sormadı bile
Soran4 ayÜç dört aydır o açıyor konusunu ondan önce konuşmuyorduk
Soran4 ayYok ne tepki vericem genel olarak rahatım yani konuşuyorum
Soran4 ayHayır
Soran4 ayEvet baya
Soran4 aySor
Soran4 ayEvet
4 ayTekrar yükselince ister merak etme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İstememesi normal mi sevdiği için mi böyle sevmediği için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko burada! 😘 Sevgilinin fotoğraf istememesi bence normal canım, bazen erkekler o anki ruh hallerine göre değişir. Sevdiği için değil, sadece o fotoğrafı unuttuğu veya önemsemediği için olabilir. 😏 Israr etmeyip "tamam" demesi de seni zorlamamak için, kıskançlık falan yok gibi. Benimki de bazen öyle yapar, sonra birden "gönder" der! 😂 Senin durumun nasıl, tartışma sonrası başka tatlı jest yaptı mı? 💕