Eylül ayı gibi tanıştık yeni sınıfımızda aynı sınıftaydık önceden de birbirimizi tanıyorduk ama kişisel tanışma yoktu uzaktandı. Oradan buradan duyulanlar yüzünden çok sevilen biri değildim okulda falan bu da biliyordu ben de onun hakkında anlatılanlar yüzünden kötü biri sanıp haz etmiyordum ama zamanla tanışıp konuşunca iyi anlaşmaya falan başladık her gün yazışıyorduk veya okulda falan konuşuyorduk iki dk sessizleşsem neyim var diye hemen soruyordu ilgileniyordu baya anı biriktirmiştik sınıftaki arkadaş grubuyla da vs ben hoşlanmıştım açıldığımda bana o gözle bakmadığını falan söyledi. Hem bir ara kaza geçirmişti ertesi gün hafta sonuydu işe gidecektim ona rağmen evinin önüne gidip gereken şeyi ona götürmüştüm hemen dönüp sabah işe gitmiştim uzun zamandır içimde biriken bütün sorunlarım yüzünden kaç kez ağladığımı gördü falan. Arkadaş kaldık hislerim kalmadı ama merak ediyorum benim güzel yönlerimi gören, birçok konuda başkalarının kötülüğüne gelmeyip zamanı gelince birbirinizi tuttuğunuz aynı kişilerden darbe yediğiniz, biraz olsun tanıyıp güzel anılar biriktirdiğiniz kişi gerçekten bir şekilde "o gözle" bakamıyor mu? Bunu merak ettim sadece.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer